Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
contaxg #43055 üzenetére
Eztetet mondják:
VSD1 Good for: pop, vocal, rock.
VSD1S Good for: Female voice, classical, symphonic, big convention(#43059) honfoglalo Shure magasai vágottak (535-ig biztosan), a W4R sokkal élesebb, magasabbra megy fel (mint ahogy pl a VC1000/R50 is, meg az Aurvana is). És ahogy írja sheratan, a W40-ben is több a magas, mint a 535-ben.
-
válasz
honfoglalo #43047 üzenetére
Még nem hallottam a 750-et, de kb igen, ez így van (GR07-re alapozva)
-
válasz
honfoglalo #43041 üzenetére
Ő hallja a különbséget, mégsem érdekli...
Shure fülesekhez lehet ios kompatibilis kábelt kapni, és akkor már ott vannak a Westone-ok is, amiket még a csúcskategóriában is úgy hirdetnek, hogy ios kompatibilis.(#43043) Ati1979 nem hitel, csak részlet, de kb ugyanaz. Igen, én is ezt gondolom normálisnak: van pénzem veszek, ha nincs nem. És nem teszem olyan rabláncba a fejem, ami a megélhetésemet is kockáztatja csak azért, hogy birtokoljak egy tárgyat, ami két év alatt kb semmit se fog érni...
-
válasz
honfoglalo #43035 üzenetére
Ó ha tudnád, hogy hányan vesznek kvázi hitelre prémiumtelefont (múlthéten írta valaki egy csúcstelefon topicjában, hogy milyen szemét a tré, hogy akár 80eFt-os biztosítékot is kérhet a 160e telefonhoz, mikor neki 130e a fizetése... De azért bevállalja 24 hónapra a 15e+5e havidíjat+részletet, no comment)
Utolsó mondatoddal személy szerint egyetértek, de ismerek ellenpéldát, aki az 5eFt-os fülessel boldog, miközben hallotta a GR07-et is, meg az utódját is, de esze ágában nincs továbblépni. -
válasz
honfoglalo #43030 üzenetére
Ha 30eFt-ot nem tud kiadni az RHA-ért, de 10-et ki tud a VSD1-ért vagy az E10-ért?
Lehet pont ugyanolyan boldog lenne zeneileg, én is egy 5eFt-os ajánlástól indultam, most meg hol tartok...
Elfogadom, hogy szerinted megéri és ebben találtad meg azt a hangot, ami a legjobb az adott árkeretedben.(#43031) eastsider megbízható, Bodz kollégának is tőle volt tudtommal. Passz az S-es kérdésre
-
-
válasz
eastsider #43014 üzenetére
Azt tudom megmondani, hogy én melyiket venném ezek közül: VSD1-et egyértelműen. De mint írtam, nekem a hang számít, elviselem, ha kicsit kényelmetlen, ha nagyon vigyázni kell a kábelre, stb. (árban feljebb ott az Hifiman RE400, ami kényelmes, strapabíróbb a kábele és hagyományos formájú, de hangban is nagyon jó)
-
válasz
honfoglalo #43011 üzenetére
Ezt írta a kolléga:Ez azért fontos, mert headset kellene, hogy legyen, ha értelmes keretek között ezt meg lehet oldani. Ha emiatt túl drága, akkor annyira nem fontos...-> lehet akár nemheadset is
A túl drága itt már egyedi, nekem headsetnek a 15 is túl drága lenne (merthogy eszem ágában nincs telefonon zenét hallgatni)
(#43012) eastsider Xears TD 2 tapasztalatom van, meg sima VSD1, meg E10. VSD1 ezek közül
-
Ilyen csodákról bezzeg nem számolsz be
Grrr, mesélj róla légyszi
Meg a VC02-ről is tartozol egy rövid összehasonlítással a VSD1S-hez képest
(#42998) honfoglalo Ezt írtad: Kizártnak tartom, hogy jobbat találj (kivéve, ha valami kiegyenlített monitort szeretnél), iOS kompatibilisek között meg főleg. -> erre bátorkodtam azt írni, amit. A GR07 csak példa volt, mondhattam volna VSD1-et is vagy bármit nem ez a jelentősége, hanem hogy a te peremfeltételeid szerint nincs jobb, ezt elfogadom. De lehet a kérdező max 15e-t szán rá vagy jazz-t hallgat meg klasszikust (vagy csak simán nem szereti a basszussal teli hangzást), ebben az esetben már nem igaz, hogy nem talál jobbat, mert ki sem tudja (akarja) fizetni vagy tök más a hangkép, amit szeret.
(#43004) eastsider vsonic jó cucc azokra a zenékre, amit hallgatsz, ha esetleg szombaton pesten jársz, akkor -> 4. Fülhallgatós találkozó
(#43006) Zoluska keresd meg dudika10 kollégát, hátha tud segíteni...
-
válasz
szentkuti11 #42995 üzenetére
Valamit valamiért, én biztos a kifinomultságot, jobb hangot választanám
-
válasz
honfoglalo #42986 üzenetére
iOS kompatibilitás oké, meg ez a garanciális ügyintézés is de hogy kinek mi a jobb az nagyon szubjektív. A GR07 a többségnek bejön, neked meg nem, mert nem bírod a magasakat
Szal én ilyet nem írnék le, hogy jobbat nem találsz
-
válasz
honfoglalo #42906 üzenetére
Sztem kb annyit érnek, mint a headfi tesztje: iránymutatás, de a meghallgatást semmi nem pótolja. És simán kiderülhet, hogy tök semmit se érnek
Viszont valszeg ha a GR-ekben zavar, akkor a BA-k se a te utad valszeg. Szombaton jössz?
-
válasz
Johnny198612 #42900 üzenetére
Sony MDR-EX50 a másik ebből az árkategóriából...
-
válasz
Ununqatrium #42897 üzenetére
Hülyeboltban (MM) simán cserélik, legalábbis arról szól a fáma (mert nem értenek hozzá). A többit nem tudom
-
válasz
Ununqatrium #42893 üzenetére
Attól függ, hogy hol vetted... Ha hülyeboltban, akkor simán cserélnék, nem vacakolnak. Ha vmi kicsiben, akkor van esély, hogy utánanéznek.
-
válasz
szentkuti11 #42877 üzenetére
A Sony Hybrid sztem tök jó rá, én a GR07-en azt használtam, amíg használtam... (és még kényelmes is vele)
(#42880) Narakh az nem lötyög rajta, legalábbis a GR07-en nem...
-
válasz
szentkuti11 #42874 üzenetére
Nem, csak annó tőlem elkérte a GR07-hez adott gyári L-est, és gondolom az vált be neki
Sony-kra is ugyanaz a méret való.
szerk: Narakh közben megírtad te is
Keskenyebb?
-
válasz
contaxg #42756 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy a hangfal az igazi, a fejes meg valahol a kettő között helyezkedik el. Viszont van az a helyzet, ahol a füles a legjobb megoldás, pl utcán nem cipelhetsz hangfalat magaddal
Viszont némelyik igen jól szól, persze a korlátait elfogadva, és azt gondolom, hogy van olyan szint, amire érdemes költeni abban az esetben, ha a zenehallgatás szinte egyetlen lehetséges formája a füles.(#42757) Ati1979 igen, én is megérkeztem a héten a hordozható cuccom végéhez
-
válasz
Narakh #42729 üzenetére
Megsúgtam
szerk:
(#42726) kammerer Nem, de számomra az élvezhetetlen határán túl vanSztem kb semmi, mint ahogy a külföldi füles-fórumos vélemények nagy részével is az a baj, hogy nem tudod kiszűrni a szponzorált hsz-eket a valóditól. És innentől semmi más nem marad, mint hogy meghallgatod. Pl a 846-ról is csak jót olvastam (lehet nem voltam elég részletes), de nem az én világom a hangképe.
-
válasz
szentkuti11 #42697 üzenetére
+1 az E10m-re
-
válasz
Bucicimaci #42616 üzenetére
De, csak akkor olyat kell venni, ami cserélhető kábeles. Az kb a SE215 környékén kezdődik, meg ott vannak az ATH-IM50 is, az még a keretedbe is belefér, ha a külföldi rendelés is játszik. Ebben is van mély rendesen állítólag
Jah és nagyon kell rá vigyázni, nem tekergetni, rángatni a kábelt, stb Ha vigyázol rá, akkor sokáig kitarthatnak
-
Többen meg nem... Mintha én is hallottam volna, de hogy ez tényleges részletesség vagy a placebó hatás...
2 hét múlva vaktesztelünk, ott kiderül mindenAti: tudom, ez nem vakteszt volt
És nem is állítottam, hogy semmit se hallani, hanem azt írtam, hogy nem vagyok meggyőzve.
-
válasz
domerator #42537 üzenetére
Miért provokálnálak?
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a 96-os flac hozza ki az E10-ből a korlátait (hallottam én is az E10-et, tudom milyen). Sztem sima flaccal is ugyanúgy hallani kell, sőt valszeg egy 320-as mp3-al is, hogy mennyi mély van benne. Persze zenétől függ, mert pl az SE846 tök jó volt jazz-el, meg akusztikussal, de rockkal túl sok már benne a mély. (nehéz elképzelni, hogy egy iphone-E10 pároson hallani a nagyfelbontású zene okozta minőségjavulást, de ez bőven lehet az én korlátoltságom is
)
Peace
-
Igazad van, a VSD1 nem kiegyenlített. Én sem azért javasoltam mert az, csak 10k-ig az az, ami leginkább közelít hozzá (na meg mert kb sejthető, hogy aki 10kig kiegyenlítettet keres, az tulképp valszeg nem azt keres, csak olyat ahol a basszus nem ül rá a többi tartományra)
Jah 846, W4R, Aurana pipa
(meg egy csomó fejes is) és ami itt komoly fórumtéma volt, a nagyfelbontású zene-teszt is Genelec-eken, én még nem vagyok meggyőzve, hogy hallható
-
válasz
callmeakos #42479 üzenetére
Összefoglalót elolvasva megkapod a választ a Marley-s kérdésedre
-
válasz
callmeakos #42468 üzenetére
Vagy feljebb kell lépni, pl E10-re
-
-
válasz
nagyra #42427 üzenetére
A topicon (szinte) mindenkinek IEM van, merthogy a hangzása jobb annak az illeszkedés miatt. Ezért nem igazán tudunk típust mondani, a Yuin PK szériáját mondják jónak (ott is a PK1, de ahhoz már jó forrás is kell, mert nehezen hajtható. Ettől az eladótól rendelt már kolléga az ebay-ról, és garanciális ügyekben is korrekt volt: klikk
-
válasz
nagyra #42414 üzenetére
Az earbudok sajnos (vagy nem sajnos) kihalóban vannak, ezért egyre kevesebb a tapasztalat a jelenleg kaphatókkal. Külföldről a Yuin-ok szoktak ajánlottak lenni, vagy ott van a Vsonic-nak is az earbudja UU2 (akciós a lendmeurears-nál), de ezeket tudomásom szerint senki se hallotta (yuin drágább modelljeit igen). Vagy itthonról az "AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választani." forrás: összefoglaló
-
válasz
honfoglalo #42388 üzenetére
köszi a részletes ma750 összehasonlítást. A füles találkozóra jössz?
Igen, a Shure kialakítása, minősége más kategória, azt asszem mindenki elismeri (vontatókötél-kábel és annak cserélhetősége) Itt a hangról megy a vita, a GR07 fanok és a Shure fanok közt
(na meg az egyikse fanok is ott vannak a képben)
-
válasz
honfoglalo #42366 üzenetére
Ennyi idő után mi a véleményed róla? Gr07BE-vel összehasonlítva
-
-
válasz
#16820480 #42311 üzenetére
Sztem az alapkérdés is felvetődik, hogy egyáltalán van-e létjogosultsága? A topic szempontjából nincs, ez kiderült a többit meg egyelőre senki se bizonyította... Tudom
Ati1979 sztem te azt próbálod magyarázni, hogy igenis van a DSD-nek létjogosultsága, de mindezt azzal, hogy mert te (is) hiszel benne
-
válasz
Ati1979 #42307 üzenetére
Semmiképp se hagynám ki! Vagy csak akkor, ha elismered, hogy az egész DSD az AK120 (hova is lépünk DAP-ban feljebb???) szintjén egy felesleges bullshit
Nem, a konklúzió még mindig az, hogy amíg nincs teszteredmény, addig nincs létjogosultsága. Én is ismerek olyan embert, aki hallott olyanról akinek az ismerőse látott fekete komondort... Nemá
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest