- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #1997 üzenetére
Na latod azt nem engedheti meg maganak Ron bacsi, igy is teljesen hitelet vesztette, legalabb azt a keveset ami maradt kene valahogy megtartani. Meg aztan ha nem is hivatalosan, de McLaren lesz a vilagbajnok auto, hisz abban nyert a vb, az meg jot tesz a csapatnak, foleg ha elso-masodik mekis. Ha valami csoda be nem kovetkezik...
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #1993 üzenetére
Jo, akkor valaszolok:
onnan lehet pl errol tudni, hogy ez az iras, az iro szubjektiv velemenyen kivul, igazsagokra epul, mert tenyeket sorol fel, ezeket konnyen lehet ellenorizni, ketlem, hogy lejaratna magat ilyesmivel, barmekkora Ferrari fan is. Tobbi gorbe tukor meg szubjektiv, szoval azt hiszel el amit akarsz.
En mondjuk par ritmusos elozesnek jobban orulnek mint pl fellebbezesnek, valahogy az erdekesebb... De sajnos idei szezon (sem) ezekrol szol
Viszont elobb-utobb csak megutkozik LH FA-valNagy csalodas lenne ha belenyugodna az ifjonc egyszeruen es konnyeden, h mindig megelozi ot a csapattarsa s ezzel elveszi elole a vb-cimet.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #1988 üzenetére
Meg nem olvastam vegig, de abbol amit lattam belole kutyafuttaban a felsorolt infok nagyjabol megegyeznek, gondolok itt sms-re pl. El is olvasom valszeg a napokban, amint meglesz a szukseges ropogtatni- es innivalo
De erdekes, h megragalmazod az irot azzal, h hazudik, de jobb esetben is ferdit, mikozben utana se neztel a dolgoknak...
-
prmcsk
addikt
válasz
Oliverda #918 üzenetére
Ajjajajjj ! A ferkától nem tudom, hogy ezt minek véljem ? Csupán tisztánlátásnak,
vagy fenyegetésnek ? Már látom magam előtt, hogy kikalkulálják: masatnak, a
hamival történő koccanásakor keletkezett az a sérülés, ami a későbbi kiállását
okozta. Ezért pontlevonást kérnek.[link]
''Todt azt is elmondta, a csapat alaposan ki fogja elemezni azt, hogy mi történhetett Felipe Massa autójának felfüggesztésével, akinek az Olasz Nagydíj tizedik körében kellett feladnia a versenyt.''
''Meg fogjuk vizsgálni az esetet''- tette hozzá a csapatfőnök. ''Megtaláltuk azt a pontot, ahol a probléma keletkezett és most darabokra szedjük szét a versenygépet, hogy rájöjjünk a hiba okára. Először történt ilyen jellegű gond az autóval.'' -
prmcsk
addikt
válasz
Oliverda #822 üzenetére
Csak akkor flame, ha a ferrarira teszünk megjegyzést ? Remélem nem így van.
Na ez jó ! Ha ez így van akkor csakis egyedül én vagyok az, aki itt flémel ?
Ez a topik már jó ideje a meki és alfonz fikázásáról (rossz színben való feltüntetéséről)
szól. Tolvajnak, csalónak minősiteni valakit úgy, hogy fingunk nem lehet a valóságról,
mert a médiákból táplálkozunk.....
Ez nem flame ? Remélem, az első mondatom számodra,nem igaz..
Miért csak nekem szóltok ? -
törölt tag
válasz
Oliverda #709 üzenetére
A logika sem mond mást, Ferrari 2005.ben azért volt gyenge mert hátrányosan érintette a bevezetett gumiszabályok (amihez szorosan hozzátartozik, hogy Michelin javaslatot valósítottak meg).
Erre rengeteg példa van,...mármint hogy milyen sokat számít a gumi.
A Williams-t én is szeretném elől látni...de nem igen látom mitől lenne majd előrébb. Most mondanak ezt-azt, de végiggondolva nem igen látom hogy mitől gyorsulnának akkorát, hogy beérjék a Bmw-t...remélem azért sikerül nekik.
Érdekes lesz hiszen régen pont a Bmw és a Williams nem egyeztek az autó fejlesztését tekintve, és végül szakítottak is, azóta a Bímer szépen feldolgozta magát.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest