-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
Na megjött az új frissítés nemrég töltöttem le
alig tudtam belépni csak töbszöri próbálkozásra sikerült! Na végre bent vagyok de nincs hang
az meg hogy????
-
BigBlue69
őstag
Innen is grat Az epicnek.. Tele lettem Grafikai Buggal.. STW-ben van emote gomb a végén.. de el is lehet sétálni.. ez igy kezdésnek .. De legalább van Plankerton-ban vbuck missio.
-
BigBlue69
őstag
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5433 üzenetére
Szerintetek lehet, hogy a kínai újév miatt került be ennyi ázsiai beütésű skin? -
markknight
veterán
Nekem Iris meg Zadie tetszik, viszont az a Scampi nevű balta nagyon undi -
Sefneni
őstag
válasz
Oro és Swift tetszetős -
30z.Samu
félisten
válasz
Na, ezek között vannak érdekes skin-ek, a Bull Shark kicsit hajaz egy CSGO-s CT skin-re, mellette a hátsó olyan, mint Krillin, a Zadie feje meg kicsit T-800-as. Ha nem lenne haja instant get lenne, de így nem is tudom...
-
markknight
veterán
Itt vannak az updateből kiszedett skinek, aki szerint spoileres, az ne kattintson rá!
[link]
-
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5429 üzenetére
Végre!
A mai item shop (eddig) nem tartalmaz semmi újdonságot. Lehet, hogy az update után módosulni fog.
-
markknight
veterán
Ma update!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap próbáltam ki elsőre a játékot, Xbox One S-en és kontrollerbe dugott headsettel.
Esetleg tudtok valami headset problémáról? A Voice Chat funkció nem működik, nem is engedi bekapcsolni.
Az xboxon lévő skype-al lepróbáltam és a mikrofon működik rendben. Nyilván hang van a játékon belül is, csak beszélni nem tudok senkivel. Egyszerűen az az egy beállítás, a Voice Chat nem kapcsolható át ON-ra.
Ez valami egyedi dolog nálam vagy ismert hiba? -
Gaboo77
tag
Sziasztok!
Azt tudom, hogy a Battle Royal módban van átjárhatóság, de azt nézem, hogy a Save the Wolrd mód most PC-re 20 Euró, Xboxra pedig csak 4000FT. Ha megveszem Xboxon olcsóbban, akkor tudom játszani PC-n is, vagy oda is külön meg kell venni? (Mindekettőn van Accoutnom) -
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5415 üzenetére
Mondjuk én annak pont örülök, hogy nincsen millióféle fegyver és eszköz.
-
markknight
veterán
válasz
Sefneni #5414 üzenetére
Nekem a mostani szintlépés a punch cardokkal nagyon bejön, most ez a top ahogy a BP-t szintezni lehet. Egyszerű, átlátható, kevés hülyeség mint mondjuk season 9-ben, mert az teljesen átláthatatlan volt a sok fortbyte miatt. Az X kicsit visszább vett, de az is túl volt bonyolítva, egyiket sem maxoltam ki ezek miatt. Meg az is jól esik a kis lelkemnek, hogy kapok kis medálokat, dícséreteket, szintlépést realtime kiírja és azt is, hogy mit kaptál stb. Viszont kínosan kevés fegyver és gadget van.
-
Sefneni
őstag
Hosszú szünet után visszatért közénk Highland Warrior az item shopba, így aki lecsúszott róla legutóbb, most beszerezheti.
Más: a Redditen téma most, hogy mikben volt az előző chapter jobb/rosszabb. Nektek ezekről mi a véleményetek?
A Reddites közösség szerint
- a korábbi BP fül sokkal átláthatóbb volt
- jobb volt BP csillagokat gyűjteni a szintlépéshez, mint most XP-t
- a vending machine-k hasznosabbak voltak, mint most az upgrade benchek
- jobb volt, mikor nem volt még forced crossplay. (PC/XBOX/PS/Switch/mobil) -
Årpi
őstag
válasz
markknight #5406 üzenetére
Ha a PAX-on kerül valóban bemutatásra akkor az max hétvége lesz
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Elvileg megcsináltam a Remedy vs. Toxin küldiket, meg is kaptam a skint, meg a küldetések listájáan is 100%-nak írja. Viszont, ha belelépek a küldetésbe, ott 90%-ot ír. Ez valami bug? vagy még kéne valamit mahinálnom?
-
Sefneni
őstag
válasz
30z.Samu #5407 üzenetére
Még decemberben röppent fel egy ilyen téma talán Redditen. A lényege, hogy többféle témát is feldolgozna egy szezon - miközben a BP nem szakad meg. Példának okáért lenne egy hosszabb sztori, ami több szisztémát/korszakot/stílust is felölelne. Pl. képzelj el egy időutazós szezont, ahol mondjuk 2-2 hétig tart egy korszak. Ezalatt az idő alatt az adott korszakra vonatkozóan lehetne csinálni a challenge-ket. (középkori korszak, Cowboy-korszak, "maffia"korszak stb.
)
Lehet, hogy így leírva hülyeségnek hangzik, de így biztos nem laposodna el a szezon a végére sem. -
markknight
veterán
Na, ez holnap jön valszeg, szóval ez tartsa bennetek a lelket: [link]
-
Sefneni
őstag
válasz
BigBlue69 #5404 üzenetére
Igen-igen. Én ezért szoktam "váltogatni" őket.
Mikor melyiknak van inkább szezonja. (szó szerint
)
30z.Samu: szerintem a célközönség nem fogja tolerálni, ha ezt minden szezonnál eljátsszák. Mindenki a "normál időtartamú" szezonra van berendezkedve, amit kényelmesen teljesítesz, van benne kihívás, de mégsincs elhúzva a végtelenségig. Legalábbis szerintem.
Én támogatnám akár a szezon a szezonban típusú ötletet is, de perpill nem látom értelmét, hogy mindenféle történés vagy sztori nélkül vagyunk már hetek óta.
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #5401 üzenetére
Nekem Level 278.....Fiam Level 292. ( Battle pass 100 a cél mindig...(overtime challange.ek skinek is jöhetnek, mindig igyekszünk megcsinálni )
De így most van időm STW-re.....Plankerton 4. védés volt tegnap este, úgyhogy azért van még mit csinálni ott is..........igazából olyan kevés időm van játszani, hogy Fortnite-on kívül nem jut idő már másra.....pedig van MK11, MKXL, NFS Heat, Forza horizon 4....stb stb....Fifa19..és persze Quake3 .....amivel azért néha néha játszunk.....de 2019 április óta a Fortnite pörög a legtöbbet...
-
Sefneni
őstag
válasz
markknight #5400 üzenetére
Nálam általában a BP 100-as szintje elérése után van az, hogy átbillenek inkább az StW irányába. (Plusz ha jön Overtime küldetés, akkor megcsinálom azokat az utolsó egy hétben). Nem is egészen értem ezt a 100-as szint feletti létet.
Vagy ha ennyire el akarták húzni ezt a szezont, miért nem töltötték meg kicsit több tartalommal? Picit üresjáratnak érzem ezt most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest