- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Misi 007 #5872 üzenetére
Ez MS esetében nehéz lesz
...de sztem Alonso-nál is.
A váltások kapcsán Kimi-n gondolkodtam, azaz hogy a rally közvetítése egészen más mint az F1, ha valaki nincs az első 8-ban akkor már nemigen lesz képen (mivel nincs közös kép, több autó max balesetnél van képen a pályán), Kimi eleinte nagyon is kiemelt lesz, de kb. 4 verseny után már erőből kell képre kerülnie...ami remélhetőleg sikerül is neki, mivel nem hátráltatja semmi.
Erre vágyott is, nem szereti az F1 sallangokkal teli világát,...de az űdítő másságon túl, azért komoly veszélyei is vannak ennek. -
atike
nagyúr
válasz
Misi 007 #3435 üzenetére
A védésre én is befizetek. Ott már nem lesz elég az 5. hely. Az meg megint valószínű, hogy nem fog 6 futamot az elején ajándékba kapni.
Persze ha megint csinálnak valami jó kis szabálymódosítást amit csak a Brawn fog jól értelmezni... Akárhogy is de ezen múlt a címe. Szerintem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Misi 007 #1900 üzenetére
Felért volna. Haminak a kerékcseréjét még mutatták is. Nézd vissza.
Illetve Vettel már az első gyors körén is az első szektorban hasonló időt ment és nem ment vele semmire sem. Persze lehet hogy később hibázott. Illetve mint mondotta Vettel: Neki a második köre tettek fel új szett gumit. De szerintem még így sem lett volna egyszerű utol érni Hamit. Hami szerintem 3-4 körrel kevesebb benyát tankolt. Persze lehet hogy a Q2-ben Hami csak altatott.
hunnylander: Volt már rá példa hogy elszámolta magát egy csapat. De ez most nem az volt. -
Ijk
nagyúr
válasz
Misi 007 #332 üzenetére
Grat Kiminek, 110%-on kihozta az autóból amit lehetett. Kimi fanként mondom, hogy az első kanyarban történt eset erősen vitatható. Videó alapján nekem úgy tűnik a Kersel túl nagy lendületet vett, mondjuk szerintem még bent tudta volna tartani az autót, de látta, hogy nem lesz elég helye. Tehát vagy megpróbálja bevenni és bezúzza az autót, vagy fékez és rengeteget veszít, vagy pedig ugye kiengedi. Ebből a szempontból lehető legjobban döntött az adott helyzetben. Viszont kevésbé agresszívan kellett volna visszajönni és akkor nem lehetne belekötni az esetbe. De szerintem lement a redőny, annyira nyerni akart. Majd a bírók eldöntik, nyilván én nem fogok elfogultságból pálcát törni felette, majd megteszik itt mások.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest