Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
balazs0102 #82098 üzenetére
Nem ismerek itt senkit akinek S9+ van...
S9-es kolléga viszont van, Lacno személyében. -
balazs0102
senior tag
válasz
#18001664 #82075 üzenetére
Tényleg jó lenne egy s9+-os kollégával tudnál egyeztetni...csak mert pont azon filózok, hogy p20pro vagy s9+
Amúgy nem rosszak, de nem is kiemelkedően jók. Nekem most Honor 8 van, annál biztos jobb...viszont előtte galaxy s6 volt, az szebb képeket csinált. Nagy dilemma..
p20pmellett szól az infra (amit minden nap használok) meg az előlapi ujjlenyomat olvasó. Utálom, hogy emelgetni kel la telefont az asztalról...
De legtöbbet a latba a kamera nyomja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Plazmacucci #82089 üzenetére
"halogatod" van ott. Tudom hogy filmek, hozzad vissza.
-
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #82085 üzenetére
Én mindent és mindenkit.
-
-
Francia91
veterán
válasz
A 3-as, a 4-es, és a 8-as kép pl egészen jó, mert ott nincsenek távoli részletek, amiket túl akar élesíteni. Bár a 4-esen a kislány arcán már látszik, hogy többet akar élesíteni az algoritmus, mint amennyi egészséges, de még belefér.
A 10-esnél a bal felső fánál látszik a leveleken a szokásos problémájaÉn még mindig a szoftverben látom a probléma forrását, arra kéne ráfeküdniük, ha már 3 kamerát belepakoltak ebbe a készülékbe. Az utóbbi időkben sok készüléknél hiba lett, hogy mindent feláldoznak a túlélesítésen, az iPhone X tökéletes példa, olyan olajfestmény hatású fotókat csinál, hogy sírok, ha meglátom
RAW-ból nyert (módosítatlan) képeket tudnál-e betenni ide leméretezve ugyanezekre a felbontásokra? Az sokat elárulna
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Nekem bejön a P20 pro kamerája. Nem hiába van a csúcsok között.
Viszont nem olyan tökéletes ám, ez sem. Olyan mintha több telóval készült volna ez a sorozat. Nem kiegyensúlyozott a teljesítménye. Néha mintha picit bebukna, ilyenkor szerintem túl is szaturál. Ezzel egy időben a világosabb részek kiégnek. A fénymérést állítsd át mátrixra, ha van rá mód. -
törölt tag
válasz
funkmester #82074 üzenetére
1/2.0 inch és 1.22µm pixelek.
-
funkmester
aktív tag
iphone x-nek mekkora a kamera szenzora?
-
Quqesz
nagyúr
-
törölt tag
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz
#18001664 #82051 üzenetére
A Huawei az éjszakai móddal tűnik ki a többiek közül, egyébként semmi extra a P20 és Pro. Az éjszakai mód szép színessé varázsolja a képet viszont a minősége borzasztó lesz (még 1:1 sem kell hozzá). Éjjeli fotózásra is a Pixelt mondanám nyerőnek minden helyzetben. Az automatán is odab*sz este!
-
törölt tag
válasz
#18001664 #82054 üzenetére
De ebből hogy szűrted le azt, hogy kicsiben minden élethelyzetben jobb, amikor direkt ki is emeltem az előbb, hogy 1-2 szituációban tűnt jobbnak (értelemszerűen ebből a tízből)?
Ennek amúgy megint az lesz a vége, hogy este hozol képet, mások meg nem, tehát ezzel ismét bizonyítva lesz, hogy a te telefonod a legjobb.
Szervezz már le egy ilyen "párbajt" a kollégákkal, ahogy Aryon is tette, ugyanazt a témát, ugyanakkor, ugyanonnan fényképezve több mobillal, biztos benne lennének többen is.
Ha be akarsz bizonyítani valamit, akkor csak így tudod, nem a levegőbe beszéléssel. Mert az eddigi összehasonlítások az ellenkezőjét bizonyítják annak, amit te állítasz és védesz foggal-körömmel.
-
-
törölt tag
válasz
#16514048 #82049 üzenetére
Tehát ha jól értem, a P20P minden élethelyzetben jobb kivéve 1:1 nagyításban...Facebook, Instagram, Twitter, Flickr, Eyem, nyomtatott formátum, stb... mind "élethelyzet".
Szívesen hozok egyébként auto, manual és éjjeli módos esti képeket és lehet hozni nyugodtan a szintet mással, beszéljenek a képek akkor. Este jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest