-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Tegnap megsütöttem a húsokat a Parázs-varázson. Nagyon finom lett.
A kakukkfüves változatot készítettem el, puha, omlós lett a karaj, hétfő óta állt a pácban, sót csak sütés közben szórtam rá. Mégegyszer köszönöm a jótanácsokat!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Don Vittorio
őstag
Ha száraz fűszereid vannak, akkor borsozd enyhén, és nyomkodd meg a felületét kakukkfűvel vagy rozmaringgal. A lötty lehet két-három féle mustár és olaj keveréke, plusz bele fokhagyma apróra vágva, ne préselve. A lényeg, hogy teljesen fedje el a lé a húst, aztán be a hűtőbe.
Ha van friss fűszernövényed, akkor inkább azt használd, viszont akkor mindent vágj apróra, bele a lébe, aztán rá a húsra az egészet.
Ha van elég sok hús, akkor csinálj kétfélét, kakukkfüveset meg rozmaringosat.
Sütés előtt, ha nyílt lángon nyomod, amennyire lehet, húzd le a szárazanyagot a húsról, mert csúnyán megég a hús felületén. (De nem lemosni, csak úgy villával vagy késsel húzd le.)És a sózás akár elég csak a sütés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged