- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Engem nem zavarnak se az utólag méretezett, se a gcam, se egyéb mobillal szerkesztett képek, nem is értem miért kellett két külön topik, mindegy.
"kegyetlen jó, mert kb. részletesebb, jobb, mint az itt megosztott automata fotók bármelyike"
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy amennyiben mindenki utólag méretezett 108>12MP képeket posztolt volna a topikba, már nem is lenne kegyetlen jó ;)
Amúgy a crop nem fogja kiváltani a portré módot, mert a portré mód szoftveres szeparációt is hozzáad. Viszont a 2-3x tele simán kiváltható kisebb felbontás mellett, amennyiben a 108MP jó minőségű "nyersanyag".
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független