- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kepeszt
tag
Siker:C
Köszi mindenkinek -
kepeszt
tag
hát nem tudok csatlakozni sem csak a commanderrel,-valami beállitás nem stimmelhet?
:O
[Szerkesztve] -
kepeszt
tag
köszönöm próbálom
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Én most próbálkozom elösször ftp-zni a TotalCmd 6.01 -essel,és az a problémám,hogy egy iso filet-szeretnék letölteni -(ez kb 1 nap)- a kapcsolat a háromnegyedénél megszakad,és mindig csak előről tudom kezdeni.
Van erre valami megoldás,vagy program,hogy folytatni is tudjam? -
CWorm
aktív tag
Helló mindenkinek.
Tudnátok valami normália ftp-kliens-t mondani? TotalCmd és cuteftp nem jó, mert nem tudják azt, ami nekem kéne. Azt szeretném megcsinálni, hogy ne kelljen mindig OK gombokat nyomogatnom akkor, ha progi nem bírt csatlakozni az ftp-hez. Azt akarom, hogy addig próbálkozzon magától, amíg be nem jut, és közben ne kelljen megnyomni semmit. És tudjon látszatkapcsolatot is fenntartani, mert lehet amikor sikerül neki konnektelnie, akkor én éppen az igazak álmát alszom, és csak reggel tudom majd beállítani, hogy mit töltsön. Melyik progi tudja ezeket? PLS!!! -
L3zl13
nagyúr
Ha proxytok van, akkor az ftp kapcsolat beállításánál azt is meg kell adni.
Tűzfa használata (proxy szerver) pipa, és utánna a módosítás gomb alatt megadod a proxyt.
Persze ez csak akkor kell, ha nem valamilyen MSProxy szerű ''plug-n-play''-es megoldás van, mert az közvetlen kapcsolatként látszik az alkalmazások felé. -
L3zl13
nagyúr
Ha tűzfal, router stb mögött vagy akkor állítsd passzív módra.
-
yoc
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam 1 ftp címet de sehogysem akar bejönni az oldal. Jelszót kér meg ilyesmi!
Én ehhez tök hülye vagyok mit kellene csinálnom?
Ez a cím:
ftp://208.163.158.73 /backup/<1spc>save<1spc>/<1spc>COM51?;;?<1spc>/<1spc>COM69;;??0;;<1spc>
/<1spc>scanned<1spc>by<1spc>PoPcOrN??;;<1spc>/<1spc>.TaG<1spc>by??;;<1spc>PEDRO<1spc>
/<1spc>SDF<1spc>PoW@h/ole/TMP/here/
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest