- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donnie
őstag
Nah megérkeztem és már osztom is az infot
:
1. Coolbits engedélyez (pl. reg file-al, gondolom ez már megtörtént)
2. Átmész először 3D órajel állításra. Itt beállítod az órajelet, tesztelteted, start bootoláskor pipa, majd accept.
3. Namost, fontos: átmész 2D be és ugyan szürke az accept (mert 3D-ben már be lett állítva), de te rányomsz az egyik csúszkára, csak azért hogy újra tudj acceptelni.
4. (A test settings itt is, 2D-ben le fog futni, de nálam pl bármire állítom be a memót mindig vinnyog, hogy visszaállítja a defaultra. Igen ám, de a default a már 3d-ben beállított érték, tehát no para, lényeg, hogy accept-et nyomj 2-D ben is)
5. Restart és nézdd meg, hogy órajeleid megmaradtak-e
(A lényeg enyébként elvileg az, hogy egy ''bug'' miatt a mag órajelét 3D-ben, a memóra órajelét 2D-ben kell engedélyeztetni, hogy megmaradjon a beállítás. Azonban néha 10 Mhz memória órajel emelésénél is sipítozik a 2D test settings-e)
Próbáljátok ki, ez nem vicc nekem és még jó pár embernek működik a dolog...
Forrás egyébként: én az nvnews.net fórumáról ''szívtam'' magamba a tudást korábban
UI: Kicsit először talán bonyolultnak tűnhet a dolog, de egyáltalán nem azHa egyszer sikerült később már csuklóból fog menni!
-
-
Vitus
őstag
A frissítést úgy fixálod, hogy bemész a driverbe és a frissítési frekvenciák felűlbírálása alatt minden felbontáshoz megadod a kívánt értéket nem kell külön progi. A húzást meg gondolom az nvdriverbe lévő tuning opcióval csinálod ott mindenképpen ellenőriztetni kell vele, de ezzel mi a baj? 3mp az egész és a kártyád biztonságát szolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest