- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Aktív témák
-
-
Xirtam
veterán
Ne vedd ennyire a szívedre. Csak ne írj butaságokat, meg nem kell mindent elhinni. Azt se amit az f1hirek.hu ír vagy bármi. Mert a hírekkel az összes csapat manipulál MINDENKI. Főleg mikor Bernie bejelenti, hogy a nagy csapatok adják a kis csapatoknak a tavalyi autójukat stb. Ahhoz, hogy kiállíthass egy F1-es autót annyi papírmunka meg könyörgés , hogy ihaj. és akkor is elküld a csapat/gyártó egy modellt amiben még motor sincs. Nem hogy igazi.
-
Pompi
nagyúr
Köszönjük az összefoglalódat, szerintem inkább kicsit olvass vissza mielőtt írsz, kiveséztük már a témákat töviről hegyire, kár újabb vitákba belemenni szerintem.
Egyébként ~10 éve van itt a PH fórumon F1 topik, simán meg lehet találni a keresővel, nem is értem, hogy hogy nem sikerült...
-
Qru
MODERÁTOR
Már ne haragudj és szubjektív vélemény de:
Palik? Ne má' az egy bohóc, kb annyit értett a F1-hez mint a eszkimó. Kb köze nem volt a versenyhez és idiótaságokat rikácsolt a közvetítés 90%-ban a többi 10%-ban meg Gyulát ostorozta/égette.
Ha vki marha messze van a szakmai/szakszerű közvetítéstől akkor az benne testesül meg.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest