- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Azóta sütöttem a családnak is
Észrevételek: Ez az ecsettel bekenem a serpenyőt dolog, csak akkor működik, ha tényleg jó serpenyőt használsz (teflon bevonatú vagy mi a fene, nem vagyok ezekben otthon) Másodjára már egy régebbi serpenyőt használtam, ott már nem kenegettem minden kis palacsinta után, hanem kicsit öntöttem a serpenyőbe, kicsit megforgattam, hogy mindenhova jusson és kész is.
Még maradt egy kis massza, ma megpróbálok kicsit nagyobb méretűt csinálni, de szerintem nem lehet majd átfordítani. Annyira laza, habszerű "tésztája" van, hogy szerintem vagy el fog szakadni forgatás közben vagy csak összegyűrődik. Majd délután kiderül)
Érdemes egyébként még hozzá banánt sütni.itt olvastam róla egyébként: [link]
Annyi, hogy nekem jóval barnább a tésztája. Mondjuk az is igaz, hogy jóval nagyobb banánt raktam bele, mint ami a képen van, de nincs azzal semmi baj. Meglepően finom.
-
pcgamer01
senior tag
Szia!
Valóban egyszerű. Célszerű a gombának kivenni a szárát és külön kisütni, vagy ha olajsütőben sütöd ahol ellepi az olaj akkor nem muszály az is ugyan olyan finom.
Valamint még annyit kell megjegyeznem hogy nem kell 'meghámozni" a gombát elég megmosni egy szivaccsal ledörzsölni a koszt. -
mormota
senior tag
ennyire perc-dolgokon nem szabad fennakadni... beteszed fólia alatt, ránézel 15-20-35 percenként, és ha kellően jónak ítéled, beleböksz egy villát csont mellett a combba, és ha nem véres lé jön ki, akkor már jó. akkor veheted le a fóliát. onnan már csak 10-15 perc a pirulás.
én soha nem szoktam időt nézni, gondolom formán sütök minden húst, amíg illata nem lesz, akkor nézem meg először kb.illetve jénairól jut eszembe, hogy ha kellően nagy (értsd a 4 alkatrész nem egy tornyot képez, hanem kicsit átfedi csak egymást) akkor lehet simán natúr són is sütni.
egészcsirkénél is eljárás hasonló.
fél-1 kiló natúr sót leöntesz tepsi/tál aljára, ráhelyezed a húst, lefóliázod, sütöd a fent említett módon. -
Don Vittorio
őstag
Szokták fűszeres vízzel is csinálni, és sörösüveggel, nem dobozzal. Jó módszer.
Klasszikus zsidó recept az áztatott aszalt szilvával és fahéjas almával töltött kacsa. Ott ugyanez az elv. Kívülről sül, és úgy lehet ropogósra sütni, hogy közben a belülről nedvesítés miatt nem szárad ki a hús.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged