- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimpláncsak
tag
válasz
sherlock82 #102837 üzenetére
Természetesen ez lenne a legjobb, de Miskolcon annyira nem vagyunk elkényeztetve futóboltokkal. Van egy spuri fele akkora választékkal,mint BP-n meg a Hervis/Sportsdirect/Decathlon és ennyi
tomcica : Sikerült most 31e-èrt megcsípnem egy NB FF Kaiha-t. Kíváncsi leszek
LanyUs
Én vasárnap kipróbáltam az Avason(Miskolc) az egyik vízelvezető árokban felfutni. Strava-n láttam, hogy szoktak erre futni. Hát lehet nem lefagyott állapotában kellett volna, de ettől függetlenül mókás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest