Hirdetés
- Android szakmai topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz MrPetya19 #56649 üzenetére
Hát igen,ez nagyon ki lett találva!Nappali körülmények között még mindig nincsen ennél jobb szerintem,nagyon jól dolgozik a szoftver!Köszi!
(#56653) YamatoVTEC Nekem 23 van bent,de nem nagyon tolonganak értük!Viszont mobilfotográfia címke alatt nagyon komoly képek vannak,jó ötleket lehet meríteni.
(#56652) Aryon87 Grat az új telóhoz,remélem hamar összecsiszolódtok.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
natë
nagyúr
-
ToniSoprano
addikt
válasz MrPetya19 #57011 üzenetére
Dr. 444Hertz elég sokat raw-ból dolgozik, itt van rá néhány példa, kb. ennyi belefér még: [link] [link] [link] Ha nagyon bele akarsz nyúlni a képbe ott a "Szerkesztett és makrofotók mobillal" topik.
Szerk: (#57013) rlaci2-hoz és a pikantéria/humor benne, hogy ez egy ismertebb brazil üdülőhelyen készült (Porto de Galinhas), pedig úgy tudom ott is van rivalizálás az argentinokkal főleg fociban.
Mondjuk véletlenül sikerült így a kép, csak letettem a homokba a gépet és kattingattam párat.[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz MrPetya19 #60555 üzenetére
Én is így voltam, ami kamera terén nagyon tetszett és a G4-hez előrelépés lett volna egyértelműen az 5X, de abból nincs dual simes változat és az Samu S6 ott meg a QHD miatt kb. G4 szintű az üzemidő vagy talán még rosszabb is. A Lenovo P2 szinpatikus ami Note 3-oz képest (jó akkuidős közép mobilok között) kamerában is előrelépés lehet nekem, de elsősorban az amoled kijelző és a brutális akár 3-4 napos üzemidő 12-14 órás kijelzőidővel csábít. Nekem itt a tesztben nem tűnik nagyon gáznak a kamera sem sőt szerintem elég korrekt középkategóriában:[link] Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz MrPetya19 #60817 üzenetére
Na ebbe én is beszállok
Nokia n8 Tisza1
Nokia n8 Tisza2
Nokia n8 virághtc one x esti harcos
htc one x vega kaja
htc one x Tisza mellékfolyó[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz MrPetya19 #60889 üzenetére
Mi csak csendesen szállítjuk a képeket
Aryon87 Akkor ne menj messzire
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
w333
félisten
válasz MrPetya19 #60967 üzenetére
Maga a szenzor nagyon jó ... de a lencse amit beleraktak nagyon sz*r !
Itt látszik hogy miről beszélek : homályosak a képek !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz MrPetya19 #61181 üzenetére
Eddig 2-2 az O+3T-re..
Huaweiknel a szoftverrel nincs gondom, az remekul fut. P9plus ami lenne a markatol.
Nexusok pedig amugy sem jonnek be.HTC10 eseteben hogyan lehetne kiszurni a lencsehibat?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
válasz MrPetya19 #61642 üzenetére
Azert irtam idezojelben, hasonlo a megoldasa mint a Google fele HDR+.
Gsmarena:
Samsung has been downplaying its camera improvements quite a bit, only mentioning things like "enhanced image processing" and "improved low-light performance". These come in the shape of an image stacking algorithm, which Samsung officially calls "Multi-Frame Image Processing". It was only mentioned briefly by Samsung on a couple of occasions, during presentations, and as far as we managed to gather, it's similar to the HDR+ on Google's Pixel XL - a phone widely praised for its camera prowess.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest