- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Üdv mindenkinek!
Lenne egy problémám. Tuningal kapcsolatos. A kártya 430/800-on megy. Minden ok, minden stabil. De! Újraindítás után időnként elfelejti hogy mennyire állítottam a memoriát, és visszateszi deffault 700ra. A mag órajelet nem állítja vissza. Ez nagyon idegesítő. Először arra gondoltam hogy azért csinálja ezt mert nem szabájosan kapcsoltam le a gépet. De szabájos lekapcsolás után is csinálja. Mitöl lehet ez??? Van rá megoldás??? -
arpi6k
addikt
Áhh. Hétfőn megveszem azt kiderül.
Különben mennyivel megy jobban nektek a tuning ezzel a szenyóval? Gondolom nem sok.
-
arpi6k
addikt
Üdv mindenkinek!
Kicsit off bár talán azért nem annyira. A kérdés a következő. Adott a Zalman szendvics. A kártya hátlapján mire fekszik fel az a bazi nagy borda??? Az előlap világos mer ott van maga a chip. De hátul csak ellenállások meg kütyük. Megnéztem a zalman oldalán a felszerelés módját és az teljesen világos. Csak nem tudom elképzelni hogy hogy adja le hátul a hőt. -
arpi6k
addikt
Na Üdv mindenkinek!
Megvan a kártya. MSI GF FX5900XT. Teljesítménnyel meg vagyok elégedve, de van pár gondom is.
1. Ti mivel állítjátok be a fix frekvenciákat? Nálam a refresh lock nem akar menni mert q3 alatt elszáll az egész kép. A power strip-tel meg az a baj hogy ha azt felteszem nem tudom driverböl tuningolni a kártyát.
2. MSI tulajoktól kérdezném hogy nekik mennyire hangos a venti?? Nálam nagyon halk és alig kavar valami kis levegőt. Ez picit idegesít.
Ja amúgy 56.64es drivert használom WIN XP alatt SP1el.
3. Másik fontos kérdés: Ha tuningolni akarom a kártyát és beállítom a kívánt értékeket, azt előtte leteszteli. Nem lehet azt a tesztet elhagyni???
Na most hirtelen ennyi. Biztos az eddigi hozzászólásokban megtalálnám a választ de 5000hozzászólást nem fogok elolvasni, mer nincs időm. A válaszokat kösz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest