- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
válasz
bkercso #64043 üzenetére
Na igen az is valami
Ilyen Acoustic Research y kábellel, ha tovább osztanám a meglévő kábelt az jó megoldás lenne. Megint kábelt gyártatni a kácsánál vagy sommernél kicsit drága megoldás, de ezt most ajánlották nekem jó áron. Ha ez se rontaná a hangot, akkor ez is jó lenne nekem.
-
Kovbob
senior tag
-
Kovbob
senior tag
-
Bodz
nagyúr
válasz
bkercso #63513 üzenetére
Elég patent? Semmi különös szerintem. Legalább nem nekem kellett szétszedni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #63955 üzenetére
Elvileg le, egy minőségi, Seasonic Focus Plus Gold tápegység van benne, utána egy nem gagyi (de nem is extra) elosztó, aztán egy gagyi elosztó megy a falba.
Kolléga mondta, hogy egy vezetékkel otthon is próbáljam ki az erősítő házára kötött földelést, hogy úgy megszűnik-e a dolog, mert itt melóban csak egy IEM-el tudtuk kipróbálni, és a háttérzaj miatt nem hallottam, hogy egyáltalán van-e búgás.
Viszont most jut eszembe, hogy az erősítő előtt lévő DAC beteg kicsit (bekrepált az USB foglalat), lehet, hogy onnan megy át valami feszültség. Az ugye külső tápos, 12V-os, az lehet esetleg, hogy ezt érzem a fém burkolaton. Itt most az izzadt kezem miatt még azt sem éreztem egyértelműen, hogy van-e feszültség a házon, vagy nincs.
Otthon akkor tesztelem akkor a variációkat még azért, kipróbálva azt is, hogy nem kötöm össze a dac-al.
Köszi ismét a segítséget!
-
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #63747 üzenetére
Szia!
Ma behoztam az erősítőt melóba, megmutattam a villamos dolgokkal foglalkozó kollégának, és ő rögtön kiszúrta, hogy az erősítő tápfoglalatában nincs is a 3. föld pin, csak kettő van. Azt mondja, hogy ez egy fém házas erősítőnél azért veszélyes. Googliban rákeresve is látszik a fotókon, hogy ez a Myryad Z40 gyárilag ilyen.
Másnak nincs ilyen gondja a Z40-el, hogy halk búgás jelentkezik a fejesen, ami a házhoz hozzá érve megszűnik, valamint gyenge feszültséget érezni ha megérintjük a fém burkolatot? -
alphamooncam
őstag
válasz
bkercso #63858 üzenetére
Úgy legyen !
Nyári kiadások miatt szeptemberre gondoltam a meghallgatást, ha még akkor is él az ajánlat.
"A Moment sokat szűr a bejövő jitteren, szóval tompítja az SPDIF-ek közti különbséget."
Javíts ki ha rosszul gondolom, de a forrásom nem gondolnám, hogy számottevően jitteres lenne, de a tök tudja... Azt írják az újraórázás miatt nem érzékeny a táp minőségére, és az Rpi-hez adott alap táp is megfelelő.(?)
Készítesz egyébként tápot megrendelésre?
-
alphamooncam
őstag
válasz
bkercso #63847 üzenetére
Ezt most miért?!
Van tapasztalatod feketeruhás nővel?
Vmi rosszat kérdeztem?!
Biztos félreértek vmit. Oké, hogy kaptam egy ajánlást...
Akkor most nem tájékozódhatok? Vagy rossz helyen járok? Most mi van?
Felvetődött bennem egy kósza gondolat, hogy mi lenne ha...
Mielőtt elindulok egy irányba, szeretem alaposan körbejárni a témát, tekintettel arra, hogy (számomra) nem kevés pénzről van szó, de még azt sem tudom, hogy 30 vagy 130, vagy mennyi lesz amit majd elköltök DAC-ra...
Ha ismernél tudnád, hogy nem vok tipikus hifista, nem cserélgetem a cuccaimat, ha egyszer valami mellett elkötelezem magam, akkor az meg is marad pl. Denon1604, Pioneer CS5070 stb. (15 éves) szal. nem kicsi a tét - nekem.
Más szemszögből sem vagyok tipikus, a külsőségek érdekelnek a legkevésbé, az érdekel hogy mit hallok nem az amit látok, és nem állnak messze tőlem a DIY megoldások sem.
Valszeg ezért is kaptam ajánlást a Momentra is.
Apropó, ha már itt tartunk annak ellenére is érdekel a dolog, hogy a DIY cuccokat, ha nem jön be gyakorlatilag lehetetlen eladni.
Nagyra értékelem a munkád, és valóban érdekel a Moment, ezért átnyálaztam a történelmet. Többen több féle szemszögből vizsgálták.
Az USB-vel kapcsolatos vélemények számomra nem fontosak, az ( alaplapi ) SPDIF-en nyújtott teljesítményével kapcsolatban találtam ugyan hozzászólásokat, de ezt még mindíg kevésnek érzem egy ilyen volumenű döntés előtt.
Szeretném megkérdezni, hogy alatta-fölötte kategóriában történt-e közvetlen összehasonlítás SPDIF-en a véleményed szerint hogy teljesít, mert ez számomra nem egyértelmű.
Miért ez kell Nekem ?
-
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #63839 üzenetére
Az a kék szinű, pl. a DSC_1147.JPG-n. De nem tudom más különbség van-e.
-
ribizly
veterán
válasz
bkercso #63786 üzenetére
Ezért vannak ezek a topic-ok, nem?
De nincs kedvem végigbogarászni x db lejátszót és hallgatgani, ha van ajánlott lista.
Ha nincs egyértelműen jobb / rosszabb, akkor igazából marad a Foobar / JRiver és ennyi.
Kb. úgyis a legtöbbet a Spotify megy, és még tart az albumok beszerzése megfelelő formátumokban az említett offline lejátszókhoz. -
Samtya
senior tag
válasz
bkercso #63700 üzenetére
Igazad lehet, én jórészt könnyen hajthatókkal használom. Most egy Superlux HD-330-at zenéltetek róla, ami még mindig egészen jó produkciót nyújt vele. Bár a magastartomány bizonyos felvételeknél a kelleténél jobban el tud sziszegősödni. A ciripelős elektronikus zenéket kerülöm vele, inkább nyugodtabb instrumentálist hallgatok.
-
jolti
senior tag
válasz
bkercso #63685 üzenetére
Még majd úgyis alkudnak bele picit, vagy a küldést.
De szerintem is az. Igyekeztem az lenni. Szerintem még azt a 15 órát sem mente amúgy, csak írtam rá.
Már ő épített magának egyet.
Ezt most nekem. Most az istennek nem jut eszembe, de valami Tamás, ( vagy Tibor), akinek vannak fent kapcsolási rajzai, abból épített meg egyet, kicsit módosítva.
-
ribizly
veterán
válasz
bkercso #63670 üzenetére
Most mit csináljak. A csávó ilyen. Ez a szava járása.
@(#63669) bkercso
Valami hasonló a terv.
Most itt hagyom éjszakára üresben és reggel rámérek.
Este is rámérek (lehet nap közben lesz egy kicsit használva a család által). És majd este kicsit jobban meghajtom és utána is megmérem. Ennyiből már pont lesz róla képem milyen felhasználás mellett milyen értékeket vehet fel és akkor már el tudom dönteni mennyire akarok ki-bekapcsolgatni. -
fehér_ember
addikt
válasz
bkercso #63655 üzenetére
Ha alpha-t irsz be, akkor is főleg olyan fotókat kapsz amin a sima gt40 belseje látható, vagy esetleg az esprité, (normálisabb minőségben). Az alpha-ról vagy a stratosról nem igazán találni.
Azt tapasztaltam hogy egy csati vagy adapter jó esetben nem rontja le az előtte vagy mögötte található minőségi kábelt, és én mindenképp a "pro silway II"-es interkonnektemmel akartam kipróbálni. Viszont egy flexibilis adaptert már nem mertem bevállalni a 15cm-es vezeték miatt, pedig valószínűleg a "solid psc+" se rossz kábelanyag.
Viszont mivel még nem vagdostam fel az Oehlbach kábelt, ezért még azzal is kipróbálom. De a fejeshez az asztali pc-nél mindenképp szükségem van a GT40 alpha-ra, úgyhogy az előzőleg linkelt fotón lévő megoldás, valószínű nem marad. -
törölt tag
válasz
bkercso #63602 üzenetére
Jó, persze, nyilván analóg alatt az LP-t értettem.
Az nagyon durván el tud szállni. Ráadásul nem is érdemes addig hangszedő-cserén gondolkodni, míg az riaa korrektorom nem az igazi, valószínűleg amiatt is sziszegős a magas.
Örvendetes lenne, ha RIAA-korrektorból is csinálnál valami jó ár-érték arányút.Bár nem tudom, mennyien LP-znek PH!-n mostanság.
Más hifis fórumon talán népszerűbb.
-
fericske
addikt
válasz
bkercso #63525 üzenetére
Elhiszem, hogy még nem láttál.
A Z40-hez 2 darab 3,5-6,3 mm átalakítót adnak, pedig azok tényleg jönnek a fülesekkel, ameddig a 2,5 mm SE konverter nem, mert az nem megszokott méret. Ezért illene adnia, mint pl. anno, némely ilyen jackkel kijött telefon mellé adtak.
Külön nagyon sok mindent lehet venni, ez nem szokott akadály lenni. -
ribizly
veterán
válasz
bkercso #63517 üzenetére
Azt senki sem állította, hogy tökéletes. Nomeg új áron (102$} nem biztos, hogy a legjobb választás (főleg ha még hozzászámoljuk a szállítás-adó-vám kombót, amennyiben éppen nem lehet beszerezni a környéken). De én pl a sAp-8-at 62$-ért szerváltam plusz költségek nélkül és úgy nem nagyon volt ellenfele ár/érték tekintetében.
Az persze megint más kérdés, hogy ahogy elkezd az ember egyre magasabb szintű cuccokban gondolkodni annál inkább kerül ki a fóluszból ez a gyártó...
-
Bodz
nagyúr
válasz
bkercso #63513 üzenetére
Nem hinném.
Látod a jövőt?
(#63514) ribizly: Jaja. Fejlődnek amúgy, meg járják a szokásos kínai utat. Olcsón elfogadhatót, aztán olcsón jót, szépen lassan drágulnak is. A D1 az 1000 euró feletti árával még túlzás, erre írtam valamelyik nap, hogy nem tartanak ott. Annyiért már van nyugati, vagy márkásabb kínai.
Minőségellenőrzésen azért még akadna javítani való.
Nem úgy volt, hogy megtartod a K7XX-et? -
törölt tag
válasz
bkercso #63439 üzenetére
Már megint nem érted, amiről írok.
1. "DAC-ot nem terhelünk változó impedanciával." Hogy jön ez ide?! Sehogyse. Semmi köze ezen mondatodnak az enyéimhez, tehát ezen mondatod nem vonatkozik az enyéimre. Indifferens.
2. "A zene nem terhelés, hanem meghajtás." Hogy jön ez ide? Sehogyse. Semmi köze ezen mondatodnak az enyéimhez...
(Adott, többek között elektronikai fogalmakat hordozó szavak nem csak elektronikai fogalmakat jelentenek, például a rőzsét cipelő öregasszony számára a rőzse cipelése igénybevételt, terhelést jelent - nem ohmos terhelést, hanem másfajtát. Aztán terhelést kap a sportoló is az edzésen, versenyen - nem ohmos terhelést, hanem másfajtát. A terheléses vizsgálaton is igénybevételnek, terhelésnek vetik alá a sportolót - vagy nemsportolót. És a többi. A zenei jellel való műveletek végzése igénybevételt, terhelést jelent a szórakoztatóelektronikai készülék számára. Igénybevétel, teher neki csinálnia a munkáját. terhes foglalatosság ez a készüléknek, amely (bonyolult!) igénybevételnek jól-rosszul tud megfelelni. Adott szavak többjelentésűek, a kontextusból látszik, hogy mikor melyik jelentéséről van szó.)
3. "A négydimenziós kockadiagram fogalmát most vezetted be a technika történelmébe." Nem vezettem be, nem írtam négydimenzióst. Írtam ellenben "négydimenzióst", az idézőjellel szándékosan, feltűnően és megfelelően megemelve, absztrahálva az arra való utalást, hogy az egyébként persze "háromdimenziós" kockadiagram közvetve megmutat valamit abból, hogy a készüléknek a valós működése során időben folyamatosan és rendkívül gyorsan változgató igénybevételnek kell megfelelnie, vagyis más a működése, amikor nem mérészeti "mű"-terhelés van rajta, hanem zenét kell interpretálnia. A "mű"-terhelés "egyenletességéhez" képest mindenben megváltoztatja a készülék viselkedését, hogy valós működés esetében folyamatosan és gyorsan változik az igénybevétel mértéke és jellege, és a kockadiagram megmutat valamit az "idődimenzióból", azaz abból, hogy mennyire képes megfelelni a készülék az igénybevétel mértéke és jellege szerinti állandó és pillanatszerű változásoknak, például amikor már a "nyakán van az alkatrésznek a következő feladat, pedig még éppencsak elkezdte teljesíteni az előzőt, és még ott van az azt megelőző feladat "maradéka"". A kockadiagram megmutat valamit abból, hogy mennyire gyorsan-lassan dolgoznak az alkatrészek, hogy mennyire elegendő-kevés és mennyire gyors-lassú a tápegység... - azaz, közvetett jelekből látszani fog a kockadiagramon az "Idődimenzió", amit megintcsak nem mutat ki a "kétdimenziós" frekvenciagörbe, amely szép "nyugis", "egyenletes", azaz, a valós igénybevételhez képest készülékkényeztető "mű"-terheléssel (meghajtással, hehe) szokott készülni. Tehát példaként felhoztam a "négydimenziós" kockadiagramot arra, hogy a kolléga által felelősségre vont "kétdimenziós" frekvenciagörbe mennyire hiányos mérési eszköz a készülék valós működés közbeni frekvenciamenetének mérésére.
Nem véletlenül hívtam fel a figyelmet rögtön az elején a probléma megközelítéséhez és a szöveg olvasásához különösen szükséges holisztikus szemléletmódra. Sokadszor mondom, lebegtess, amikor olvasol. (Sokadszor mondom, hogy sokadszor mondom.)
Lebegtess! -
-
-FreaK-
veterán
válasz
bkercso #63359 üzenetére
De pont ez az hogy usb-nél nem volt, csak optikainál (vagyis azután vettem észre hogy váltottam optikaira). Amúgy még egy fura dolog hogy a custom tápkábel mintha nem maradna a helyén rendesen, és mintha az erősítő fém házán egy gyenge feszültséget éreznék néha,úgyhogy lehet amiatt van. Holnap majd kipróbálom a gyári táp kábellel. Lehet hogy nem függ össze a két dolog, majd holnap kiderül.
-
bkercso
nagyúr
válasz
bkercso #63347 üzenetére
esetleg szintén kisebb impedanciájú lezárást alkalmazni a bemeneteken.
Lehetőleg nullát, egy aktív meghajtó fokozattal. Pl. van úgy, hogy a PC-s hangfal kikapcsolt PC-nél zúg, míg bekapcsoltnál nem, mert akkor a PC hangkártyakimenete aktívan lezárja a bemenetet nulla impedanciával. -
ribizly
veterán
válasz
bkercso #63338 üzenetére
Egykoron tudtam, meg eszköz is van (Solomon SL-20), de lehet nem ezen kéne gyakorolni.
Ez azt leszámítva, hogy bizonyos fejeseken hallható (M40x-en nem hallani), mit okoz?Másik kérdés:
Logilink UA0211-nél lehet, hogy az RCA kimenete is erősített és így bizonyos részletek itt-ott (pl gitárpengetés magasabb hangjai) elvesznek? -
ribizly
veterán
válasz
bkercso #63336 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Az erősítést hogyan lehet rajta módosítani?
Otthon alapvetően 80 Ohm-os, meg 300 Ohm-os fejesekkel fogja magát szembe találni és lehet ott már nem fog feltehetően feltűnni sem. De majd még írok róla úgyis.Súg, búg, vagy zizeg?
Háááát.Talán "súg"? Olyan mindha egy halk, fehérzaj volna (mint amikor régen nem volt adás a TV-ben és ment a hangyázás, Te meg a másik szobában ülve hallottad, szóval), de amint bármi megszólal már nem tűnik fel.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bkercso #63180 üzenetére
A lényeg hogy 50 százalékkal tisztábban szól. Nem kell ide még grafikon se, csak oda kell írni.
(#63181) NandorHUN: Érdemes futni egy kört a telefonos boltokban is, aztán kipróbálni a V30-at. Media Markt sem reménytelen. Így tudod eldönteni egyszerűen.
(#63186) Murlo: Majd írd le, hogy mit tapasztaltál az új táppal!
-
niof
veterán
válasz
bkercso #63175 üzenetére
Hát, a garit Kínába mondjuk megette a fene (a mod miatt), de a WIMA-kat mire érdemes cserélni? OPA-ból valószínűleg nem kérdés nálam (ha tényleg megveszem), hogy a 1612 menne bele a 2134 helyett (nagyon szeretem a hangját még mindig
), de a kondi passz. Persze nyilván nem 10k-ért vennék másik kondikat, de mik jobbak helyettük? A DAC résszel meg amúgy sem nagyon tudok mit kezdeni... De ha annyira "gáz", még mindig ott a sima HPA-2, és max rákötöm a Spartan-ra, ahogy javasoltátok.
-
nLali
őstag
-
törölt tag
válasz
bkercso #63153 üzenetére
Nekem most is leesett az állam, végre magával ragadóan zenél (megint, de így feltűnőbb volt, hogy eddig milyen jó volt nekem). Direkt a K550-nel fülelem, mert az a problémásabb fejesem, még azzal is. Ilyenkor igazából nem tudom, hogy lehetne ezt fokozni. El kell telnie kis időnek, míg "belekényelmesedek" megint ebbe a hangzásba.
Másrészről viszont igazából nem tudom, hogy ennek a Hivox DAC-nak hol van a maximuma, nem vagyok benne biztos, hogy sokkal több van benne.
Praktikus szempontok is diktálják a transzportos megoldást, viszont a hangzásból nem akarok engedni, visszalépni. Azt hittem, kicsit "automatikusabban" jön a javulás optikai --> koax --> usb transzport tekintetében, de ha jobban belegondolok, eddig érdemi (bármikor, bárhol jól felismerhető) különbséget pozitív irányba csak a HD2 optikai kimenete jelentett, a Xonar optikai, Xonar koax és az alaplapi optikai viszont egy kutya, nem egyértelmű a különbség egyik-másik javára, de legalább a HD2 optikainál jóval rosszabbak.Amit írtál, az jól hangzik, csak némi barkácsolás kell hozzá. Abba még bele kell jönnöm, úgy tűnik, nem úszom meg.
-
csocsoszán
őstag
válasz
bkercso #63101 üzenetére
Én azt kontra kondinak hívom, egy időben dekádonként raktam rá mindenre. Csatolóra, táp kondira. Aztán leszedtem valamiért nem tetszett! Pedig jó minőségeket használtam(mkp-ket meg stirókat sőt van egy rakat rézfóliás kondim is!)
Aki nem használt még érdemes ráhallgatnia. Vagy, vagy! Sok cég használja. -
Dorien
veterán
válasz
bkercso #63133 üzenetére
Igen, mostanában bekapcsolom a JRiver crossfeed opcióját. A Q701 + Sense V1 így is brutál nagy teret produkál.
Úgy néz ki kifogtam egy hibás darabot ebből a DAC 3-ból. Még holnap tesztelgetem, aztán ha továbbra sincs hang, akkor megy vissza a feladóhoz...
bombibmw: Az alaplapi kártya mikrofonja nem jó? Mert, ha igen, akkor találsz az X-Fi HD-nél jobb DAC-ot is.
-
csocsoszán
őstag
válasz
bkercso #63074 üzenetére
Köszönöm kérdésed.
Most, hogy itt a hd800 kicsit át kell értékelni a kondikat, mivel ez piszkosul nyitott. Tápban hallgatózom, egyelőre elna silmik2 és a blackgate f-em között vacillálok. (Van elna cerafin-em is, azt sem tartom rossznak.) Az eredeti benne lévő hk (rubikon) kicsit agresszív, mivel már több ponton nyitottam a hangján! Van még nichikon kz meg finegold de egyelőre ezek kiestek. Emlékeimben a régi kék philipsek is jók voltak! Úgyhogy
küzdök. -
niof
veterán
válasz
bkercso #63072 üzenetére
Igazából nem az illesztés miatt tartok tőle, hanem hogy véletlenül túlvezérelném a másik bemenetét, ha egyszer feltekerve felejtem a hangerőt a Spartanon. Tudom, erre figyelni kell, de volt már rá példa más esetben, és mikor rányomtam a play-re, olyan gyorsan rántottam le a fejest magamról, hogy majdnem kidobtam vele az ablakot...
De most viccen kívül, ettől tényleg tartok. -
niof
veterán
válasz
bkercso #63059 üzenetére
Olyasmi, amit egy DIY asztali fejes erősítőbe be lehet építeni, különösebb probléma nélkül.
Olyasmi, amivel megfelelő hangminőség érhető el a HD650 számára, felbontásban/részletességben kiszolgálja azt.
Olyasmi, ami Win 10-el kompatibilis, van hozzá megfelelő driver.
Olyasmi, ami a DIY-erek/pákászok körében népszerű, a fenti tulajdonságai miatt.
Olyasmi, amiért nem kell fél évig spórolni, olcsó, de jó. -
niof
veterán
válasz
bkercso #63029 üzenetére
Ha a kondik, vagy a poti hamisak is, azokat nem nagy ügy cserélni. Van is itthon 2 eredeti ALPS-em, ami biztos, hogy az.
Viszont ha tényleg ilyen szép a külső kivitel, szinte már azért megérné!
fehér_ember
Ha megakadna a vámon, még az is beleférne. Nem lenne olyan nagy összeg... -
nLali
őstag
válasz
bkercso #62962 üzenetére
Nem akartam első felindulásból valótlan dolgokat írni. Mintha kisebb mértékű lenne a változás. Vagy olyasmiben változott, ami nem ütötte elsőre a fülemet. Két szó, ami ma reggelre megmaradt az esti tesztből : Stabil, hosszanhallgatható. ( kénytelen voltam egybe írni, mert különben nem két szó lett volna )
-
nLali
őstag
válasz
bkercso #62931 üzenetére
Igen, 1 nF a két nagy kocka. A harmadik az 100nF. Első körben arra voltam kíváncsi, hogy egyáltalán hallok-e változást. Ezeket könnyű volt beforrasztani. Cserélem megfelelő értékűre. Mi alapján döntsem el, hogy 100nF, vagy 1uF kerámia legyen? Próbálgassam hallgatózva?
Örülök, hogy további lehetőségeket tartogat az asusom... Dehát mindig van tovább. -
nLali
őstag
válasz
bkercso #62921 üzenetére
Asus Essence One dac-ban kísérletezek opákkal. Megvannak az MKII és a Muses edition opái, de nem vett le a lábamról. 49720 és 4559P összeállítás szerintem több dinamikát ad. Rendeltem 1662 és 1692 opákat, arra is kíváncsi vagyok. Van egy Fire Phoenix DAC-02 és az, bár zajosabb, de bármilyen opával dögösebb, dinamikusabb hangot ad. ( messze sokkal jobb az asus így is ). Belebotlottam egy pár ilyen fotóba, hogy forrasztottak valamit a lábakra, gondoltam utánajárok és kipróbálom. Sem időben, sem pénzben nem drága kísérlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy ruhás topik
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest