- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#16820480 #40823 üzenetére
Nem. A második kérdés nem az volt hogy "szerintetek", hanem az, hogy ha már erről a két fülesről van szó, akkor szerintetek melyik legyen inkább a kettő közül. Nyilván olyasvalaki véleménye érdekelt volna elsősorban, aki ismeri ezeket a füleseket. De köszi a válaszokat. Végül egy Xears Resonance lesz most themebuilder-től.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#16820480 #40814 üzenetére
Ha rákeresel, szóba került régebben az említett Creative és AKG modellek, valamint a CX-300 közötti hasonlóság/különbség. Ezek közül többen az AKG-re voksoltak.
Az most tök mindegy hogy mi van az ajánlóban, és ki szerint mi a jó vétel.
Erre a kérdésemre keresek választ. -
dane
senior tag
válasz
#16820480 #40760 üzenetére
Bocsi, elkerülte a figyelmem az összefoglaló. 10k-nál nem mennék feljebb, vagy csak ha ha nagyon muszáj
Ami fontos lenne:Ne kelljen kábel megtöréssel, kontakt hibával küszködni
Rugalmas legyen a kábel
Minimális legyen a kábelzaj
Legyen belőle mikrofonos verzió
Nem vagyok basshead de szeretem a loudnesses dinamikus hangzást
Ne legyen fül feletti kábeles kivitelkb ennyi
-
Alien13
tag
válasz
#16820480 #40657 üzenetére
Fura, mennyire különbözően hallottuk barátommal a dolgokat... Én mondjuk, hallássérült vagyok (beszédértés alig), de rendkívül érzékeny a hangokra, nagyon jó a zenei hallásom, egyszóval vájt fül. Nagyon elgondolkodtatott, vajon mennyire vagyok ép hallású emberekkel egy hullámhosszon
Mármint tapasztalat szempontjából... Viszont az általad javasolt Sonyt bekockáztatom, már csak "babonából" is, mert ez jött fel elsőnek, amikor elkezdtem keresgélni az elején (igen, ő volt a "miért pont Sony...).
Ha szerinted nincs jelentősége a betűjelzésnek, akkor nem is keresgélek tovább, megyek holnap megvenni a "kicsit", majd beszámolok a tapasztalatokról
Tudod, a telefonom hangzását zenében semmi nem múlja felül, ezt a "kicsit" arra szánom, ha valahol sokat kell várakoznom, vagy kórház, és hosszabb dologba, mondjuk film, mennék bele :-D
Ja, méregdrágica külsőre olyan szimplán nézett ki, hogy azt hittük, valami occcccó cucc :-) Viszonylag kicsi is volt, tehát csak a belerakott technika minősége lehetett nagy szám, a mennyisége nem valószínű... -
Alien13
tag
válasz
#16820480 #40627 üzenetére
Na, szóval... Ma bementem a MM-ba, és végigpróbáltam egy rakat fejhallgatót. Hama, Sony, Panasonic, aztán valami no name jószág (tetszett a színe, na, és olcsó is volt
), mindent, vagy 15 félét, ami kint volt a polcon. 5490-26 900-ig. A legszebb hangja az 5490 Ft-os no name-nek volt, de rájöttem, hogy hosszú távra nem szeretném az érzést, hogy a fejem tetején érzem a súlyát a fejesnek. Meg ahová, amire én szánom, arra tán nem is kéne ilyen feltűnő... Vittem a tabletet, szóval arra lett mind kipróbálva, amivel használni akarom. Több szám, videó, egyebek. Mind, amit meghallgattam, 32 Ohmos volt. És most ugrik a majom a vízbe... Lehet, hogy az ismerősöm nem mondott butaságot, csak vájt füle van, mint nekem. Ugyanis csak azért is alapon rádugtam a kütyümre egy méregdrága 16 Ohmos fejest. Hát, lehet, hogy én valami ufó vagyok, de nekem ég és föld volt a különbség. Barátom velem volt, ő is meghallgatta, neki nem jött le ennyire a különbség. Hát, méregdrágica marad ott, de erősebb lett a Sony MDR EX50 -nel kapcsolatos elhatározásom
A "baj" csak az, hogy mindenütt az LP verzió van... Az mennyiben különbözik az MDR EX50-től?
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #40627 üzenetére
Nem úgy értette, hogy a lejátszónak van magas kiemelése.
(#40628) Kasya
Csak hogy elmondhassák, hogy benne van. Vannak akik ezekre a dolgokra buknak!
Például ezek. De a téma összefoglalót is érdemes átfutnod.
(#40629) contaxg
+1
Rossz (gyengébb) forrás nem fogja visszadni úgy a hangokat ahogy kellene. Ez a legnagyobb probléma.
(#40631) Zoli133
Magyarán szólva elég defektes 920-as magasa...
-
-
raven12
senior tag
válasz
#16820480 #40598 üzenetére
Zolival kell egyetértsek.
Tapasztalatlan ember alapból honnan tudná, hogy mi a forrás hibája? Hallgattam a telefonommal(S3) az ie800-at, teljesen élvezhető volt.Már hallottam egy-két fülest, fejest, forrást, de én is csak egyszer hallottam "forráshibát", azt is csak azért, mert tudtam, hogy nem így kell szólnia a fejesnek. És akkor se kellemetlen volt, csak tudtam, hogy több van benne.
Szerintem ha valamivel problémák lehetnek első komolyabb fülesnél stb, az az impedancia-illesztés az armatúrásoknál, de annak a jóságát nem a forrás árában mérjük.
-
-
Alien13
tag
válasz
#16820480 #40596 üzenetére
Mondjuk, a Samsung telcsim a maga fülesével kiválóan szól. Leírom a tabletes adataimat:
1W 8 Ohm beépített hangszóró. Ilyenkor kell, hogy a füles is 8 Ohmos legyen? Mit kezd egymással a 8 Ohm és ha veszek egy 12 vagy 16 Ohmos fülest?
Nem fogják torzítani egymást? Mint mondom, a mostani füles nagyon jól szól, csak nagy, alig tudom a fülembe szuszakolni, és rövid időn belül fájni kezd. Ehhez keresek most valami mást...
Nem véletlen a zöld avatar, tényleg zöld vagyok :-) -
Jhonny06
veterán
válasz
#16820480 #40591 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. Természetesen nem a kinézetért szeretnék fizetni, de ez is fontos. Gondolom te is csak olyan fülest vennél, ami kinézetre is tetszik, ez totál természetes elvárás. Hiába szól jól, ha közben úgy néz ki, mint egy rakás.. ez a Hifiman pl. egész pofás, ránézek, köszi.
-
Alien13
tag
válasz
#16820480 #40583 üzenetére
Szia!
Megnéztem az összefoglalót :-D Nos, a televíziós guru ismerősöm (hangtechnikus is
) esküszik ezekre. Mondjuk, ő az a kategória, ahol a pénz nem számít... Mindegy. Bedugóst szeretnék, azt a mélyebben a hallójáratba illeszkedőt, bár kiegyezek a külső hallójáratossal is, ha nem túl nagy, merev. Sőt, már egy normális hangzású fejessel is kiegyeznék
. De megint úgy jártam, mint általában: elkezdtem kutatni, és úgy belekeveredtem a rengeteg infóba, hogy már azt sem tudom, mi van.
Lényeg: van rá durván 5000 Ft-om. Olyat szeretnék hangzásban, ami normálisan hozza a magas és mély hangokat is, semmi extra, csak tompa, túl halk és torz ne legyen. Szóval tiszta hangzás, normális hangerő, ha filmet nézek, értsem, amit mondanak.
"Milyen Ohm-os dolgot mondtak neked?" Az ismerős azt mondta konkrétan, hogy minél alacsonyabb az Ohm érték, annál tisztább a hang.
Ja, kinézet nálam nem szempont, nem divatkiegészítőnek szánom -
Jhonny06
veterán
válasz
#16820480 #40586 üzenetére
Elolvastam, de nem jutottam előrébb. Az árkategóriát belőttem, azt tudom, hogy In-Ear kell, de nem olyan kialakítású, mint pl. az SE215, hanem sokkal inkább olyanok, mint az általam felsoroltak.
Az összefoglalóban felsoroltak közül egyik sem tetszik. Biztos jól szólnak, de a kinézet is fontos, gondolom nem vagyok egyedül ezzel.
-
korpicschess
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
#16820480 #40435 üzenetére
Viccnek szántam, nem gondolom hogy így lenne
Ha nagyon zajos környezetben vagyok (Ikarus 260) még simán hallom az alapzajt a zene mellett, ezért tartom halknak.
Komolyabbra fordítva a szót, adott forrásnál mi határozza meg a hangerőt? A fülhallgató ellenállása, vagy az érzékenysége? (vagy a kettő együtt).
A Lumiák hangminősége hát... olyan amilyen. Én sem vagyok elájulva, de ebből próbálom kihozni a maximumot.
-
MPeter87
őstag
válasz
#16820480 #40201 üzenetére
Hallottam már a W4R-t amúgy, de csak Note2-ről és AGE-T J3-asáról. AK100-ról szeretném majd hallani, ha lesz rá lehetőség.
UE900 őszintén szólva annyira nem izgat valamiért. TF10-et hallottam, de nem volt olyan átütő élmény, mint amire számítottam. Ahhoz képest nem tudom milyen lehet.
Árban az 535 fölé amúgy nemigazán szeretnék menni egyelőre.(#40200) kemcso
Nagyon jó a Fischer füles, nagyon szeretem, de szeretnék kicsit több mélyet és még nagyobb teret, még részletesebb hangzást.
A magasai nagyon tetszenek!
(#40199) Ati1979
Hallottam a 846-ot is, tetszett is nagyon!
Csak az ára....
Ill még egy dolog, az 535 után hallgattam és ahhoz képest a magasai számomra nem voltak olyan élesek vagy tiszták. Ezt imádom amúgy a DBA-02 MKII-ben, hogy ilyen éles, nagyon tiszta magasai vannak. Ettől függetlenül jó lenne a 846 is.Jó lenne egymás mellett hallani a W4R-t és az 535-öt, akkor könnyebb lenne eldönteni, hogy melyik az igai(bb).
-
-
szipak
tag
válasz
#16820480 #40208 üzenetére
én voltam, ez volt az
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #40206 üzenetére
Hát én nem tudom.
Valamiért mégis veszik a méregdrága hangfal kábeleket. Gondolom nem véletlenül. Nem hiszem, hogy valaki több milliót kiad kábelre meghallgatás nélkül.
És sem szívesen fizetek ezért ennyit. Talán majd egyszer. De azért kíváncsi lennék, mit tud egy ilyen...
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #40201 üzenetére
''De amúgy nem kell hinni annak, hogy a nagyon drága sokkal jobb, sok esetben ez simán placebo, meg lehúzás keveréke.''
Igazából ezt még nem tudjuk. A hangfalaknál, meg a fejhallgatóknál és nagyon sokat számít a kábel. Ezekhez is árulnak igazán drága kábeleket.
Szerintem biztos, hogy javít valamit a hangminőségen. Hogy mennyit az kérdésés.(#40203) sheratan
-
MPeter87
őstag
válasz
#16820480 #40195 üzenetére
Szinte sosem hordom zsebben, csak ulve/fekve hallgatom, vagy fogom a kezemben. Allva, seta kozben nem szeretem hallgatni, valamint zsebben ugye hamarabb ki is nyirodik a kabel.
Amugy ha rendelem, valsz nezek hozza egy kabelt is.
Azzal kapcsolatban ugyis irok majd, hogy erdemes-e beruhazni a kiszemelt darabra. -
Uzi74
senior tag
válasz
#16820480 #40152 üzenetére
Sportra én is BT3030 V1 és V2-t használok (Jabra Street és Street V2 leánykori nevén). Kényelmes, jó az akkuideje, cseppálló, jó a zajszűrése ha telefonálsz - pl. bicózás közben 25 km/h-ig oké. A V2 kicsit túlnyomja a basszust, valakinek nem jön be.
4 fülest fogyasztott már el, de a jabra maga hibátlan továbbra is -
Zoli133
addikt
-
bucsher
őstag
válasz
#16820480 #40068 üzenetére
Nem tudom, hova kell beférnie, de így nem ér célt, egy ilyen gyorsajánló szerint én soha nem vennék semmit az biztos
Annyi sem derül ki hogy ez most reklám vagy szponzorszöveg vagy milyen száz éves lejárt info, vagy itt maradt szemét. Szerintem legyen csak szépen ez a cikk eleje, jól kiemelve, esetleg dátummal és nevekkel megtámogatva. A lényeg, hogy bizalmat keltsen, és feleslegessé tegye a fórumos érdeklődést, nem az, hogy hova férjen be
-
válasz
#16820480 #40065 üzenetére
Akkor állapodjunk meg abban, hogy mi legyen oda írva, és utána nézek, hogy mit lehet tenni vele.
Ez így jó, kinek mi a véleménye?
Ajánlás lustáknak:
~3e: Maxell Metallics
~5e: Sony MDR-EX50
~10e: Soundmagic E10, Soundmagic E30, Vsonic VSD1
~20e: Hifiman RE-400
~30e: Vsonic GR07
Ha efelett keresel, vagy egyéni igényed van, akkor olvasd el az összefoglalót, és utána kérdezz. Köszi -
válasz
#16820480 #40061 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire néz ki hülyén.
(#40062) Ati1979 van. Lehet nálunk ez 3 embernek is elég, de az egy ember hallotta már ajánljukot nem tartom jónak.
szerk:
(#40063) sheratan ez a tökéletes 5let, azt kéne megtudni, hogy azt hogy lehet szerkeszteni, és oda betenni. Elég hülyén néz ki -
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #39969 üzenetére
A számból vetted ki a szót!
Az összehasonlítás céljára kerestünk ugyanolyan zenét a két ak-n. Véletlenül vettem észre, hogy az ami az enyémen volt az 24/192-es a sheratan-én meg 16/44,1 -es volt.
Így igen nagy volt a különbség. "Kiigazítás" után azért már nem akkora...
Szerintem ennek nem sok köze van a masterelésnek. Esetleg ha DSD-ből lett konvertálva akkor van.
Szóval szerintem eléggé ki lehet hallani az ak120-nál, ha nagyobb felbontású zenét hallgatsz...
-
domerator
veterán
válasz
#16820480 #39914 üzenetére
sheratan:
Koszi a tippet, de most mar nem nezek Beyert, jovo hetre megbeszeltem. nomonoval hogy utkozunk valahol e10 megfigyeles celjabol.
Egyebkent ez az EX100 szerintem kizart hogy ugyanazzal a hangkeltovel van szerelve mint az EX50 (nem is ugy nez ki), mert baj lenne ha ezt a hangzast ajanlanak annyira itt a forumon... nem rossz de nem is jo.
Az meg mar milyen hogy egy 10+k-s fuleshez olyan allat modon csomagoljak a fulharangot vagy mit, hogy agyon van nyomoritva es ki sem rugja magat, tiszta gyurott... -
honfoglalo
senior tag
válasz
#16820480 #39914 üzenetére
Persze, hogy fölösleges, de nem akartam, hogy esetleg ez befolyásolja az eredményt.. YouTube-ról hallgat zenét általában, és nem érez különbséget, szóval neki tényleg mindegy. Anyagilag biztosan előnyös tulajdonság.
Alaplapi hangkártyával (pl. laptopról, pc-ről) foobar2000 A/B teszttel próbálkoztam, és megmondom őszintén, hogy a FLAC és az abból általam konvertált legjobb minőségű VBR mp3 között nem igazán hallottam különbséget, néha úgy éreztem hallok valamit, de nagyon nagyon erőlködni kellett. Szóval valószínűleg utcán számomra elég értelmetlen veszteségmentes formátumba zenét hallgatni, lehet egy jobb/drágább rendszerrel persze kijönne a különbség.Először veszek más gumit, megvárom a legalább 200 óra burn-in-t, és utána meghallgatom a Shure-(öke)t.
Sony Hybrid-et honnan lehet/érdemes rendelni, akinek van, honnan szerezte be?
-
dobobazsy
őstag
válasz
#16820480 #39855 üzenetére
jó nekem a Philips, csak a vezetékje nagyon rossz állapotban van, így be akarok újítani egy másik fülest. és ennél rosszabbat nem akarok hangzásra, mert nekem nagyon bevált, tetszik ahogy szól
Galaxy S3-ba dugva hallgatom (Wolfson DAC), egy kis főzőcskével brutálisan szól vele (talán mert nem hallottam még 20-30 ezer forintos füleseket?)
remélem ez a Sony is van olyan jó hangzásra. -
domerator
veterán
válasz
#16820480 #39831 üzenetére
Na vettem egy MDR EX100iP headsetet.
Előtte most 3 napig egy Philips SHE3595-öt nyúztam. Nem szólt rosszul, elég visszafogott, selymes volt felül és viszonylag erős és határozott alul és volt szép közepe is... nem mondom hogy a legszebb amit hallottam, de tetszett. Viszont nem igazán iPhone kompatibilis volt, mert nem volt rajta hangerőszabályzó, csak felvevőgomb, úgyhogy visszavittem.
Ez a Sony első hallásra belerobbant a fülembe iszonyat csilingelő magastartománnyal, igaz alatta szép mélyek is vannak, de összességében inkább ezt nevezném V hangszínnek. Most járatom vagy 2 napig és nagyon remélem, hogy kiegyenesedik valamilyen szinten a hangja, mert így kissé bántó (viszont elég tiszta is).
Kár hogy nem hallottam eddig sose szólni az MDR EX50-et, akkor lenne viszonyítási alapom.
Ha ez se jön be, akkor megpróbálom a Soundmagic-et. -
válasz
a hifiman RE-400 tetszik, hogy így jobban megnézegettem, a Shure kiesik a fül fölötti kábelvezetése miatt.
szóval most a 100 usd / hifiman re400 az álláspontom, kérdés, hogy ennyiért van-e ennél is jobb?
illetve az RE400-hoz tényleg adnak tokot, comply szivacsot, meg mindent ami ezen a képen van? -
Ati1979
veterán
válasz
Igen egyetértek!
Ezért is írtam, hogy kellene hozzá egy jó forrás is. Kb. dx50 alatt nem is érdemes nézelődni hozzá szeritnem.
Igen szerintem sem hallotak sokan ilyet. Sokan mondják, hogy milyen jók az sh cx szériás fülesek. Én ilyenkor rögtön azt gondolom, hogy nincs viszonyítási alapjuk.
Meg ott van az is, hogy az olcsóbb fülesek általában dinamikus driveres, V hangképűek és erőteljesen mély túlsúlyosak. Ez leginkább a közép rovására megy.
Az armatúrás fülesk produkálnak inkább kiegyenlített hangzást. Persze a dinamikusok közt is van ilyen csak nem az alacsony árkategóriában. -
válasz
#16820480 #39805 üzenetére
Ezeket nem hallottam, ezért nem említettem. Ott van LG hss f700 is, ami egy armatúrás és olcsó.
(#39806) szentkuti11 na ez számomra ismeretlen cucc, ilyet még nem is láttam. Amit viszont a hsz-ében írt a kolléga, az igaz lehet az asszimetrikusra is, az adott típusról nem találtam képeket.
-
szentkuti11
addikt
-
slimshady
senior tag
válasz
#16820480 #39768 üzenetére
Szia,
köszönöm szépen a segítséget. Most úgy néz ki Sony MDR-EX100APB lesz a vége. Ez valóban érezhetően jobb lesz mint a Samsung gyárilag a Galaxy S2 mellé csomagolt EHS44ASSBE headsetje? Kinézetre jobban tetszik és könnyebben beszerezhető az EX100, mint a SoundMagic E10. Ráadásul, ha minden igaz akkor a Media Markt-ban is csak 7.999 HUF. A Sony MH1C-nél pedig jelentősen olcsóbb (aminek annyira a kinézete sem tetszik). Szóval a Skullcandy Ink'd 2 mikrofonos variánsát elvetem.
Miért lehet az, hogy az MDR-EX100APW 3 gombos remote-tal van ellátva, az MDR-EX100APB pedig csak 1 gombos - legalábbis a MM-os képek tanulsága szerint - miközben elvileg csak abban különböznek, az előbbi fehér az utóbbi pedig fekete?
A Galaxy S2 pin kiosztásával vajon kompatibilis az EX100 és működnek a kezelőszervek is illetve nem kell a felvevő gombot folyamatosan nyomva tartanom?
Esetleg valakinek van még véleménye / tapasztalata Sony MDR-EX100APB-ről? Ár / érték arány?
-
Zoli133
addikt
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #39728 üzenetére
Ez kb. olyan dolog, hogy megveszed 350 forintért a coca kólát, vagy veszel tesco-s kólát 150-ért.
Kóla kóla. Ér-e több mint 2x annyit a coca. Attól függ kinek. Akinek van pénze rá annak biztos. Sőt még annak sem biztos. Mert lehet, hogy nem érdekli.
Teljesen szubjektív dolog. Azért van annyi termék, hogy lehessen válogatni. -
krisztian922
tag
válasz
#16820480 #39707 üzenetére
Igazából mivel nincs tapasztalatom összehasonlításhoz így lehet van persze jobb az e10nél, de az biztos, hogy nekem a zenékhez amikre használom kell a sok basszus :-X de akkor az úgy jobb is, hogy azt könnyű belőni egy fülesnél.
Amúgy gondoltam már rá, hogy rákérdezek (noha ezt az e10et szerintem nem cserélem le egy ideig), de milyen füles az, amelyiknél noha van komoly baszus, még ti is azt tudjátok elmondani, hogy az a füles nagyon jó? Most gondolok itt arra persze, hogy ha nem egy 10k az értékhatár :-X -
norbert1998
nagyúr
válasz
#16820480 #39647 üzenetére
nem hallgattam olyan hangerőn, csak akkor ment azon a mobil, mikor erősítőre volt dugva. Egyébként a hibája nem elhalkulás, vagy valami, hanem nincs basszus.
brumi1024: azért kérdezem a dolgokat, mert a sh-t a mobilom abszolut nem tudta kihajtani alapon, és gőzöm sincs, hogy a sonyt ki tudja-e majd hajtani az új, és ha igen, pontosan mennyi a 103 dB, de ezek szerint nem kell félnem, hogy halk
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#16820480 #39644 üzenetére
az az igazság, hogy elképzelhető az is, hogy az átlag telefonok adnak ki annyit, amit a mostani mobilom patchelve, azt meg kemény 2-3 mp-ig birtam, aztán kivettem, mert nagyon hangos volt(meg nem is volt tiszta, de szerintem akkor már haldoklott a sh)
a mostani mobilom patchelve fél hangerőn adja azt, amit alapállapotban maxon
-
raven12
senior tag
válasz
#16820480 #39623 üzenetére
ugyan már, csak kényeskedsz
Elsőre olyan érzés, mintha a dobhártyádig érne, közben meg baromira nem.
2 hét szoktatás után olyan, mintha ott sem lenne (és igen, teljesen benyomom).
Az egyetlen problémám vele, hogy hosszan viselve kicsit viszket tőle a hallójáratom (másfél-2 óra után).norbert: nem hiszem, hogy probléma lenne a normális hangerő elérésével 16ohm, 103dB érzékenységgel.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#16820480 #39518 üzenetére
megfontolom, köszönöm
a sony szerintem kezdésnek elég lesz, mivel ha nem hangfalról hallgatok zenét, akkor itt vannak a nagy fejhallgatók, igazából ez csak ilyen átmeneti időszakra kell, sapka alá, meg készenlétbe, hogy mindig nálam legyen. de ha bejön maga az iem(nagyon vesződök ám vele) hosszútávon, akkor majd lehet, hogy jövök még.
a lumia is vésztartalék, azért van rajta zene, hogy legyen
a másikat szoktam használni, elnyűhetetlen egy ketyere.
köszi még egyszer
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#16820480 #39515 üzenetére
köszi a korrekt választ
a sony kifejezetten tetszik, lehet, hogy nem is bonyolítom tovább a dolgot, külföldről rendelgetni nem sok kedvem van. amúgy sem a zenére figyelek tekerés közben leginkább, csak nem akartam valami silány vackot a fülembe rakni, és in ear fülesekkel még nem volt dolgom
a lumia 820 fülese volt az első iem, ami a fülemben volt. megszokni meg fogom tudni, de a hangzása nem ütötte meg a mércét, ha valami ~5k körül ezt ki tudja váltani, már örömködés lesz.
köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest