- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Na gondoltam felhozok egy régi topicot. Az igazat megvalva összehasolítani nem tudom a 9600xt-vel de ezt már jópáran megtették, no meg a cikkek. Amik ezúton jelzem jól sikerültek.
Most cseréltem le a régi konfigomat: MSI 865PE Neo + 2,4 cerka + 512mb 333 kingstom ram + Sparkle Ti4200 gépémet egy ilyenre:
Gigabyte 8IK 1100 Rev 2.0 + 2@3,3 P4 (ezt még nem volt szerencsém megtapasztalni előző tulajnál ment ennyit, nincs még ramom) + 2*256 400@560 hynix d43 (ilyen lesz) + XFX FX5900
Az ok nagyon egyszerű az enyémet eladtam és + 5K-ből egy ilyet hoztam ki.
Tegnap 3dmark03 alapon minden vga 400/850: 4963 pont ami szerintem nem is rossz.
Coolbits optimális beállítása szerint a kártya: 436/972-n mehet. Tehát van benne tuning lehetőség, amit a jövő héten ki is próbálok.
Hűtése jó volt. 52 fok alapból viszont hangos. ezért kapott egy zalman D-t + noiseblocker sx1-t. Igy 42 fok és 3-4 3dmark teszt után 47 fok. -
Xelo
addikt
Futtattam a gépemen egy 3DMark 2003-at.
Bővebben: link
Látjátok ilyen amikor van egy jó proc, meg egy jó vga, de a ram, meg az alap nem az igazi... Ja és PNY GeForce FX 5900SE(XT) a VGA-m, minden alapon volt. -
TAD
tag
nem lesz 100 fps? te hol élsz öcsém!
1600os amd-n geeforce 2esen 256 ramon is megy 100 fps-sel az 1.6 nekem is megy eleg jol
menni fog hidd el -
TAD
tag
ja de cs 1.6ban azert meglesz a 100 fps
telleg geforce fx5200 höz milyen drivert ajanlasz? -
TAD
tag
vga
-
TAD
tag
zsolti, most 9ezer forinton nem fogok sporolni ha jobb a 5900... majd későbbiekben persze fejlleszteni fogom a procit meg stb de a cga a katasztrofa ami msot van... egyelőre megveszem az 5900at azzal kihuzom talana a CS 1.6ot 100 fpssel aztan majd gondolkodhatok tovabb
-
TAD
tag
háát hasznaltan nem akarok venni.l. ujan meg sokba kerül nem?
-
TAD
tag
45öt... de sztem egy geforce fx 5900 xt áfával!!! már ha megkapom 39ezereért akkor az fasza... a 9800 al a baj hogy draga. 40ért meg ezt kapom és siraly is..
vagy a 39 ezer nem olyan olcso?
-
TAD
tag
kööszi... 39000 hufért megéri nem?
-
TAD
tag
azt warom hgoy megmondja vki hogy nem a 9600 xt meg bla hanem ez a kettő közül melyik jobb mennyivel...
-
TAD
tag
vmi konkrét?
-
fLeSs
nagyúr
-
TAD
tag
sracok
ide iranyitottak
melyik a jobb valassztas...
Ati Radeon 9600 256 MB DDR PRO TV DVI 8x AGP 29400ft
GeForce FX 5900XT 128 MB DDR TV 8x AGP INNO 38500ft
ezek közül kell valasztanom... nem tom melyiket vegyem... melyik jobb és mennyivel... -
cor
őstag
halli
valahol hátrébb olvastam MSI tulajok:azt a media centert sikerült valakinek ''kocka''mentesen megjeleniteni?
szeretném kiprobálni csak nem értek ''négyzetül'' -
NiGhTy18
csendes tag
Áh de rég kommenteztem
ennek örömére egy nem éppen idevágó kérdés de azért ideírom... előre is bocs az offtopicért. Szóval mit érdemes szerintetek venni Intel Pentium 2.4A helyett IP 2.8-as HT-s proci 512 dual ddrel vagy IP 2.4A mellé 1024 dual ddr. Mondjuk szerintem az első
De azért gondoltam megkérdezem. Nem gondoltam volna, hogy zalmann vga kit ilyen drága (tápjával együtt)
az még várat magára, addig meg marad a 430/800 az fxnél... bár lehet feljebb fogom húzni majd új configgal
-
Illissius
tag
Újraélesztem...
És itt egy cikk: Bővebben: link -
Hókusz Pók
aktív tag
Na!
A frissítési sebességek felülbírálásában a 640X480-as felbontást korlátoztam 100Hz-re és így minden OK!
Bár még mindig nem értem, eddig hogyan tudott jó lenni defaulton akkor... -
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #720 üzenetére
Köszi! De! Eddig, hogy a csudába működött akkor rendesen???
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Hókusz Pók #716 üzenetére
640x480-ben lehet túl sok Hz-et ad a Windows-od a moncsinak. Ajánlom a Refreshlock nevű progit, azzal manuálisan beállíthatod kedved szerint az értékeket.
-
Hókusz Pók
aktív tag
3DMark2000 is minden további nélkül lement!
??? -
divot
veterán
válasz
Hókusz Pók #716 üzenetére
A CPU teszt alacsony felbontásban megy, talán 640*480, na arra lehet valami túlzott frekvencia beállítva a driverban.
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #715 üzenetére
Nevetni fogtok!!!
Csak a CPU tesztnél csinálja! De ott mindegyiknél!!! Mi a fene lehet ez??? -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Hókusz Pók #713 üzenetére
Szerintem csak a képfrissítéssel lehet a probléma. csak a negyedik tesztben csinálja?
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #713 üzenetére
A felirathoz: ''Out of Range'' - ilyent akkor szoktak a gépek csinálni, mikor kis monitornak túl nagy felbontást ill. frekvenciát kíván beállítani az ember!
???
Ja!!! Nyomok neki egy ESC-et és minden további nélkül visszamegy a desktopra! -
divot
veterán
válasz
Hókusz Pók #710 üzenetére
Lett valami megoldás? Mert ilyesféle felirattal még nem találkoztam.
-
Illissius
tag
válasz
Hókusz Pók #710 üzenetére
Háát...
1) Újraindítani ugye próbáltad?
2) Nézd meg nem lazult-e meg pl. a hűtése, vagy akár maga a kártya.
3) Milyen tápod van?
4) Ha ezek közül egyik sem, akkor: garis? -
Hókusz Pók
aktív tag
Hello mindenkinek!
Segítségetek kell, hogy kérjem, mert tanácstalan vagyok!!!
Van nekem egy MSI FX5900SP-m, ami alapon 400/700-on megy! Autodetecttel 486/873! Óvatosságból eddig 450/800-on hajtottam!
Ma kiváncsiságból nekieresztettem a 3DMark03-at újfent és a 4. játékteszt után a monitoron a következő üzenet jelenik meg: OUT OF RANGE és szépen csíkozik meg mi egyéb!...
Visszaállítottam alapértékekre... ugyanaz...
Megpróbáltam 300/500 MHz-es értékeken ugyanaz...
Mi a franc baj lehet???
Előre is köszönöm! -
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom volt-e szó már róla,de valaki elmondaná az órajeleket?5900,5900SE,5900LE,5900XT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Bluetooth hangszórók
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest