- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tomcica #40426 üzenetére
Ja írták ezt is, hogy van olyan elmélet, hogy az izom fáradtság hozza ki. Logikus az is.
Közben a vásárnapi relatív gyors 12k után a hétfői nap elég sokkoló volt. Mármint nem volt semmi komoly probléma, csak nem számítottam arra, hogy ugyanúgy fogom magam érezni, mint félmaraton versenyek után szoktam. Párszor 5-5 másodpercre úgy éreztem, hogy összeesek, vagy hogy valami nem stimmel, aztán persze elmúlt, ahogy szokott. Inkább extra lazát futottam minden extra nélkül valamikor 120-as pulzussal. Láthatóan 1 nap nem volt elég a regenerációhoz, keddre viszont már helyre jöttem, talán a pulzus volt még egy kicsit magasabb a szokásosnál kedden. de egyébként jól éreztem magam. Sokkal jobb ez a minden napos edzés, mint a szaggatott, mert napról napra látni, hogy van e valami változás, és lehet alkalmazkodni hozzá, ha olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Revolut
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest