- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Whitealert #64100 üzenetére
Igen. Azt ajánlotta volna.
Rockra, de főleg klasszikussa inkább valami semleges való, aminek hangsúlyos a közepe is.
-
pulutodurumo
őstag
Szerintem lassíts egy kicsit. Nekem is Lenovom van Dolbyval, be ne kapcsold. Csak játék. Telefonnak ölég az mp3 bőven, kár a flac belé. Aztán hogy elinduljunk a kérdés megválaszolása felé: milyen hangzást vársz? Ütős melyeket magas kiemeléssel (V karakter)? Vagy valami "laposabb" neutrális hangot?
-
pulutodurumo
őstag
Ba552ameg, ennyit régen tanultam ilyen rövid idő alatt.
-
pulutodurumo
őstag
A Mi4 hibrid (dd+2ba) 20$ Alin. A szülinapi akcióban hirdetik, csak nem kamu. Rendelnem kéne egyet...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
tomboy0013 #61150 üzenetére
2-7 nap után elkezdik szállítani
Aztán majd ideér egy hónap alatt.
-
pulutodurumo
őstag
-
pulutodurumo
őstag
Na a Fender is beszállt az IEM bizniszbe. Három modellel indulnak, de természetesen nem az 50$-os kategóriában.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Bazsee71 #60468 üzenetére
Izolációra szerintem hasonló a kettő, erős közepes. Nekem a sima ATE van, annak szinte néma a kábele. A ZS1-é "dübögős" ha ütődik. Kiesni az ATE sem akart sosem a fülemből, pedig tavaly nyáron dolgoztam benne keményen. Van ugye szilikon fülkampó is, viszont közepes szilikon harang nincs, helyette van a habos. ZS1-hez nem jár mem. habos illeszték.
Hangra egyébként tényleg jobb a ZS1, de én futás esetén nem a hangminőségre tenném a hangsúlyt. -
pulutodurumo
őstag
válasz
BigBlackDog #60298 üzenetére
Ha jól sejtem akkor a ZS1-em ugyan ez, csak az erősítő nélkül.
-
pulutodurumo
őstag
Boldog Új Évet srácok!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
tothjozsi96 #60239 üzenetére
Itt a topikban volt róla egy-két hosszabb vélemény. De egy biztos.
-
pulutodurumo
őstag
Megjött a KZ ZS1. Jelentem frissen is jó hangja van. Jól eltalált V karakter, megfelelő részletező képességgel. Bővebben majd ha használtam már eleget.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
BigBlackDog #58960 üzenetére
Nekem ED2 meg ATE van, de most rendeltem látatlanban egy ZS1-et
-
pulutodurumo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #57389 üzenetére
Látnád a gearbest topikot. Mindenki a dpd-t szidja.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
minek?:S #57214 üzenetére
Sokat nem kell róla tudni, jól szól. Pistonom nincsen, ahhoz nem tudom hasonlítani. Viszont a topikban lévő tapasztalatok alapján annál természetesebb a hangja, nem annyira V karakter, és levegősebb, van tere valamelyest. Szerintem bőven megéri az árát, főleg ha azt nézzük, hogy itthon miből lehet válogatni a MM-ban. Persze garancia az nem lesz, de az én 1 éves KZ ED2 fülesem eddig még hibátlan. Elég jó a "build quality", ha vigyázol rá nem kéne hogy baja essen. Ha van még kérdés, szívesen válaszolok amire tudok.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
balazs1022 #57162 üzenetére
Dinamikus lesz az. Nem akarod kipróbálni?
Cserélhető vetőcsövek, a hangja meg kiderül. Ami kettő típus van tőlük azok jók. Légszi, a topik kedvéért rendelj egyet
-
pulutodurumo
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #57151 üzenetére
angolul jó sok vélemény
Nekem még ED2 van tőlük, az sem rossz, de az V karakter.Telefonról linkeltem. Jár a keksz?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
balazs1022 #57143 üzenetére
Most kapta meg Darvinya is, eddig mindkettőnknek tetszik. Inkább kiegyenlített hangzású, árát tekintve a hibái bőven elnézhetőek: info tőlem. Igyekeztem szigorú és objektív lenni. Plusz mástól is angolul.
Pisti: Az összefoglalóban lévő (pl. SoundMagic) fülesek? Igaz nem lapos kábelesek. Most így nem is tudnék fejből olyanokat mondani. (Kivéve a saját TDK IP300, de azt 3000-ért vettem, 10-et nem ér szerintem.)
-
pulutodurumo
őstag
Csináld magad barkácsrovatunk jelentkezik.
Nem izolál jól a fülhallgató? Kiszöknek a mélyebb hangok? Mi tudjuk a megoldást! Brit tudósok által szabadalmaztatott módszerünkkel minden problémájára nyújtunk megoldást! Tegye próbára Ön is forradalmian új, VattaMod 3000 megoldásunkat! (Bejegyzett védjegy a Föld minden országában.)
Nem kell mást tennie, csupán a szilikongumi harang gallérja alá lazán tömködjön vattát és élvezze az előnyöket. Hívjon most, és rendelje meg fél áron! +36-90-555-MODKomolyra fordítva. Lazán betömködött vattával növekszik az izoláció, és jobban előtérbe kerülnek a mély hangok. Valakinek lehet hogy kicsit kényelmesebb is lesz így.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #56899 üzenetére
Hát azokhoz pont nem. Van két TDK-m ip3-és 400, KZ ED2, meg egy Takstar HI 2050 nyitott fejes.
Rottweiler89: ha kalandvágyó vagy, rendelj KZ ED2-t. Olcsó, és a basszusa szerintem szép ütős. Magasai rendben, a közepe visszafogott. Igazi V-karakter.
-
pulutodurumo
őstag
Kis KZ ATE vélemény:
Bővebb lére eresztett, első benyomások alapján készült írásom. Most pedig a többi tapasztalat kb. egy hónap használat után. Rögtön az elején jegyezném meg, tíz dollárért kapható nagyjából. Ehhez tessék viszonyítani.
A hangja kellemes meglepetés. Szokatlanul jó a tere, és eléggé kiegyensúlyozott a hangképe. Kis illesztékkel viszont, tövig betolva jön a brummogás. Valószínűleg ilyenkor nem "szelel" az apró nyílás a vetőcső tövénél. Én közepessel használom.
Ami nem stimmel: a mély hangok kissé lágyak. Nem bántó, de lehetnének feszesebbek. Viszont nincsenek túlzottan előtérbe helyezve. A magasak idővel megerősödtek, de még mindig kissé levegősek, pontatlanok. A mosott erős kifejezés lenne szerintem. A közepe viszont jól el van találva.
Leginkább a rock különféle irányzatait hallgatom vele. Ezekkel a zenékkel szerintem jól teljesít. Még egy fontos részlet! Valószínűleg csak én vagyok tapasztalatlan, de a különböző tipek sokkal jobban befolyásolják a hangzást mint eddig bármelyik fülhallgatómnál. Sony hybrid tulajok előnyben
Mindent összevetve (hang, külső, anyaghasználat) ismét megvenném. -
pulutodurumo
őstag
válasz
randras_83 #56215 üzenetére
Én úgy szoktam hogy egy mikroszálas kendőre ablaktisztító és óvatosan dörzsölgetem. Csak hogy pont hozzáérjen, az kihúzza a koszt.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
al_age #55623 üzenetére
Így másodsorból
azt mondanám, hogy majd' 9 év alatt sok víz lefolyt a Dunán. Akkor tényleg jó volt az a Senn'. Most már sok gyártó jutott el arra a szintre és még feljebb, közben pedig a "nagy márkák" nem izzadtak a nagy fejlesztésektől (már ami az alsó- és középkategóriát illeti).
tl;dr : Ma már sok jobb lehetőség van. -
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #55599 üzenetére
Bocs a dupláért, de például megnézheted ITT.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
anderzen88 #55598 üzenetére
Az egy Awei füles kb. ezeröt kínából. Szokásos sok basszus semmi kiemelkedő. Ebayről vagy Aliról megérheti ilyen 5-6 $-ért.
-
pulutodurumo
őstag
Részben egyet értek veletek. De mint minden ez sem fekete vagy fehér. Én is in-ear headsettel bringázom. Nem szigetel annyira jól, ezért hallok azért, plusz sokkal jobban hagyatkozom a szememre. Meg lehet ezt is tanulni, lásd motorosok.
-
pulutodurumo
őstag
Az új Soundmagic E80-ról elég jók a vélemények. Nomonoban mikor lesz?
-
pulutodurumo
őstag
-
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
mrgergoke #54235 üzenetére
Jelen! Én voltam az.
Szerencsére hasonló véleménnyel vagyunk a fülesről, nekem is tetszik. Persze abszolút értéken nem kiemelkedő, de itthon 5000-ért biztos nincs jobb.
És itt szeretnék xmaas kolléga véleményére is reagálni. Nem vagyok nagy HiFi guru, de szerencsére van fejhallgatóm is (Takstar HI 2050) és hangdobozos rendszer is. Bónusz hangverseny látogatás időnként. Szóval van fogalmam arról, hogyan kéne szólnia a zenének. És ebben a saját koordináta rendszerben a KZ-ED SE vagy 2 ott van a közép tetején. 2000 forint! És normális mély hangjai vannak. V-karakter, mert ez kell a "népnek" ezért középen kissé hiányos, a magasaival komoly gond megint nincs. Szóval nem olyan szar az na.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest