Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
Köszi,
X-T50 + XF 50mm f1. Classic Neg.
A többieknek is köszi.
Közben lenne egy kérdesem mindenkihez.
A Fuji 50-es obival rendesen működik minden, de bringatúra közben akartam lőni a Viltrox 27mm-es obival pár képet.De csak ilyen kerepelő hang jön ki a gépből ha a 27-es van fennt 🥶 még képet sem ad.
Ráadasul, az is csak akkor ha a bekapcs gomb OFF-on áll.
Ha ON-on akkor meg semmi.Nem tudjátok esetleg mi ez?

-
-
madgie
titán
válasz
kerobi
üzenetére
Vignetta engem nem érdekel, de a 96MP-t is úgy kirajzolja, mint a sicc.
Szerk: egyébként már munkára is befogtam, rendezvényt is szépen lehozott. Engem inkább a Panasonic arcfelismerője emlékeztet arra, ahogy 2012 körül ott hagytam őket... mintha semmit nem reszeltek volna rajta. Oké, van már PDAF, de pont rááll minden másra, pont ugyanolyan hülyén trackingel, mint a régi MFT vázak stb. Sebaj, nincs olyan rendszer, ami ne lenne valamiben defektes

-
hemaka
Topikgazda
válasz
kerobi
üzenetére
A menüben kevesebbet fogyasztana, de egy fotón nem sok fekete rész van jellemzően. Habár az OLED-et én is jobban preferálnám, napsütésben is jól látható lenne, nem kellene matt fóliákkal szórakozni, a színekről nem is beszélve. Csak nem tudom az mekkora hőterheléssel járna videózás közben a váz egészére nézve.
-
hemaka
Topikgazda
válasz
kerobi
üzenetére
Ennek a háromnak nem lesz közös metszete, mert az EVF sokat fogyaszt, OLED-nek kell lennie. Ha OLED-re cserélik a kijelzőt, az mégtöbbet fogyaszt, akkut meg nem tudnak fizikálisan nagyobbat tenni bele, mert egyszerűen kicsi a váz hozzá.
T6-ot kisebb felbontással nem adják ki, mert az habár ha stacked 26-os lenne, a marketingesek hogy adják el, hogy kisebb lett a felbontása az elődhöz képest?😬
Szerintem a partially stacked 40-es szenzort szeretnének bele, csak azt nem tudom, tud-e gyártani nekik a Sony (mert ff-en már van nekik), ráadásul az felveri az árát a váznak. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
Az X-T4-ben nincs aktív hűtés, nem lehet ventillátorzaj.
Nekem sincs X-T4-em, de IBIS-es gépem volt korábban és amikor működésbe lép, akkor tud ilyesmi hangot adni. Itt van mellettem egy eladásra szánt Panasonic G80, expo gomb félig lenyomása aktiválja az IBIS-t és egy ilyen halkan surrogó, ventillátor zaj szerű hangot ad olyankor.
-
vakablak93
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
Igen mindig rajta van, sose megxek anélkül sehova, de majd megmutatom mi az igazán rossz.
Nekem a vaku+ ellenfeny a nagy kedvenc, de aláírom ha nincs ellenfény, vagy a fenti szitu akkor szuper képe van.
arn: volt olyanom. Nekem nagyon bem jött át az az öreg üveg.
Karakteres ugyan, de az nekem nem jött be, maskülömben kontraszttalan ellenfényben, olyankor az AF is elmegy az örök vadászmezőkre.
Látószögben is irreleváns.A kis XF 35mm f2, szerintem mindenben jobb nála a fenyerőt kivéve.
-
vakablak93
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
Ez egy régebbi, de sokszor ennél sokkal erősebben jelenik meg, és itt nem is néz direkt a fény felé az obi, a vakuval jobbról lőttem. Meló utan tudok még párat mutatni pl. tegnapról.
Az AF az gyakorlatilag nincs, de nem is izgat, 1 pontos AF-el is elvagyok.
Imádom az ellenfényt, így ez nálam rendkívül sokszor előjön, ennél sokszor erősebben.

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
"Most elegge erdeklodom a gfx 100s II irant. Nagyon nem olcso, de meg mindig olcsobb, mint egy Hassy."
Sokan mondják, hogy a GFX rendszer azoknak jó, akik "full frame" Fujira vágynak, de igazából szerintem pont inkább ez a helyes(ebb) megközelítés (mert az első sem helytelen). Akiknek a Hasselblad vagy a Phase One megközelíthetetlen árban, annak a GFX egy jó crop MF alternatíva (ha és amennyiben a központi zár, mint igény elhagyható). Ráadásul tök sok FF-re tervezett objektív is kirajzolja (legalábbis a képkört).
Miközben az FF rendszerek egyre könnyebben hozzáférhetők és az APS-C is kezd egyre drágább lenni, szerintem aki FF-re vágyik, annak FF kell, nem a jóval drágább GFX. Szerintem.
Még annyi logikai levezetést tennék hozzá ehhez, hogy nem csak az árak miatt mondom ezt, hanem mert akinek ennyire fontos a felbontóképesség és a részletek, az feltételezhetően ott ül a Lightroom/Capture One felett mire előkészíti az anyagot bármire, szóval a "Fuji színek" kisebb súllyal mérlegelődnek (még ha nem is teljesen irrelevánsak).
-
válasz
kerobi
üzenetére
Köszi az ajánlást, majd megnézem őket. Igazából nagyon ritkán használok raw-ot, főleg olyankor ha valami olyan filmszimulációban fényképezek ami “kísérleti” fázisban van nálam, és biztonság kedvéért legyen meg a raw is. Újabban úgy állítom be a gépet hogy raw+jpg, de kb 15-20 képből egynél tartom meg a raw-ot. Utazáskor azért elteszem őket egy külső meghajtóra. Egyébként a Fuji raw studio-t és a silkypixet használom, mert mind a kettő tudja a filmszimulációkat kezelni. De a legtöbbször nem tudok nekem tetszőbbet kihozni a képből mint amilyen a jpg lett.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
"Hogy a tomoritett Raw-okat nem tudja nativan olvasni a Mac, eleg nagy szegyen."
Windows tudja?
Amúgy köszi a tippet ezekre a képnézegetőkre, nálam a FastRawViewer ki is esett az első screenshot után amit megláttam róla. A Lyn még határeset, lehet a trialt kipróbálom. Tök jó, hogy vannak ilyen képnézegetők, de úgy szeretném érteni, hogy miért van az, hogy mindig választani kell, hogy valami nagy tudásű, de cserébe 1998-óta nem változott a design, vagy szép, de közben buta.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
Mióta létezik az X-T5 azon álmodozom éjjelente lefekvés előtt, hogy bár lenne belőle egy X-H2s szenzoros változat is.
Vagy legyen az X-H2s-ből egy kevésbé buflák méretű alternatíva (ilyen X-S20 méretosztályra gondolok, csak munkagép kivitelben). Sajnos az X-H2s drága, használtan ritkán bukkan fel, bolti áráért meg már vannak jó Full Frame opciók is, ráadásul azok semmivel sem nagyobbak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
Irreális árazás már alapból feltűnő jelzés, hogy valami nem oké (nem létező, lopott vagy súlyos hibával terhelt termék).
Az AI korában pedig a Marketplace is tele van magyarul beszélő chatbotokkal.
Egy gyufaszálat sem vennék onnan, undorító pöcegödör az egész hely, főleg mióta megszűntették az eladók értékeléseit, így már pláne nehéz kiszűrni azokat, akikkel szóba sem állnék.
Vannak márkacsoportok (pl: Fujifilm Magyarország, Fujifilm adok-veszek), ahol szoktak lenni hirdetések, ha van közös ismerősöm az emberrel (ez nagyon gyakran megesik), még le tudom informálni, hogy létező személy-e. Illetve itt a Hardverapró, régi bútordarab fórumozók, sok pozitív értékeléses eladók akikkel szóba szoktam állni.
-
madgie
titán
válasz
kerobi
üzenetére
Én is igazából emiatt adtam el anno, éles helyzetben hiába egyszerű papíron ekkora gyutávval akár a hiperfokális távolsággal számolni, a gyakorlatban sokszor húztam félre, mert ilyen nagy látószögnél könnyű benézni.
Nézz egy AF-es változatot ebből, vagy egy Viltrox 13/1.4-et, ha ezeket esetleg kiadja a büdzsé. -
ULPIUS
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
Nyilván ezeknek az optikáknak nem túl részletes a focus skálájuk...
De 12mm-en 15,26m tárgy távolságnál már olyan nagy mélységélességed van (a te hasra ütős példád esetében ez kb. 12m
) még f2-ön is, hogy kis túlzással majdnem mindegy 3 méter fölött hova húzod az élt skála szerint, szűkebb rekesz esetében meg aztán főleg.
Közelebbi témáknál már nyilván számít, de ott meg tegyük fel akár már monitoron is jobban látható az éle.
(egyébként a lencse végétől nem szokás mérni, arra van a filmsík (szenzorsík) jel minden gép tetjén, onnan kell mérni, különben teljesen pontatlan lesz a mérés)
-
turbulencia8
addikt
válasz
kerobi
üzenetére
Én sem szeretem a fókuszsegédeket, kissé pontatlanok. A joystick+jobb hátsó tárcsa a leghatékonyabb.
Lugosi: javaslok hozzá egy gyári TTL vakut is, nagyon sokat dob néha a képeken, mindenféle állítgatás nélkül, közvetlenül a tárgyra irányítva is szépen derít. A feleségem különösen szereti eladásra szánt elegáns ruhák fotózásánál: megmarad a színhűség, kevesebb a gyűrődés, viszont nagyon jól láthatóak a textúrák. -
ULPIUS
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
Hogy érted ezt, hogy kinőttél belőle?
A filmek 100%-a mai napig úgy készül, hogy a focus pullerek távolságokat mérnek, ha nem is mindig szalaggal és lézerrel(vagy ugyebár cine RT, cine tape), de főleg ilyen nagylátószögű optikáknál muszáj, ahol minden élesnek tűnik monitoron és a focus asisstok elvéreznek.
A neonos jelenséget még mindig nem értem, mi villog, mi köze az optikához? Az inkább flicker lesz, nem optikai dolog. -
hemaka
Topikgazda
válasz
kerobi
üzenetére
Ha annyira messze van a tárgy, akkor mehet a végtelen és F8 környéke, úgy élesnek kell lennie. De az élkiemelés teljesen jól megszokható, csak bele kell rázódni és kicsit gyakorolni, de ez egyébként is igaz a manuál üvegekre.
Anno én a 12/f2-őt Sony A6000-ren használtam, tök jó volt.villodzásra ott a flicker reduction, nem tudom hogy van magyar gépeken fordítva, de a kamera ikonos beállítási panelen van az auto iso felett.

-
válasz
kerobi
üzenetére
akkor natív Fuji, 8mm az már elég ultra, de az nem jön ki 200k-ból.
A viltroxok között van két minőségi kategória, ez egyértelműen a Fujik minőségével van partiban, építési minőség, rekeszgyűrű, ha esetleg valami másikkal lett volna rossz tapasztalatod.
Egyéb 3rd party gyártók is vannak, ott lehet jó az élesség, de vinyetta 3-4 FÉ dettó van, nem tudom mi a kizáró nálad. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
"X-t6-ot varok fullframe-mel olcsobban."
Ilyen nem lesz, pláne nem az X-rendszerben és nem X-T6-nak hívnák. Nincsenek hozzá FF objektívek és a GFX mellett értelme sincs. Inkább a GFX olcsósításán kellene dolgozni, hogy erősebb konkurenciája legyen a full frame rendszereknek (szerintem jelenleg néhány speciális területet leszámítva egyáltalán nem az, sőt a nagy többségnek még visszalépés is lenne).
-
vakablak93
őstag
válasz
kerobi
üzenetére
Szerintem nincs, alternatívája, csak ha egy modernebb gépre cseréled a H1-et amiben az újabb nagyobb akku van.
Ami a töltési időt illeti mivel töltöd, pontosabban mi számít lassúnak? Egy komolyabb gyorstöltő ami egyszerre többet is fogad ezen tud segíteni adott esetben.
Ezen felül már vannak ilyen powerbank szerű tokok is amiben 2 akku is van amiket tölt, alternatívaként.
-
makosp
csendes tag
válasz
kerobi
üzenetére
Mikor megvettem az X-T2-őt, az első dolgom az volt, hogy lecseréltem a szemkagylót az X-T1-esére. Zavart, hogy kiáll a gép síkjából
https://www.fotoplus.hu/fujifilm-szemkagylo-ec-xt-s
ez jó az X-H1-re is -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
Én meg a Sony-ra váltás gondolatával kezdtem kacérkodni. A hétvégén forgattam egy FX30-al és egyre jobban idegállapotban vagyok attól, hogy nincs igazán jó videós AF nálunk.
Úgy nyomták a kezembe a gépet, hogy 0 perc tapasztalatom volt vele, de az AF-el egyből jóban lettünk. Ha kell tárgyat követ, ha emberre böksz az LCD-n, akkor befogja az arcát, akkor is ha a mellkasára böktél, meg ezek zenész emberek voltak, néha annyira mozognak, hogy nem látszik az arcuk egy darabig, de akkor sem esik kétségbe. Ez gimbalon életmentő, szemben azzal a gyötrődéssel amit a Fujifilm csinál.
Nyilván nekem hibrid gép kell, ezért az FX30 nem jöhet szóba, de már az A6700 és A7C II vázakat kukucskálom. Nem szívesen hagynám itt a Fujit (már megint), de egyszerűen nem lehet abból megélni, hogy van egy hype a márka körül és innentől szarunk a tényleg lényeges fejlesztésekre, úgyis a galaxis túloldaláig érő várólisták vannak az X100VI-hoz.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
"Azt hogy allapitjatok meg, hogy egy belogo pozna el lett tavolitva, ha fotos letagadja?"
Attól függ, de sokszor banális hibák vezetnek oda, hogy lebuktatja magát a fotós (pl: időben ugyanott készült fotósorozat nem minden fényképéről tüntette el az adott objektumot). De előfordul az is, hogy jelentősebb eseményeken (pl: háborús övezetekben) több fotós is dolgozik és a másiknak a fotóival összevetve derül ki, hogy valami nem oké. Vagy mondjuk megnyersz egy rangos díjat, akkor számítani lehet rá, hogy bekérik a nyers fájlokat is.
De a tényellenőrzők is dolgoznak, például háborús példánál maradva így derülhet ki, hogy egy fotó nem ott és akkor készült, amit állítanak róla.
-
pethob
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kerobi
üzenetére
[Zf váltók,] mint a Nikon
ofc. csak névrokonság. -
p_adam
addikt
válasz
kerobi
üzenetére
Nem pont ugyanaz a típus, de vélhetően ugyanígy működik:
Understanding Exposure Preview in Manual Mode -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
Még az hiányozna, hogy ha megtelik a belső memória, akkor ne tudjam kicserélni egy másik kártyára.
Mellesleg a gyártók utánozhatnák az Apple-t, hogy megveheted a géped 16GB memóriával és minden upgrade lépcső (32-re, 64-re, 128-ra és így tovább) +100 ezer forint lenne és mire van 512 GB-od már +500 ezerbe fáj a gép. Nekem ez a világ nem hiányzik.A Ricoh GR-nak van beépített memóriája is, de az csak 2GB és maximum arra elég, ha véletlenül otthon felejtetted a kártyát, tudj vele párat kattintani.
Egyébként 133 euró egy 512-es CFexpress kártyáért kifejezetten jó ár, egy Sandisk Extreme Pro bő száz euróval többe kerül. Egy sima SD nem tud ekkora írás/olvasási sebességet és vannak körülmények, ahol ez fontos.
Minden másra ott vannak az SD kártyák.
-
Gondwana
addikt
válasz
kerobi
üzenetére
Én T2-n hátsógombost használok:
AF-S prioritás, hogy csak akkor lövi el, amikor fókuszban is van, de AF-C-hez azt állítottam be, hogy az exponálógomb egyáltalán ne fókuszáljon, csak fényt mérjen és exponáljon. AF csak hüvelykujjal, AF-L gombbal, természetesen, csak amíg nyomva tartom. -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
A 40-70% közötti töltöttségű akkut hagyd benne a gépben és néha (mondjuk havonta egyszer) kapcsold be a gépet. Ahogy Ereshkigal is mondja, sajnos le tud merülni a belső elem (ami inkább egy kondenzátor). Ha túl alacsonyra esik benne a feszültség, lehet később már nem vagy csak nehezen vesz fel újra töltést.
-
-
madgie
titán
válasz
kerobi
üzenetére
Az X-T5 keresőjébe sikerült olyan antireflex réteget tennie a Fujinak, hogy kezdetben pont ilyen pókhálósan, később foltosan, majd középen teljesen kikopik. Nekem az a szerencsém, hogy szemüveges vagyok, mert alapvetően a szempillán lévő izzadtság zsírtartalmának a savas PH-ja kezdi ki a réteget, de ciki, hogy a Sony/Panasonic lassan egy évtizede szívott ezzel (főleg az LCD-ken), erre a Fuji 2023-ban még belefut ebbe...
-
törölt tag
válasz
kerobi
üzenetére
Nem feltetlenul kisebb (bar pancake lens mellett szerintem az lesz), hanem kompaktabb. Mivel a tube nem az obi resze, ezert tudom masik zsebben, taskaban, satobbiben hordani kenyelmesebben, mintha egy nagy makrolencset cipelnek.
De szerencsere sikerul olcson megcsipni egy 7Artisans 60mm F2.8 macro lencset, ugyhogy lesznek opciok.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
kerobi
üzenetére
Pfű de gyűlölöm a pana színeket, volt G3-asom, GH2-esem, G6-om, használtam GH3-at, GH5-öt, sőt, GX1-et is, mindegyikkel szenvedtem utómunkázáskor. Na jó, nem annyit, mint a Sonyval, de sosem voltak a képek az igaziak. Ugyanakkor számít, hogy mit fotózol és ízlés kérdése is. Szerintem streetre pl. jó a pana, portréra utálom, tájfotóra elmegy. Nálam a sorrend így néz ki:
1. Fuji: nem élethű, de marhajó
2. Oly: ugyanúgy marhajó, szép bőrtónusok, de már igényli a rawozást
3. Canon: jó-jó, de a barnás fátyolosság gyaktran megöli a képeket
4. Pana, Nikon: itt kezdődnek a döglött színek, zombik, Shrek klónok, ufók, magenta arcok
5. Sony: számomra legszarabb, annyira, hogy gyakran az ég kékje barna, a fű és a fák lombjai szintén, az arcok zöldek, mintha kvázi színvak lenne
Bokeh, magas iso meg számomra kb. egykutya az összes croppos szenzorral, vannak kisebb eltérések, de ma már mindegyik jó majdnem bármilyen témára, kivéve a speciális igényeket, mint a sport, extrém low light. Sokan félnek a m4/3-tól, odáig nem mernek "süllyedni", mert az apsc-nél is kisebb szenzor és félnek, hogy magas iso-n, bokehben sokkal rosszabb lesz, de szvsz nincsenek akkora különbségek.
-
arn
félisten
válasz
kerobi
üzenetére
Siman el tudok kepzelni olyan szituaciokat, ahol praktikusabb, meg ha altalanosan nem is olyan jo. Csak kerdes, hogy akinek nem ez a munkaeszkoze mennyire akar belemelyedni mindket vilagba professzionalis szinten, ahogy elneztem total mas kezelni a kettot, meg ha az alapok vhol ugyanazok is. Gyanitom ott hasznaltak, ahol nem volt mas lehetoseg.
-
arn
félisten
válasz
kerobi
üzenetére
koszi, ez hasznos - fogalmam sem volt errol a vilagrol, de valoban innen nezve a kameras videozas jateknak tunik.
bar ugyanakkor a kimenet lehet hasonlo minosegu, csak baromi kreativnak kell lenni, hogy vedd fel azt, amit a masik kameraval konnyuszerrel megoldanak. meglepett az is, hogy milyen kicsi szenzort hasznalnak, de ilyen objektiv parameterekkel ertheto.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
kerobi
üzenetére
Az egyik rendszer nem helyettesíti a másikat, legalábbis Sony-Fuji esetében.
Bizonyos helyzetekben az egyik előnyösebb lesz a másiknál, de más dolgokkal leszel elégedetlen, ez rendkívül szubjektív, én mindig azt tanácsolom, hogy ki kell próbálni. Ahány ember annyi vélemény.
-
Rusher4587
tag
válasz
kerobi
üzenetére
Ezek már sok hete megerősített tények, belsős infókat kap, és igen, 1999 lesz a sima H2.

T5 nem kap portrémarkolatot, egyetlen (40MP) szenzoros kiadása lesz, és még idén be lesz jelentve!
A 40MP bő fél éve meg van erősítve. 125 lesz a base ISO. Fejlettebb lesz az új szenzor zajtűrésben, bár nem tudom, hogy csinálják a kisebb pixelméretekkel, k*rva földönkívüliek.
Azt is ígérik -ezt konkrétan a Fujifilm mondta-, hogy amennyire a hardver engedi, az új AF képességből is próbálnak majd átültetni az X-Trans 4-es gépekbe valamicskét, de korlátozottak a lehetőségeik.
Ritkítják a portfóliót, H, S, Tx, Txx, E és Pro vonal marad, PSAM-el nem csak át akarnak csábítani másokat, de szerintük létjogosultsága is van, bizonyos helyzetekhez, ill. szerintük munkához praktikusabb, a tekergetős szerveket meghagyják nekünk, hipsztereknek!
-
Rusher4587
tag
válasz
kerobi
üzenetére
Naná, hogy növeli, SŐT, még a Pre-Shot Electronic Shutter is, szóval ha nem sportot/vadvilágot fotózol, azt feltétlenül kapcsold ki, mert úgy pörgeti a "kilométerórádat", mint egy Airbus, aztán ha majd eladnád, a vevői oldal vagy elhiszi, vagy nem...

Ha nem tudod, mi ez pontosan, nézz utána, de röviden arról szól a dolog, hogy a váz az expo gombot félig lenyomva is elkezd a buffer memóriába ES zárral képkockákat rögzíteni, az elsőket törli, a helyükre újak kerülnek, mindezt gyors sorozatban, hogy ha esetleg a reflexeid miatt lemaradtál egy pillanatról, akkor legyenek az eseményt megelőző, ill. vele egy időben készülő képeid, amik valójában elmentésre csak akkor kerülnek, ha teljesen benyomod az exponáló gombot, de ha nem teszed, akkor is elkészülnek a háttérben, és növelik a számlálót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:

Meg hát megígérték, hogy a kritikák hatására Sony-verő AF rendszer lesz bennük, sőt visszamenőleges hatállyal a jelenleg futó generáció is olyan FW frissítést kap, ami egy súlycsoportba teszi velük.

ja most látom hogy 11. és Debrecen.
hemaka