Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Alvin_ti4200
félisten
A Far Cry-os bughoz, amit észrevettél:
Patch 1.1
- Improved shader speed (up to two times faster) for NVidia Geforce FX cards on very high settings
- Fixed fog bug with NVidia drivers
- Added support for NVidia NV40 chipset
- Fixed realtime shadows from blended trees
- Made improvements to lighting shaders on very high settings
- Fixed bug with lake reflections
- Added support fro PS3.0 shader profile -
Allien
veterán
Már nagyon várom AZT a tesztet, mert szerettném mihamarabb elkölteni az adóvisszatérítésemet!
Igaz, még nincsen a zsebemben, de ez részlet kérdés! Várni meg nem várok májusig, hátha olcsóbb lesznek a kártyák, mert inkább játszani akarok, májusban úgyis azt fogják mondani, hogy várjak júniusig, mert akkor megint olcsóbb lesz, pedig mégse. A végén még benne marad a gépemben a nonames gForce 2 mx 400.
-
Qorthral
őstag
A fórum hangulatának 0%-ot kell ebben nyomnia
!!!
De én ugy értettem hogy elég sokan használnak itt 5900xt-ket és az ő véleményük (tesztjeik) alapján elég jo ár/teljesitmény aránya van a cuccnak. Én csak azt mondom hogy meglepne ha te teljesen másta kapnál mint kb 30-40 egyetértő ph-s tester user -
Asusfan
őstag
Kártyámat csak azért mert nem hiszed el de nekem ez az első komoly kártyám és biza büszke vagyok rá,lehet hogy van ennél erősebb de nekem ez nagyon teccik és ezért ajánlgatom,mellesleg ez már mentt 5950ultrakéntt is.
.
És magasról leszarok minden véleményt.Egyébként meg gondoltam jól is esik a tesztbe egy INNOszar.Ennyi.Ha nemkell hát nem.Egyébként várom a tesztet. -
Vitus
őstag
Az rendben de akkor meg ott majd az xt annál is olcsóbb lesz nagy valószínűséggel. Na mind1 a lényeg a lényeg, hogy a kettő közti árkülönbözet 10% alatt van ami ekkora összegnél elhanyagolható szerintem. Mert ha már ennyi pénzt összeszed a júzer akkor nem 2-3ezren fog múlni a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest