Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
#18001664 #54195 üzenetére
A mostani szabályrendszer már szerintem több, mint egy éve megvan (2015. április-május táján készült el, ha jól rémlik). Szerintem nem én definiáltam ezeket, közös akarat által lettek azok, amik most. Mivel a szerkesztett képeknek van külön topik, úgy gondolom, hogy logikus is jelen helyzetében a dolog. Ha jól érzem, a "filterezett kategóriát" nem ugyanúgy értelmezzük; emlékeim szerint a fizikai szűrők használata ellen senki sem szólt még eddig, csak az utólagos szerkesztésért. Makró kép szerintem is jöhet, hiszen azzal is az adott készülék kamerájának képességeit lehet érzékeltetni, prezentálni. Nekem is úgy rémlik, hogy már régebb óta fel-fel tűnsz a topikban, így Te is láthattad a "szabályok" előzetes tervezetét, részt vehettél a kialakításukban.
Értelemszerűen semmi sincs kőbe vésve, minden módosulhat, kérdés, hogy mire van igény? És ez a kérdés most mindenkinek szól!
Egyébként nem ismerlek személyesen, de szerintem nem öregedtél ki még innen, nyugodtan hozhatsz még képeket, csak a szabályoknak megfelelően, ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest