Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Tegnap megsütöttem a húsokat a Parázs-varázson. Nagyon finom lett.
A kakukkfüves változatot készítettem el, puha, omlós lett a karaj, hétfő óta állt a pácban, sót csak sütés közben szórtam rá. Mégegyszer köszönöm a jótanácsokat!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Don Vittorio
őstag
Ha száraz fűszereid vannak, akkor borsozd enyhén, és nyomkodd meg a felületét kakukkfűvel vagy rozmaringgal. A lötty lehet két-három féle mustár és olaj keveréke, plusz bele fokhagyma apróra vágva, ne préselve. A lényeg, hogy teljesen fedje el a lé a húst, aztán be a hűtőbe.
Ha van friss fűszernövényed, akkor inkább azt használd, viszont akkor mindent vágj apróra, bele a lébe, aztán rá a húsra az egészet.
Ha van elég sok hús, akkor csinálj kétfélét, kakukkfüveset meg rozmaringosat.
Sütés előtt, ha nyílt lángon nyomod, amennyire lehet, húzd le a szárazanyagot a húsról, mert csúnyán megég a hús felületén. (De nem lemosni, csak úgy villával vagy késsel húzd le.)És a sózás akár elég csak a sütés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest