- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
AMD Power #1597 üzenetére
''Amit azonban eddig igyekeztek eltitkolni, az az, hogy a Magyar Nagydíj reggelén Alonso szemtanúk előtt azt mondta Ron Dennisnek: ''Vagy én leszek az első számú pilóta, vagy elengedsz'', majd megfenyegette a főnökét, hogy ellenkező esetben a birtokában lévő Ferrari információkkal megkeresi az FIA-t.''
Hogy ez a Lonzi milyen nagy szemét. Ne elengedjék, hanem küldjék el! Szvsz. -
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power #1383 üzenetére
A WMSC vizsgálata alapján sem. És ez tűnik a logikusnak is. Alonso finoman szólva utálja Hamilton-t, nem osztotta volna meg az előnyeit. De la Rosa már régebbről ismerte Coughlan-t, és Alonso-val mindketten spanyolok és a kis e-mailjeikből következtethetően egész jó munkakapcsolat van a két spanyol között.
Azt ne hagyjuk figyelmen kívül hogy a McLaren pilóták 'nyomatékosan meg lettek rá kérve' hogy 'köhögjék el' amit tudnak, különben, ha őszinte vallomásuk hiányában kitudódna róluk valami negatív elveszítenék az F1-es jogosítványukat, szóval ki lennének rúgva az F1-ből. Hamilton szintén benyújtotta (írásban is) a jelentését az ügyről, vagyis hogy nem tudott róla. Senki nem vallott ellene, semmi őt besározó dolog nem látott napvilágot, még Alonso-tól sem. Márpedig LH bolond lenne bármit is letagadni a kémüggyel kapcsolatban, amikor az az egész karrierjét törné derékba. A kis újonc tiszta.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
AMD Power #1383 üzenetére
Kizárt. Hisz nem volt nála internet, térereje sem volt, sőt le volt merülve a telefonja, ja és a notebookja is, és különben is füldugó volt a fülében és a szemét is csak akkor nyitotta ki ha már bent ült az autóban sisakkal a fején.
De most komolyan. Te el tudod képzelni, hogy nem tudott róla? Én nehezen. -
esztilány
csendes tag
válasz
AMD Power #1274 üzenetére
Én is pilótákra utazom inkább. Szerintem nem feltétlen a csapat a lényeg. Pl. Alonso a McLarennél is bemutatott vmit, amit vezetésnek lehet nevezni, de Kimi nem tudott se itt se ott. Voltak sikerei, de hosszútávon nem minden ment neki jól. Talán hiányzik belőle az a tüz, ami Alonsoban, és Hamiltonban benne van(Kimi párti vagyok, és nem Alonsos)
-
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #1270 üzenetére
Majd most lesz
Irtak paran, h a vodafone kiszsebbol kifizeti a buntetest... Most szerintetek a ceg csak azert fog 100millaval tobbet fizetni reklamert a McLarennek? Ezt ti se gondoltatok komolyan. Kerestem linket, de sajnos nem kaptam arrol, h a Marlboro mennyit fizetett 2 vagy 3 evre a Ferrarinak, de ha jol emlekszem akkor ez 100milla volt, tehat a legnagyobb szponzoruk ennyit fizetett nekik. Most akkor szerintetek a Vodafone van annyival nagyobb ceg, h siman kifizesse a buntit amellett, h tovabbra is fizet a reklamert, vagy szerintetek megerne egyaltalan nekik? Ugyan... -
JJános
addikt
válasz
AMD Power #944 üzenetére
Jó cikk, elolvastam végig.
Coulthard is úgy érzi, hogy Hamit nagyon sokan, nagyon hamar nagy sztárnak kiáltják ki, pedig csak a körülményei nagyon jók. Nagyon jó autóban jókor kapott helyet.
Én azért úgy gondolom, hogy amit eddíg mutatott, abból lehet következtetni.
Kétségkívül a legjobb pilóták közé sorolom. Nem mondom, hogy jobb Sennánál, Prostnál, Suminál, de azt mondom a legjobbak közül való. Amikor az autója rendben volt, mindíg dobogón volt.
Ennyi. -
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power #944 üzenetére
Lewis azt mondta: 'Igen, de nem fizet nekem eleget. Valahol máshol kell megkeresnem a pénzemet.'' - ha ez igaz, akkor par emberben osszetort picit az a kis ikon Lewis Hamiltonrol. Kis szereny
re:946: Egyetertek, mas az oszinteseg es a kepmutatas. Persze ez se biztos, h igy tortent.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest