- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Nem találtam meg sehol, a registryt végignéztem, és le volt tiltva mindenhol.
Már mind1 is 1ébként, mert leteszteltem az 56.56-tal. Nem hinném, hogy nagy különbség lenne a két driver között Tron 2.0-ban.
Poén még 1ébként, hogy a homeworld2-t is 1280x960-ban teszteltem, de azt le is tudtam tesztelni, méghozzá úgy, hogy az alapfelbontás ugye 1280x1024, ezért a játék ideje alatt a képernyő alsó felében (1024 mínusz 960 képkockányi helyen) a desktop látszott a játék alatt -
fLeSs
nagyúr
Ja és ha nem hinnék neked akkor nem olvasnám a cikkeidet és bizony olvasom : erre reagáltam úgy, ez a mondat úgy hangzik, mintha nem minden esetben lenne hihető, amit írok.
Az ATI és NV pártolásról pedig: tény, hogy az NV egy szemét csaló banda, de nem fizet nekem az ATI, hogy az ő kártyáit hozzam ki győztesként, ráadásul mivel az ilyen nagyobb teszteket több 10000-en olvassák (jó példa erre a VGA generációs cikk, ami minden idők legolvasottabb PH!-s cikkje lett, összesen ~230000 lapletöltés), nem akarom átb@szni senkinek a fejét sem.
Tehát ennyi, nekem ATI kártyám van, sztem az ATI kártyák most jobbak, de ettől még nem fogom az excel táblámban a GeFos 5700 U fps-számát UT2003 alatt 15-tel csökkenteni, hogy a 9600 XT mindenképp nyerő legyen. -
fLeSs
nagyúr
Ez megtisztelő.
Bár mindenki azt hisz, amit akar, ha nem valós eredményeket közölnénk az oldalon, akkor nem is húznánk sokáig. Meg én sem a PH!-nál. Úgyhogy ezt akár le is zárhatjuk ennyivel...
Ja és igaz, nem CS-re gondoltál, idézet tőled: Már meséltem neked, hogy hl engine alatt a radeon mennyire rossz, és engem az érdekel a legjobban. Most lehet nevetni, hogy egy ezer éves játék motorja miatt van az ami, de hát ha nekem ez a fontos. -
fLeSs
nagyúr
Te komolyan mondom vitus, visszafelé működsz. Isten bizony, NV-lefizetett ember vagy.
Ott kezdődött ugye, hogy neked az FX5800 sokkal gyorsabb, mint a 9700.
Ez már önmagában is elég vicces (bár ebből a tesztből úgyis kiderül, hogy mi igaz ebből), aztán folytatódik most ott, hogy neked az FX 5700 Ultra gyors szűrőkkel.
Áruld már el nekem, hogy neked milyen a gyors? 15 fps? A lassú meg 5 fps?
Mihez képest gyors? -
fLeSs
nagyúr
Az FX 5700 Ultrát már egyszer leteszteltem, és egészen meglepődtem akkor, hogy milyen sz@r.
Driverrel ennyit javítottak volna rajta?
Tudod, itt: Bővebben: link -
fLeSs
nagyúr
Örülök, ha a 11 kártyát letesztelem ~20 játékkal, nem fogok még driververziókat is hasonlítgatni, nem is erről szól a történet most.
1ébként én is várom a végét, nagyon kíváncsi vagyok jópár ''kártya vs kártya'' meccsre...
És nem feltétlenül nv vs ati oldalon, hanem ati vs ati és nv vs nv oldalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest