Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
#16820480 #78113 üzenetére
Igen, sajnos én ezzel csak most szembesültem, ahogy utána olvastam. darvinya javasolta a fix kábelt, de azt meg nem szerettem volna. Mintha gyári Shure kábellel viszont ezt azthiszem nem tapasztaltam, csak sajnos azóta már nincs nálam az a kábel. Lehet rendelek még valamit, hátha azzal jó lesz.
Még egy képet beteszek ide, csavargattam a kábelt, és egy bizonyos szög az, hogy egyszercsak kipattan a helyéről, ha közben húzom. Másol teljesen okés. (Egyébként amit olvastam, ott főként az apa oldal az, ami elhasználódik egy idő után, relatíve gyorsan).
Szóval, az anya csatlakozó nem teljesen szintben van, szerintem ez akár okozhatja is a hibát, itt egy kép a helyzetről. Lehetséges ez az ok? Ha hülyeség, akkor azért nem akarom lecsiszolni a házat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MotoGP & WSBK
- Tippmix
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest