- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
-
balazs1022
őstag
válasz
#16820480 #44547 üzenetére
A telefon forrasat (wolfson chip) nem neveznem gagyinak. Erosebb jelet ad mint a sz.gepem. Nekem a hamgosabb hangero azert fontos mert sokkal jobban kijonnek a reszletek egyszoval dinamikusabb. A basszus jobban ut, a magas cipereg. Am vonaton kifejezetten hatranyos a sonyt hallgatni, muszaj hangosra venni. Utcan beerem a kozepes hangerovel de inkabb 3/4-en szoktam. A kedvenc szamaimat meg szeretem maxon, akkor olyan mintha ott lennek. De igy csak 10 alkalombol 1x van.
-
Goblin12
őstag
válasz
#16820480 #44547 üzenetére
_________
Amúgy ez vicces: Westone um Pro 10 kép alatt 150$ click to buy, hoppá 200$ -.-"
És a vicc az egészben: Replacement Cable 115$
Szóval akkor maga a a kis füles rész kerül 85$-ba. Pff. jó van 3rd party, de az azért pofátlanul drága.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #44334 üzenetére
Nem biztos. Attól függ, hogy kinek mi jön be.
Amúgy természetesen elképzelhető, hogy jobb. Én ezt talán a w60-ról tudom elképzelni...Az m50-nél nem annyira a mélyek mennyiségével, hanem a minőségével van gond. Meg a többi tartományhoz való viszonyával. Kell a mély de nem a magas meg közép rovására....
-
epigramma
tag
válasz
#16820480 #44308 üzenetére
Hangkarakterben amúgy a természetes hangzást szeretem jobban, szóval mindenféle beállítás nélkül. Többnyire mindenféle zenét hallgatok, a klasszikustól a metalcore-ig
szóval elég széles skálán mozog a zenei ízlésem, de pl. EQ-t sosem használok (nem tudom, hogy ez mennyire jó vagy nem).
-
epigramma
tag
válasz
#16820480 #44308 üzenetére
Neked már volt szerencséd hallani a kettőt egymás mellet/után? Sokat olvastam az armatúrás fülesekről, hogy szebb hangja van, pontosabb, de mondjuk kevésbé "bassheadeknek" való. Mondjuk azért vettem a 215-öt is, mert sok jót olvastam róla, a 425-ről sem kevesebbet, szóval ezért hezitálok rajta.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
#16820480 #44199 üzenetére
Tudom, elírtam..
Hát igen, ezért jó az RHA, mert bármi van, küldenek egy újat szó nélkül 3 évig, ami 5 napon belül itt van, visszaküldeni semmit nem kell, és megtarthatod a "rosszat" is, ezért aztán itt nem szempont a cserélhető kábel.
Az S4 kényelmes, csak ócska, mállik szét, kopik a felirat, nehezen javítható a kábele, mivel annyira gagyi.
Azért az árért semmiképp sem ajánlott, de a CX400-ról annak idején upgrade volt.Amíg az SE215 benne van az ajánlóban én mindenképp kitartok az MA750 mellett, és azt eddig talán senki nem állította, aki hallotta, hogy az SE215-nél ne lenne jobb.
Egyébként én örülnék a legjobban, ha tömegével lenne kihívója, és azért nem lenne ajánlott, mert annyi jó van helyette.
Pedig alapvetően itt hang alapján megy az ajánlás, az e30 se túl masszív, a RE-400 se. Én hosszútávra GR07-nél rosszabb kábelűt nem vennék, az már korrekt egyébként, mert az a tapasztalatom, hogy a 10k alattiakkal csak a szenvedés van, érdemesebb drágábbra beruházni, vagy nagyon olcsón egy e30, amit nem félt az ember, de én pl. nem örülnék, hogy egy 25k-s RE400-at pár hónaponta több hónapos világ körüli útra kellene küldenem.
(#44200) Ati1979: Elég rég volt S4-em és nem is hallottam egymás mellett, de nekem is így rémlik, hogy inkább rosszabb
-
honfoglalo
senior tag
válasz
#16820480 #44196 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mit gyártanak
ATH M50-et sajnos nem hallottam, bár az egy alsóbb kategória az RHA-hoz képest összeszerelésben, kábel vastagságban, garanciában, illetve itthon nem kapható, de ettől még lehet érdekes és ajánlott is.
A Klipsch az ár/értékben általában borzasztó, volt S4-em (E10 szint vagy az alatt), X10 pedig hiphop-ra jó leginkább, de ezeknek a kábelei a legsilányabbak közé tartoznak, az S4-é az a legnagyobb odafigyelés mellett is szétreped, kontaktos lesz (nem 1 db alapján mondom, volt nekem is több, illetve ismerősöknek).
Denont nem nagyon ismerek ebben a kategóriában, lehet csak elkerült eddig.RHA-t egyébként legalább 5-en látták/hallották az utolsó alkalommal.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
#16820480 #44187 üzenetére
Kicsit pontosítanék.
GR06 még kapható mindenhol, LMUE, ebay...A GR07 Classic nem a BE helyett van, hanem a sima MKII helyett, igaz kétséges, hogy mi lesz a BE-vel, de most láttam, hogy a LMUE vesz fel rá előrendelést újra, tehát hivatalosan még nem futott ki,
Az R1-ben csak basszus van, de az se egetverő.
Az RHA-val kapcsolatban pedig már volt egy kis vita. Igazából arról van szó, hogy a GR07 szintjét nem éri el, és ezért -akik előzetesen ezt várták valami miatt- csalódtak benne kicsit. Valójában, ha valaki mélykiemeltet akar, akkor nem nagyon van ajánlott 20 fölött, csak a Shure SE215, aminél még a kritikus vélemények szerint is egyértelműen jobb az RHA. Továbbá csak a hangja miatt még megértem, ha nem lenne különösen ajánlott, de az itthoni 3 év garanciát, illetve anyagminőséget, headset funkciót figyelembe véve már szvsz az (nem összehasonlítható egy E30-cal, vagy akár EPH-100-zal). És ahogy írtam, itt ezeket nem veszi figyelembe az ajánlás, a kettőből kettő selejtes RE-400 különösen ajánlott, mert 20 percig szépen szólt egy kipróbálás során - egy asztalon..
Szóval én nem erőltetem mindenáron, csak akkor kérem az ellenzőket, hogy ajánljanak valamit ebben a kategóriában, mert én lényegében az összeset kipróbáltam/megvettem (amit nemzetközi fórumokon, teszteken fölmerült) és nem találtam olyat, ami érdemben jobb lenne - pontosabban a GR07BE jó, csak sziszeg, illetve nem tudni kapható lesz-e a jövőben. -
raven12
senior tag
válasz
#16820480 #43994 üzenetére
na meg beszélhetünk impedanciaillesztésről armatúrás fülesek esetében akár, kérdés, hogy mennyire érdemes. AK100-at utánanézés nélkül csak nem vesz senki sem..
Ha nagyon belemerülsz a kiegészítgetésbe, könnyen áttekinthetetlen méretűvé duzzadhat az összefoglaló.
Szerintem inkább a visszatérő kérdésekkel egészítsük ki, hogy fontos dolgok legyenek benn minél rövidebben. -
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43934 üzenetére
Oké de az azért más kategória.
Amúgy az e30 is teljesen hallgatható kategória, főleg egy jó forrásról. Az árát nagyon megéri.
(#43935) Namath841
Igazából ezt itt még senki / nem sokan hallották.
Tippre szerintem megérheti az árát.
Persze itt vannak shure ellenesek is akik azt fogják mondani, hogy ne azt vedd.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43902 üzenetére
Rendben akkor részemről mehetnek.
Én csak azt javasoltam, hogy zárójelbe, hagyjuk meg ezeket a lista végén...
(#43903) dudika10
Esetleg van olyan amit annyira jónak tartasz, hogy szerinted maradhatna, annak ellenére, hogy kifutó modell?
(#43905) tlala
Köszönjük!
Én a soundmagic es18-at javaslom neked. A bkv-n csodára ne számíts izoláció tekintetében ebben az árkategóriában!
-
válasz
#16820480 #43897 üzenetére
C10: sztem szörnyű volt, én kiszedném, annyiért inkább a VSD1
Soundmagicek közül amire valaki írja, hogy szte jó, az maradjon, de a többi csak félrevezető.
Alpha helyett inkább az olcsó 10$ körüli Soundmagic-et tenném be
Canyon maradjon akkor, olcsó...Ezek közül ellenvetése bárkinek, hogy kiszedhető?
- Brainwavz Alpha (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Soundmagic PL21 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)- Astrotec AM-90 (BA, kiegyenlített, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Soundmagic PL30 (BA, kiegyenlített, fül feletti kábel, sima)- Beyerdynamic DTX 71 IE (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Beyerdynamic DTX 101 IE (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Sony XBA-C10 (BA, V karakter, egyenes kábel, sima)- Etymotic Research HF-5 (BA, kiegyenlített, egyenes kábel, sima)- Audio-Technica ATH-CK10 (2BA, kiegyenlitett, fül feletti kábel, sima)
- Vsonic GR01 (2BA, kiegyenlitett, egyenes kábel, sima)Sztem még teendő:
- egy dátumot kéne betenni, hogy mikor volt utoljára frissítve a lista,
- GR07-et GR07 Classic-ra cserélni és áttenni a 20-30000 sávba (100$)
- Én betenném a Creative Aurvana-t az ajánlottak közé -
válasz
#16820480 #43888 üzenetére
Sztem azért bőven van:
- Brainwavz Alpha (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Canyon CNR-EP8 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Soundmagic PL11 - Teszt (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Soundmagic PL21 (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)- Astrotec AM-90 (BA, kiegyenlített, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Soundmagic PL30 (BA, kiegyenlített, fül feletti kábel, sima)- Beyerdynamic DTX 71 IE (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Beyerdynamic DTX 101 IE (DD, V karakter, egyenes kábel, sima/mikrofonos)
- Sony XBA-C10 (BA, V karakter, egyenes kábel, sima)
- Soundmagic PL50 - Teszt (BA, kiegyenlített, fül feletti kábel, sima)- Etymotic Research HF-5 (BA, kiegyenlített, egyenes kábel, sima)
- Audio-Technica ATH-CK10 (2BA, kiegyenlitett, fül feletti kábel, sima)
- Vsonic GR01 (2BA, kiegyenlitett, egyenes kábel, sima) -
SkyS1gn
félisten
válasz
#16820480 #43782 üzenetére
Öregapád... mákos tésztája
Z-n ki kell nyitogatnom a fülecskét folyton, + előszedni a fülest, kis szütyőből előszedni, aztán szütyőt elpakolni míg buszozok stb stb.
Bár remélem heteken belül meglesz a Z2 azon már nyitott a jack, de a szütyős szarakodás megmarad.
Sokkal könnyebb lenne csak nyakamhoz rakom a telót, NFC, bumm mehet is a zene.
-
polonic
félisten
válasz
#16820480 #43755 üzenetére
Jaja, a HK-nak nem sok féle van. AE van, amit néztem, meg mégegy talán.
Igazából a fejes a fontosabb és pont q701-et fogok venni majd, ahogy írod is. Van jó áron, igen.Még az erősítőn gondolkodom, milyen legyen. Talán furutech gt40. Mondjuk ez nem erre a topikra tartozik, majd körbekérdezek az aktuálisban. A füles lenne másodlagos, utazáshoz, utcára. Szóval ebből a szempontból nem is baj, hogy nem k3003i-t veszek jó drágán még a kedvezménnyel is a többihez képest. Persze, ha még lenne, akkor lecsaptam volna rá.
-
AGE-T
őstag
válasz
#16820480 #43695 üzenetére
Felső kategóriás fülesrknél nálam a Westone viszi a pálmát. Nekem zavaros a shure hangja, és nem tudom elviselni a csapott magasakat. Pedig türelmesen próbálgattam. Kizárt hogy cserélhető kábel nélküli fülesért érdemes lenne kiadni több százezret. Aztán törésnél pislogás lesz.
Nincs még westone w50-60 azokban az amézing hifi shoppokban?Tessék kipróbálni rögvest!
-
honfoglalo
senior tag
válasz
#16820480 #43693 üzenetére
Az olvasottak alapján az AKG K3003-ban nincs annyi basszus, és nyersebb hangzású (RHA-hoz képest is), szóval nekem személyesen valszeg nem jönne be, ahogy a GR07BE sem, hiába jobb technikailag (az AKG meg főleg
). A 846-ban pl. nem éreztem semmilyen nyersséget, sem élességet, és van benne basszus is bőven. Sajnos más jobb füleseket nem volt módom eddig kipróbálni, de high-end-ben nem annyira népszerű a mélyben erős hangkép, de azért nyilván kíváncsi lennék az AKG-ra is.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43592 üzenetére
Ebben ne reménykedj. Ha hasonló lesz a k3003-hoz, akkor hasonlóan drága is lesz.
Igen valószínűleg elég jók az új westone-ok. Igen ideje lenne már ott is egy termék frissítésnek. (Kiv. 846)
a W40 ellen nem hiszem, hogy labdába rúg az 535.
Nincs igazán van jó választás közvetlenül az ak-ról. Talán a t70p v. a t5p jöhet még szóba. Azok könnyen hajthatók. A t5p azért annyira nem...A két dinamikus fostex-nek kell a kakaó.
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43590 üzenetére
Majd meglátjuk.
Remélhetőleg megfogadják. Amúgy ha kijön a k3003 utódja cserélhető kábellel, akkor több mint valószínű, hogy k3003 csak töredék áron lesz eladható.
Lehet, hogy erre készülnek és ezért ez az akció.Miért a 2000-es zártat meg tudod hallgatni? Igazából nem nagyon van megoldás, a minőségi zárt könnyen hajtható fejesre...
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43588 üzenetére
Igen próblom!
Amúgy akárhogy is sakkozunk vele, ez akkor is igen igen jó vétel volt. Arra meg azért tényleg nem lehet számítani, hogy egy 1500 USD-s füles, amit most adtak ki eljut valakihez 300 ért.
Én azt gondolom (már egyszer leírtam) hogy termékfrissítés (is) áll a dolog mögött.
Igen szerintem az nem lenne rossz választás. Annyira nem megy rosszul az ak-ról az ad2000x. A hangja simán élvezhető kategória. Szóval egy zárt ath-val sem járnál rosszul szerintem...
Főleg a cserélhető kábel a hátrány...
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43080 üzenetére
Kissé félek ezektől a V karakterektől. Kell a mély meg a magas, de azért közép a legfontosabb.
A w60-ban az a sok driver nagyon kis helyen van összezsúfolva. Jól hangzik, de nem tudom mi lesz a végeredmény.
Szóval talán egy kicsit szkepikus vagyok ezekkel a 4 + driveres megoldásokkal. A 846 háza is már az épphogy elmegy kategóriában van. Sok embernek bele se fér a fülébe. -
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43073 üzenetére
Ennyire jó lett akkor?
Én első körben azt hittem, hogy a fülesnek csak a külseje változott.Akkor majd a távolabbi jövőben lehet, hogy be kellene szerezni egy w60-at a 846 mellé.
Mondjuk nekem a 846 úgy tetszik ahogy van. Pont jó az a basszus mennyiség amit produkál.
Viszont ha a w60-nak nagyobb tere meg a felbontása talán érdekes lehet számomra.Ha jól olvastam 2 drivert kapott, mind a mély, mind a közép, és a magas is. Elég impresszív.
Kíváncsi vagyok mi lesz itt 3-4 év múlva az armatúrás füleseknél. Igen nagy a fejlődés üteme...
-
Ati1979
veterán
válasz
#16820480 #43054 üzenetére
Nem lehet rossz. Azonos áron inkább ezt válaszanád a k3003 helyett?
A magasakért kár. Fájó pont lehet. Amúgy ideális füles lenne a leírásod alapján. Bár nekem a 846-nál mutatott mélyeknél már kevesebb nem kellene!
Ez ugyan milyen lehet?
Lesz lehetőséged meghallgatni?Fejesekből miket néztél?
(#43059) honfoglalo
Igazán nincs mit!
-
raven12
senior tag
válasz
Hozz már egyet haza, kérlek, teljesen ráizgultam!
Jó írás, köszi, amit írsz róla, az alapján kb az ideális füles számomra.
Bár kicsit szkeptikus vagyok, mert ugye nem tudom, mennyire méred az 535LTD-hez, de nekem abban alig van mély, szóval attól nem nehéz testesebb füleseket találni.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Ez érdekesen hangzik
SE535 LTD-hez képest mennyi a mély benne, mik a legfőbb különbségek a magas akkor jól gondolom, hogy nem éles, visszafogottabb?
Egyébként az igaz, ami egyszer itt írtak, hogy az LTD-ben kevesebb a mély, mint a sima 535-ben(?), mert ezt elég furcsának találtam.(#43057) Ati1979: köszi!
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
#16820480 #42858 üzenetére
Nem. Tudod, mi a fura? Ha erősen belenyomom a fülembe, akkor sem lesz intenzívebb a mély. Lehet, hogy a félig nyitott kialakítás az oka annak, hogy visszafogott az alsóbb tartomány?
Telefonról hajtom, de a legtöbb telefonhoz képest viszonylag erős audióban. Mindegy is, egy alig 5 ezres cucctól nem vártam megváltást. Marha jól ül a fülben, amire szántam, arra megteszi
Egyébként nem tudom, nézted-e a fülest képeken, de elég fura helyen van a rácsos nyílás rajta. Esőben nem lehet ez hátrányára szerinted?
Egy érdekesség így a végére: épp olvasgatom róla, hogy a legtöbb füleshez képest nagy a hangereje. Minden második tulaj megjegyzi, aki véleményezte ebben a topikban valaha. Hát semmivel nem tud többet hangerőben, mint a gyári E160, hiába a 126 dB. Ki tudja, lehet, változtattak valamin, mivel visszajelzések alapján sok tönkrement. Viszont a specifikáció meg nem változott
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
#16820480 #42843 üzenetére
Nah, végül egy AKG K315-öt hoztam el egy helyi bolt "hatalmas" választékából a hangerőszabályzó miatt. Röviden és tömören: a gyári HTC fülestől egyértelműen jobb, de nem ér annyit, amennyiért adják. Számomra túlságosan tolakszik a közép, de legalább nem fülsértő, mint az RC E160-nál. Mély annyi sincs, mint amilyen mélyre egy kiadós fing megy, kizárólag egy bizonyos tartományban jó. Ebből adódóan a füles kizárólag rock műfajokhoz alkalmas, ugyanis a basszusgitárt szépen visszaadja. Semmi máshoz nem ajánlott. Még szerencse, hogy 80 százalékban metált hallgatok
Egyébként ez a hangvilág, avagy tolakodó közép, bőséges magas és visszafogott mély, ami kizárólag egy adott tartományban erős, az AKG mániája? Volt egy fejhallgatóm, ugyanez volt rá jellemző. Aki nem rock/metál rajongó, vásárlás után sírva fakad.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
#16820480 #42799 üzenetére
Működik az earpods, igazad volt; sikerült kipróbálni. Abban is, hogy szivaccsal sokat javul a hangkép. A mélyhangok kopogásból előlépnek enyhe dübörgéssé, a közép is szebb, de a magasakat kissé mintha visszafogná. Teljesen jól is ül rajta a szivacs, viszont maga a füles formája sajnos már nem a legjobb. Túlzottan mozog a fülben, félek, kiesne.
Így egy kérdés: egy Sennheiser MX375 vagy Creative EP-220 szerinted/szerintetek milyen hangminőséget képvisel hozzá képest?
-
Sir Sparrow
tag
válasz
#16820480 #42818 üzenetére
Köszi!
(#42825) celf: ...basszus hogy ez miért nem jutott nekem eszembe!
-
domerator
veterán
válasz
Earpodsra ramegy a szivacs, csak konnyen le is csuszik rola mert nagyon sima a felulet. Viszont eg es fold szivaccsal es anelkul a hangja a szivacs javara... komolyan mondom neha kifejezetten jo hallgatni annak ellenere, hogy E10-em van.
Hogy lehetne megoldani hogy rajta maradjon a szivacs? Vagy letezik-e valami jobb minosegu szivacs mint a mindenhol kaphato kinai atlag? -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Köszi. Pont ezért kérdeztem rá, mert fura alakja van. Sajnos a lakhelyem a lehető legrosszabb ilyen szempontból, ez a bibi. Viszont úgy tűnik, egy illetőnek lesz itt alma fülese, így a szivacsos dolgot meg tudom nézni. A másik lényeges dolog is kiderül, hogy biztosan működik-e a telefonommal.
buci30 köszi, de ennyit fülesre sose szánnék. Csak a futás miatt kényszerülök rá, amúgy fejhallgató párti vagyok
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
#16820480 #42797 üzenetére
Nah, ezt nem tudtam. Azt hittem, hogy csak a gyümölccsel működnek kellően. Ha jól tudom, ezeken nincs szivacs, így tartok a kieséstől. Szerinted rá tudnék húzni egy másik fülesről valót vagy felejtős?
Nézegettem a fül felett vezetőseket, de nem merem bevállalni. Rizikós, mert nincs lehetőségem próbára. Sajnos ritka mutáns, szűk hallójáratom van, a gumiharangosak nagy része egy ültő helyemben is kiesik a fülemből, hiába tátogok és hiába húzom fel a fülem a behelyezéshez
-
-
buci30
addikt
válasz
#16820480 #42778 üzenetére
Most ilyenem van de ez a hurok megoldás már zavar néha
Sony MDR-AS400EX / 400iPAkkor ezt választottam egyenlőre és ráadásul 2év gari van hozzá.
Elvileg futáshoz... van és nem esik ki a fülből....Szerintetek jobban fog szólni vagy más ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest