- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
válasz
megakiller #689 üzenetére
Nekem is volt fx5600-am. Nem mondom, hogy kellene mégegyszer de azt se, hogy teljesen használhatatlan.
-
Vitus
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #332 üzenetére
Közben megkerestem az enyém végét és 2420Mhz (220*11) 1.8v-on de én is ''csak'' 3200+-on használom.
-
Vitus
őstag
A frissítést úgy fixálod, hogy bemész a driverbe és a frissítési frekvenciák felűlbírálása alatt minden felbontáshoz megadod a kívánt értéket nem kell külön progi. A húzást meg gondolom az nvdriverbe lévő tuning opcióval csinálod ott mindenképpen ellenőriztetni kell vele, de ezzel mi a baj? 3mp az egész és a kártyád biztonságát szolgálja.
-
Vitus
őstag
Az rendben de akkor meg ott majd az xt annál is olcsóbb lesz nagy valószínűséggel. Na mind1 a lényeg a lényeg, hogy a kettő közti árkülönbözet 10% alatt van ami ekkora összegnél elhanyagolható szerintem. Mert ha már ennyi pénzt összeszed a júzer akkor nem 2-3ezren fog múlni a választás.
-
Vitus
őstag
Az abit 5700Ultrám 600/1000-en használtam állandóan és tök jól ment. Olyan 624/1050 volt a vége de egy idő után itt már hibákat csinált. FX5900XT-nél 2.8 hynixet 860-ig tutták húzni álltalában (hihettetlenül jó bírta) szerintem ne várjunk sokat a samungtól bár ez nagyon érdekes lesz, hogy samsung vs. hynix
alíg várom mit hozol ki belőle. A GPU szerintem 440 körül ki fog fújni mert ez már új verzió nem olyan mint az enyém mi még 466/900++ menek.
-
Vitus
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #116 üzenetére
dx8-ban egyformák, hogy ez hol az gyorsabb egy hangyaf*sznyival.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
''ha nem valós eredményeket közölnénk'' Ki tett még csak célzást is erre
Egyébbként meg te is tudod, hogy egy tesztet meglehet úgy is csinálni, hogy az atinak kedvezzen és úgy is, hogy az nvnek erre nagyszerű példa az anandtech és az xbit ugyanazon kártyáról szóló tesztje. De példáúl sokan lovagolnak a tomb raideren ami egy olyan game mit egy középkategóriás kártyával adnak ajándékba (és most itt ne gyere a dx9-el) és a kutya sem vesz meg. Miért nem lehet mondjuk olyan programokkal tesztelni ami érdekli is az embereket pl. 2003 legsikeresebb pogramjaival? És én ezzel nem célozni akartam semmire és nem értsed félre bár te engem mindig félre értesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest