Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hókusz Pók
aktív tag
Szevasz(tok)!
Ehhez az MSI FX5900SP GPU sebességhez annyit tennék hozzá, hogy nálam mindenféle hiba nélkül fut 485MHZ-en...)
Nagy valószínűséggel menne feljebb is, mert a legutóbbi alkalommal az autodetect állította ezt be, manuálisan pedig már nem merek hozzányúlni, mert ezt is elfüstöltetem!
Én úgy tapasztaltam, hogy mind a GPU mind a Mem. órajeleinek növelése jótékony hatással van a teljesítményre, talán tényleg jobb a magasabb GPU!
Ami a hőmérsékletet illeti! COD alatt van alkalmanként belassulás, ami sztem hőmérséklet miatt visszavett sebességből jön, de FarCry, Prince of Persia alatt nincs, pedig ezek jóval újabbak és elméletileg sokkal jobban meg is dolgoztatják a GPU-t, tehát ezt a részét a dolognak nem vágom...)
-
-
fLeSs
nagyúr
AA+AF-gel gyenge. Az FX 5800-nak 128 bites membusza van, ami ráadásul mostmár nem is nevezhető gyorsnak sem (400 MHz), mert ugye az FX 5600 U is már 400 MHz-en jár, az 5700U meg 450-en.
Eljárt felette az idő, ez van.
Viszont észrevettem két dolgot az FX-ekkel kapcsolatban (Ti4200-n nincs ilyen probléma)
NFSU-ban a grafika ezzel az új driverrel (régebbiekkel sem sokkal másabb) egy hányás. Az autó reflektorfénye az egész utat fehérré változtatja, a kártyának a fél képet nem is kell kiszámolnia, mert az egész egy nagy fényesség. Amúgyis, a textúrák olyan ''szépen'' el vannak mosódva (pl. falak), hogy az komolyan egy hányás. Ti4200-vel nincs semmi ilyesmi.
Illetve: Far Cry-ban villognak a textúrák (pl. sziklák/kövek), szal még bugos a kicsike. Ti4200-vel szintén nincs probléma a Far Cry-ban.
Vettem még 1-2 dolgot észre, de ha most leírom, akkor nem lesz miből cikket írni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest