- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
Peterhappy #80419 üzenetére
Barackos túrós párna + egy meggyes rétes azért lecsusszant a futás után
Jelenleg olyan étrendet alakítottam ki, amit hosszútávon tudok alkalmazni. Ez nem diéta, hanem életmód váltás. Nincs tiltva semmi, de a mennyiségre figyelek. Az a baj, hogy az 1k végére a pulzus belenyal a 98%-ba, tehát ott már nincs tartalék. Viszont érzem, hogy idén sokkal tovább ki tudok tartani tempókat. Akár 04:00 körül is, hiába nem edzek intervall edzéseket. Ha meggyógyultam rámegyek egy 94%-os kontroll 10k-ra. Látni szeretném hol is állunk jelenleg.
Akartam is mondani, hogy pisztollyal kezeltem az ágyéki húzódást és javult + különböző nyújtó gyakorlatok is segítettek, de amíg éreztem nem erőltettem tovább a tempót csak lazán futottam. 1-2 hét után eltűnt a sérülés. Jéggel ott nem dolgoznék, kihat a házasságra
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest