Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #41425 üzenetére
Fejestalálkozók is vannak, ott még jobban le lehet csúszni. Fülesben mondjuk egy GR07 nagyságrendű (30e körüli) már jó hangúnak számít, fejesben az még sehol nincs...
-
válasz
Stauffenberg #41422 üzenetére
Na meg az is igen nagy előnye egy ilyen találkozónak, hogy sikeresen elindulhatsz a lejtőn az egyre jobb fülesek, fejesek, stb felé (na meg az anyagi romlás irányába)
-
-
válasz
Sir Sparrow #41286 üzenetére
Az 535-nek van sztem kb annyi mélye, mint a sima GR07-nek...
(#41284) Zoli133 215-ben is van basszus rendesen
-
válasz
Stauffenberg #41276 üzenetére
Erre tökéletes a Sony
-
válasz
Stauffenberg #41269 üzenetére
Oké, csak megemlítettem, hátha elindulsz a lejtőn
MX271 tényleg elég szürnyű
-
válasz
Stauffenberg #41263 üzenetére
+ 1 (#41266) sheratan által írtakhoz. Annyit hozzá tennék, hogy a 10e-s kategória már igen lényeges hangminőség-javulást hoz az EX50-hez képest. (Vsonic VSD1, Soundmagic E30/E10)
-
-
válasz
Sir Sparrow #41212 üzenetére
Nem nagyon kevés, csak kevesebb, mint mondjuk a GR07-ben. Mint többször írtam, nekem jazz-hez, klasszikushoz a legjobb, amit eddig hallottam. De pl rockhoz kevés Nekem
Szipak kolléga szerint simán hordható sapka alatt is a VC1000
Lassan aktuális lesz egy újabb fülestali, vagy itt a fórumon a Yamahán és a Classicon mindegyik van, szervezz meg egy hallgatózást. Szerintem az a legjobb, ha hallod őket és úgy tudsz választani.
-
válasz
honfoglalo #41206 üzenetére
Köszi a részletes összehasonító elemzést. Egybecseng sheratan-éval, és sajnos azt is erősíti, hogy a headfi-s véleményeket nem szabad szentírásnak venni, sőt...
-
válasz
SkyS1gn #41200 üzenetére
Valszeg azért nem kapsz választ, mert a bluetooth fülesek nem igazán a zenehallgatásról szólnak (és ebből adódóan tapasztalt is kevés van velük)
(#41193) kicn az E10-et javasolnám én is, de azt hozzátenném, hogy a kábelproblémák nem garanciálisak, azt csak az MM és társaiban cserélik (mert nem értenek hozzá, nem akarnak vele vacakolni, egyszerűbb a csere)
(#41191) Sir Sparrow az általad választottak közül hangban a GR07 a legjobb sztem(Yamahát nem hallottam, de utána néztem most), de izolációja csak jó közepes (és a kényelme is megosztó). Az Re400 sem rossz választás. Viszont a zenei ízlésed miatt én elgondolkoznék vmi több armatúrás cuccon is, a keretbe a VC1000/R50 és társai beleférnek, egy hallgatózást megérne, lehet nem lenne kevés a mélye. Vagy vmi 3 armatúrás cucc, de akkor mélyebben kellene a pénztárcába nyúlni.
-
válasz
Anthony001 #41151 üzenetére
+1, hogy nagyon nem éri meg. Túlárazott divatmárka. Ha elmondod, hogy mit hallgatsz tudunk ajánlani sokkal jobbat.
-
-
válasz
osztraksajt #41125 üzenetére
Kb erre tippeltem volna én is látatlanban (kis képzavar
), én a Sansával hasonlítottam az One-t, GR07-el, ott is hasonló eredmény született.
Zoli133 következő talira szerezz egy S-t, én hozom az one-t
-
válasz
Juliuska #41103 üzenetére
Azért az SE215 (és úgy általában a Shure-ok) kényelemre kicsit mások, mint az One gyári fülese. Ez E10 sokkal inkább hasonlít ahhoz.
Strapabíróságra viszont az SE215 a cserélhető kábelével magasan jobb, mint az E10
Én mindenképp kipróbálnám, ha már ennyi pénzt el akarsz költeni.(#41105) szentkuti11 simán hallod a különbséget! Sansa szintjét hozza az One.
-
-
válasz
hobbyone #41032 üzenetére
SE425 hogy lehet az IE8 alternatívája?
Akkor már közelebb van a GR07 szvsz hangzásban hozzá (és sztem a GR07 nem teljesen kiegyenlített)Amúgy meg igazad van, a többségnek fogalma sincs mi az a kiegyenlített hangzás, a kis V vagy nagy V között tesznek különbséget.
(#41033) goldnarmz arra, de én első körben a VSD1-re szavaznék, a GR07 csak akkor, ha mindenáron ki akarod használni a keretet (és esetleg a jövőben forrást is váltasz, egy iPad nem feltétlen a zenehallgatásra való)
Jah és Vsonic az EU-ban nem kapható, mert nincs CE-je, sajnos...Magyaro-ból a Soundmagic E30/E10, az elsőt nem hallottam, az utóbbiban van rendesen basszus (és jobb nála a VSD1!)
-
válasz
nickjames #41018 üzenetére
Amit linkeltem onnan érdemes, lendmeurears.com. Nincs már ilyen nembukik hely, talán egy füles jobban átjön, egy telefonforma cucc 95%-ban vámos már...
Vastag kábele van.
Jah, és kevésbé forrásigényes, nem tudom miről hallgatnád, de ez mindenről jól szól.#41019) Narakh mp4nationon még a régi GR07 van 180$ért.
-
válasz
honfoglalo #41002 üzenetére
Xears eladó minden a topicba író újoncot megkeres privátban és sokan elcsábulnak a "kihagyhatatlan" ajánlaton, aztán 1/2 év múlva amikor esetleg szétesik rájönnek, hogy nem véletlenül van a NEM AJÁNLOTT FÜLESEK KÖZÖTT A XEARS
-
-
A szebb hang valamennyire kijönne futás közben is, de alapvetően szerintem nem a zene részleteire figyelsz (+ lépészajt szerintem nem tudja egyik füles sem kizárni). Másrészt ha beleakad valamibe, nem mind1, hogy egy 4-5e Ft-ost dobsz ki vagy egy tizensokot. De ez az én véleményem
-
-
válasz
szentkuti11 #40913 üzenetére
Fülestől is függ, hogy mennyire izolál...
-
Khm, khm, khm...
Tök igazad van, de ha megnézed a kérdezőket nagyrészt 10eért basszussal teli fülest akar itthonról. Ebbe meg az E10, ami belefér (meg még az E30). Én szívem szerint mindenek VSD1-et adnék, de az arányok azt mutatják, hogy 10 kérdezőből kb 1/2, aki megfontolja a külföldi rendelést...szerk:
(#40907) Freddy82 olvasd el az összefoglalót kérlek, ott az elején le van írva, hogy mit lenne lényeges tudni, hogy ajánlani lehessen fülest. -
válasz
Fitzgerald #40854 üzenetére
Ne várd egy szakmai topicban, hogy kaka és szar közül választva tanácsot adjunk, hogy melyik a jobb, mert azt jóérzéssel senki nem fogja megtenni. Ezt többen leírtuk, hogy ezeket ne... Hanem azt. Ha ezt nem fogadod el, akkor azt válassz amit akarsz, de nem kéne hőbőrögni, hogy de nem ezt kérdeztem. Peace!
-
válasz
Fitzgerald #40811 üzenetére
Megnéztem amazonon, ebayen 110$ az a füles, szted mennyi az esélye, hogy 1/4 áron eredeti?
Olvasd el az összefoglalót és onnan kéne választani -
válasz
monti0222w #40766 üzenetére
Sztem a VSD1 jobban szól, mint az E10...
Te hallottad?
-
válasz
krisztian922 #40718 üzenetére
Viszont az MP4Nation-nál adnak mellé egy R3-at, amit meg el lehet itthon adni, így olcsóbb lesz kintről még vámmal együtt is. Szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest