Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
India
aktív tag
Sziasztok!
Dubai-ba elek itt sokkal olcsobb az okostelefonok mert nincs ado adomentes minden de nem ez a lenyeg . Szamomra a legfontosabb a kamera legjobb legyen jarom a vilagot fenykepezek , eddig Nexus 6P volt tokeletes volt az elolapi kameraja es a hatso , de ti is tudjatok valtani kell eg az embernek a keze az ujra. Melyik a legjobb kamera? Legyen jo az elolapi kameraja es videoba is jo legyen. Elore is koszonom valaszotokat
-
India
aktív tag
Google Pixel
-
India
aktív tag
válasz akooos #54822 üzenetére
Koszonom szepen , igen a munka nagyon jo hely gazdagsag van teljesen mas az elet , a jovo itt kezdodik a tersegbe foci vb epul az orszag foldgaz meg olaj nagyon sok van , pl a benzin litere itt kb atszamolva 60 forint liter ,igen .Olcsobb az elet mint otthon itt nincs ado nem is ismerik ezt a fogalmat , csinalok meg sok kepet ja es jo meleg van mindig most eppen 26 fok van 2 oraval tobb van mint otthon itt.
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
válasz Just_Reboot #54834 üzenetére
Nexus 6P videoba milyen hmm? Tudod te is neked Nexus 6P van tudod mi az elonye es mi a hatranya nexusnak .Itt van mind a ketto a kezembe hidd el nem az a tipus vagyok aki isteniti amilye van. Csinaltam tesztet is lathato , holnap felrakom es igazat fogsz nekem adni. Egyebkent holnap adom el a Nexust semmit se veszitek vele mert itt annyiiert adom el mint amennyiert vettem Modamed veszi meg itt Qatarba
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
Oksi csinalok videot es ejszakai kepet , video full hd legyen vagy 4k?
-
India
aktív tag
válasz ToniSoprano #54866 üzenetére
Nem kapcsoltam be a HDR+-t
Most olvastam holnap jon a 7.1.1 javitanak a kameran.
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
Justreboot
Sima Google Pixel es nem XL , Nexus 6p utan kicsi telefont akartam venni .
Kengyel
Bekapcsolom HDR+-t lovok egyet az erkelyrol.
-
India
aktív tag
Google Pixel
HDR+ -
India
aktív tag
válasz migabi24 #54883 üzenetére
Indiai emberek oda piselnek csak vicc
Viztartaly itt mindig sut a nap
28 fok van most eppen, nyaron meg olyan 45 es 50 fok kibirhatatlan de mindehol legkondi van , itt a kis lakas 120 nm itt mindenki hagyjak ervenyesulni , itt nem kell fizetni a lakasert nincs rezsi , munkaltatod ami itt a sponzornak hivnak mindent all van 13 havi fizetes egy honap szabadsag amit fizetnek oda vissza repjegy fizeti a ceg, a Hitel 2% kamat , tudom nehez elhinni de tenyleg igy van , kozlekedesi tamogatas, kocsi sokkal olcsobb mint otthon ,ez azert van mert meg nincs tomegkozlekedes 60 forint egy liter.[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
válasz Just_Reboot #54885 üzenetére
Persze ,hogy megszabad PR Manager vagyok egy filmstudional felesegem meg jegtanc es gyorszkorcsonya oktato , vicces igen a sivatag teljes kozepen jegpalya is van nem is egy ha jol tudom 10 , Qatar a sportletesitmenyek orszaga akar lenni es lesz is felvasaroltak a katariak nem tudom hany futbalcsapatot sok divatmarkat , megvettek otthon balettintezetet , 750-ezet katari el 2es felmillio kulfoldi el itt ,ja es 450 magyar el itt velunk egyutt mi csinaljuk a magyar bulikat es igen itt rendes magyarok elnek lehet szamitani mindegyikre. Jo hely. Buzditok mindenkit jojjon ki dolgozni egy allom itt megadom a whatsapp szamomat ha erdeklodtok az orszagrol elg hosszasan lehetne mit mondani.
Bocsanat arab billennyuzeten vagyok kicsit nehez irni[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
válasz Jack Oneill #54890 üzenetére
Semmi gond , mint mar leirtam egyszer korom sotet volt es kozben nem volt stabil a kezem .
-
India
aktív tag
Google Pixel
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
válasz kengyel #54974 üzenetére
Igen en is olvastam , hogy ezen felul is kamera update jon, friss telefon jonnek majd az updatek az biztos sokkal jobb lez bar nekem tokeletes minden a kamera meg a rendszer is nagyon gyors .
Egyetertek mondtam en nektek jobb a kamera nem placebo
Csinalok ma este par kepet
Uzemidore panaszom nem lehet , Nexus 6p sokkal gyorsabbam merult biztos a 810 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
Google Pixel Camera vs Nexus 6P![[link]
-
India
aktív tag
http://www.kephost.com/images/2016/12/06/IMG_20161206_192121.jpg
Bocsi csak igy tudtam berakni a linketGoogle Pixel
Pedig lehet azt rendesen is! Máskor linkesítve tedd be kérlek és ne felejtsd le a telefon típusát sem!
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
India
aktív tag
válasz Just_Reboot #55103 üzenetére
Latod mondtam en neked elkuldtem egy tesztet ott azt mondja a lany sotetbe jobb a pixel meg video-ba is kengyel lehet az a baj itt Qatarba sok mindent tiltanak a vallas miatt alig jon be nekem a kephost.
-
India
aktív tag
válasz BigBlackDog #55128 üzenetére
Koszonom hat ez borzasto lett , direkt megneztem a laptopon bele nagyitottam nagyon jo volt em ertem....
Kephost a rossz most mar biztos. -
India
aktív tag
válasz BigBlackDog #55133 üzenetére
A most lattam egy kisgyerek jarszott a telefonomon Google Cameraba elalitotta felhos opciora pfff......
-
India
aktív tag
válasz maximilian4 #55144 üzenetére
Ugy ,hogy o mit tudna muvelni ha itt lenne
-
India
aktív tag
Google Pixel
Elolapi kamera , egy jo arab baratom van a kepen
Esti kep meg nem enegedi felrakni a kephost.
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
Google Pixel
Google Camera frissult sokkal jobb kepeket keszit a pixel [link] -
India
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg Google Pixel telefonom van imadom ,de tudjatok az embernek ha viszked a keze megy tovabb , HTC U11 , Samsung S8 , S8+
Legfontosabb nalam a kamera hatso es az elolapi, melyik a jo ? Vagy mas? Elore is koszi valaszotokat -
India
aktív tag
Google Pixel
-
India
aktív tag
Sokkal jobb lett az uj kamera appal Google Pixel
-
India
aktív tag
Ha valakit erdekel ma raerek , van nalam egy Iphone x es egy Google Pixel 2 XL osszehasonlitasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest