Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerner1

nagyúr

válasz G-Guts #67914 üzenetére

Ezzel a "gondoddal" teljesen elment a topik vektorja, az alap tematikától. Egy picit már fárasztó, és ebben sajnos mi néhányan is már cinkosok lettünk, akik jóindulatból segítenénk, mert beültünk ebbe a hintába.
    Én értem, és szerintem értjük, hogy ezekre nem találtál máshol "felületet", de ez kezd fárasztó lenni.
    Egy gyártó/típus azonos topikban lehetne napi téma, hogy "hogyan tegyük jobbá, otthon a jóárasított sávból vett készüléket". Helye, ilyesminek a konstruktív kitárgyalására, ott lenne.
    Inkább tegyél fel valami más appot, amelyet nem kell heggeszteni, vagy hozzá a készüléket, vagy a készüléken futó OS -t .... Ott van a raw, és ahhoz használhatod a mobilos Lightroom -ot. Igaz, így kicsit melósabb, de kisebb szenvedés, mint így. Vagy, további számos lehetőség áll a rendelkezésedre. Egyébként, pont Te írtad a napokban Ferike81 -nek, hogy "Én inkább a téma miatt, mint a minőség miatt fényképezek.." ... - Ezt alapul véve, igazán nem lehet gond megkötnöd a készülékeddel, a szükséges kompromisszumaidat (mindenkinek van ilyen, legalább 4-5, nekem is..). Amikor pedig OFF -ot írsz, azt igazán OFF -ba is tehetnéd.

Új hozzászólás Aktív témák