- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #40603 üzenetére
A lenyeg az, amit meghagysz, az milyen jo… aki nem dolgozik vele, azon szvsz nincs rajta a kenyszer hogy nem lehet hibazni. De szvsz nem nagyon lovok melle, ha azt mondom, hogy a digitalis kepek 10%aval erdemes foglalkozni, es kb 1%a jo.
-
válasz
turbulencia8 #40531 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a kirakat, ahogy ki lett alakítva.
-
juliensorel
őstag
válasz
turbulencia8 #40533 üzenetére
Köszi! Egyébként a városka neve alapján megtaláltam a weblapjukat. Az gyanusan egy csak egy leica m6 lesz ahogy p_adam írta.
-
válasz
Itt Cambridge-ben is ez a szitu, használt/bizományi cucc és új keverve, különben húzhatnák le a rolót. Persze itt nem ilyen tipp topp patika a kirakat
-
juliensorel
őstag
válasz
A hanyatló nyugaton...
Saját fotó? Ott vagy még?Nagyon kíváncsi lennék, hogy a jobb sarokban alul az az X-Pan (szerintem az de lehet, hogy csak egy Leica, fölötte tuti az van) mennyibe kerül?
-
válasz
turbulencia8 #40471 üzenetére
Nemrég vettem én is egy 15-45-öt, és nagyon bevált, nagyon tetszik, ma már sajnálom, hogy annak idején a gépemet nem egy ilyen obival vettem kitben, hanem a 18-55-tel. Utóbbit alig használom, a 15-45 viszont nagyon sokat van használva, nagyon jó objektív.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40482 üzenetére
Fotóra nekem sem annyira hiányzik az IBIS, de videónál igen. Nekem az X-M5 egy olyan másodgép lenne, amit főleg inkább videóra használnék (fotóra is, de elsősorban inkább videóra).
Van gimbalom, de a puszta használata is elképesztően macerás és tök komolyan mondom, hogy csak akkor veszem elő, ha fizetnek érte. Sajnos az OIS és EIS nem tudja megközelíteni a modern IBIS-ek szintjét.
-
Flashback
addikt
válasz
turbulencia8 #40476 üzenetére
Szintén így hasznälom az X-S10-et.
Kapott egy képernyövédö üveget még 0 percesen. Èn bírom hogy kihajtható, néha nagyon jól jön! -
madgie
titán
válasz
turbulencia8 #40479 üzenetére
Ez teljesen mókásan hangzik, mert épp két videót vágok, ami tömve van a Fuji mellett iPhone snittekkel és baromira elfér benne minőségileg.
És nem, nem l'art pour l'art izé, megrendelésre készül, profi cégnek, honlapra meg nagy képernyőn, oktatóvideónak.Egy csomó helyzetben teljesen jó tud lenni egy ügyesebb telefon is, csak nyilván ott sem árt, ha ért hozzá az ember, hogy állítsa be, mit használjon stb.
-
madgie
titán
válasz
turbulencia8 #40476 üzenetére
Akkor is tekergetni kell, felesleges és lassú macera az egyszerűen, egy ujjal kihajtható képernyőhöz képest.
Értem, hogy neked fontos a szelfi, én olyankor inkább a telefont veszem elő és az órán át meglövöm azt az évi egy képet, amin rajta szeretnék lenni -
Ijk
nagyúr
válasz
Nem értem a kihajtható kijelző népszerűségét. Azt elismerem hogy sokkal rugalmasabb komponálásnál mint egy sima dönthető kijelző. De ezt simán felülírja a kihajt és megforgat 270 fokot vacakolás minden egyes alkalommal amikor lősz egy képet.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Az X-M5 videós/vlogger célcsoportot is meg akar szólítani, szóval ott valahogy jobban megértem a teljesen kihajtható kijelzőt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40140 üzenetére
Ugyanolyan léptetőmotor van benne, mint a 30mm f/1.4 változatban is, amit én használok videóra, szerintem teljesen oké.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
turbulencia8 #40140 üzenetére
nem vagyok túl expert + nem is videózok, lehet egyszerűbb lenne irl kipróbálni valami innivaló mellett, mint kollegának az 56-os TTartisan-omra volt hasonló kérdése.
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40046 üzenetére
Nagy múltú külföldi teszter oldalak is vergődnek sajnos. Elég csak a személyes kedvenceimre gondolni: Dpreview, Photographyblog. Utóbbi nem biztos, hogy csúcs volt a témában, viszont nagyon sok gépet teszteltek és rengeteg teljes felbontású anyagot le lehetett tölteni (jpeg, raw, sample videók), ami ritka és emiatt nagyon szerettem. Friss hír az oldalukon:
As of February 2025, we are no longer providing full size sample images or videos for download.
-
válasz
szerintem csapj bele bátran! mi azért nem írunk róluk, mert sok munka és nem hoz érdemi eredményt: kevés digicam cég van, minimális marketing büdzsével, cserébe túl sokan a cikkeket sem olvassák. szóval kipontozódott, mint téma.
-
válasz
Nem rábeszélni akarlak de pont az olyan tesztek szerintem a legjobbak amik nem száraz, laborszagú írások hanem a való életben történő felhasználásról szólnak.
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40030 üzenetére
Nekem is X-M5 vázam van és meggyűlt a bajom a 6k videók lejátszásával. Asus Zenbook Pro Duo notim se birkózik meg vele (i7-12700H + nVidia RTX 3050Ti). Próbáltam már mindenféle lejátszót, diavetítés mindegyik. Van valami tuti tipped esetleg erre?
-
hemaka
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40034 üzenetére
Magyarrol nem is tudok, de nagyon nem is nagyon latom ertelmet ennyi jo kulfoldi oldal kozott.
Meg aki nem tud angolul is ossze tudja hasonlitani a fotokat, meg atporgetni a galleriat milyen fotok vannak benne. -
válasz
turbulencia8 #40034 üzenetére
Miért nem írsz róla egy logout cikket? Akár lehet hosszabb is, írd le a tapasztalataid, pláne ha hosszabb ideje használod már, valószínű jó alapos lesz.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #40033 üzenetére
en igyis ugyis sokat szerkesztem utana
sose szerettem jpgbe fotozni, fujinal se.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #40031 üzenetére
Jah minden gep tamogatja, csak nem rawba, hanem jpgbe, amit sose hasznaltam, igy hirtelen kopni nyelni nem tudtam, csak probaltam kitalalni hogy fotozzak rawba, ami mentheto lesz valoszinuleg. Parhuzamosan meg csinaltam mobilos fotokat. Egy billego, mozgo csonakbol nem volt egyszeru tema.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest