- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
-
Lacy6
senior tag
válasz eladogeppc #68000 üzenetére
Én annyira nem ismerem a G5 kameráját, de ha használtad mindkettőt akkor lehet benne igazság. Legjobb az lenne ha tudnál felrakni valami összehasonlítható képeket. Igazából itt sokan nem fognak veled egyetérteni, mert túlságosan is elfogultak az S7 kamerájával szemben. Pedig a gyári algoritmus valami borzalmas. Szoktam nézni néha a képeket amit most legutóbb "no more" is felrakott, hát nem akarok megsérteni senkit sem de nagyon gyenge képek. A feketét összetöri a magas kontraszt miatt, túlélesít, és semmi természetesség nincs benne, erősen "digitális" kép.
kdavid94: Ez igaz, nem olyan hatalmas nagy probléma. Nyilván azért kell hozzá egy nagyon alap tudás hogy eljuss odáig.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Vikooo
addikt
A kamu S7E -vel történt az összehasonlítás? Mert ezt nem hiszem el.
S6 -tal van tapasztalatom, ott f1.9 a rekesz nem 1.7, nincs 12M fókuszpont, kisebb a pixel méret, stb de így is jobban teljesít mint a G4.
Ha a részletesség számít akkor jó a 16Mpixel, ha a low light teljesítmény akkor 12Mpixel (feltételezve, hogy a szenzor méret mindkét esetben ugyan akkora).
W333: egyet értek, RAW -ban jobb a G4/5 mint a gyári algoritmus de iszonyat erős a szinzaj a szenzoron amit el kell tüntetni zajszuressel, így a saját feldolgozott jpg szintén mosott lesz. A sárgás aranyaltokrol nem is beszélve, ezt is lehet javítani de sose lesz tökéletes. Amúgy imádom a G4 -et de az S6 jobb (S7, S8 stb).
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
G5 -ről mindent el lehet mondani ... csak azt nem hogy jó a kamerája
Bármelyik képet megnézed a vízfesték effekt és a zaj ott lesz rajta, ne telefonon nézd a minőségét hanem monitoron, és majd rájössz
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Hajajaj....
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Ubuntu Linux
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5