- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hamiltonnak saját bevallása szerint tiszta és hibátlan köre volt. Vagy ennyit tudott, vagy cipelt még plussz 8-10 kiló benyát.
abban a kanyarban nehéz jó féktávot venni, hogy ne kelljen tartott gázzal fordítani az autót az biztos
hunnylander: ejnye-bejnye besértődtünk?Ron papa mosdatásával már lesüllyedtél oda, ahonnan nehéz lesz kikecmeregned
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
Szvsz. Szépen leferdítették.
''I looked at the papers given to me by Stepney on only a few occasions,'' Coughlan stated. ''Certainly the time I spent looking at them in total between receiving them and the search at my house on July 3rd was no more than one to two hours.
''I did not look at them in a discursive or methodical way, nor did I look at all of the documents.
''In the limited period of time I spent reviewing the documents, it was not possible to glean anything that would be of material use to McLaren that we did not already know from our own observation and photographs of Ferrari's car.''
As for the scanned documents, Coughlan said he did not delve into these either.
''I only viewed the discs on one occasion,'' he stated, ''solely to check that the documents had been properly scanned onto the discs and to see whether the image quality had been maintained. I reviewed perhaps a dozen pages of material very briefly for no more than a few minutes.'' -
Stirlitz
senior tag
Csak pl. ilyenkor az a kérdés, hogy amikor a Hondát elmeszelték 2 futamra a szabálytalan üzemanyagtank miatt, akkor most sokkal súlyosabb vétségekért kvázi ejnye-bejnye lesz?
Remélem nem.
Mielött leharapná egy Mc-Laren-es a fejem, valószinűnek tartom, hogy ez már máskor is előfordult, nem biztos, hogy ezekkel a csapatokkal, de megtörténhetett. Csak ez most kiderült, és hát akkor a büntetés mértéke ismert. Ha Ron Dennis más csapatokat megvádol, és lesz rá bízonyiték, hogy jogos volt a gyanú velük szemben, akkor azokat is megbüntetik remélem. De addig is a Mc-Laren van pácban, és nem a Ferrari és a Renault. És ha elönyhöz jutottak, akkor a piloták is profitáltak belöle.(úgyis, hogy nem is tudtak a papírokról semmit) De ezt számszerüsiteni, hogy pl: körönként pontosan menyi időt is jelent, senki nem tudja, illetve bizonyitani nagyon nehéz. De remélem holnap minden kiderül tényleg, amit az űgyröl tudni akarunk. Azt meg szokni kell a Mc-Laren fanoknak, hogy most az ő kedvenceiket boncolgatják....
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Én úgy tudom hogy nem a Mclaren kémkedett, nem pénzelte a saját embereit nem előre kitervelt tevékenységsorozatot hajtott végre. Ferraris csóka felajánlotta a dolgot, amit akinek felajnlott az biztos hogy el is olvasta. (szerintem ezért önmagában még gyökérség a büntetés bármilyen formája is a megkeresettet tekintve és az árulót kéne kivonni a forgalomból de itt nem ez az eset volt ugye) Utána kiderültek a turpisságok az eddigi hírek alapján és bár autóban valószínűleg nem tudták felhasználni az adatokat megtették máshogy. (fenéklemez) Az hogy kémkedés történt és ezért kéne kapnia büntetést egy csapatnak szerintem nem a valóságot fedi. Elmaradt jelentési kötelezettség és a másik csapat iránt intézett károkozás történt a bemártással(vagyük úgy hogy legális volt a fenéklemez és ha nem pampognak fia hagyta volna). Most úgy állunk hogy még mail sem volt rózsa és alonso között..csak az olasz média a helyzetet kihasználva szeretné a nemzeti csapatukat jobb fénybe rakni és ezzel a ferrari is egyetért, csütörtökön kiderül hogy miért, lehet valóban jobban felhasználták a dolgokat vagy ki tudja, ezt nem tudhatjuk...de az hogy az elejétől a végéig a mclaren a piszkos erkölcstelen, autómásoló, hirtelen gyorsabb lett(ami már az első bridgstoneos tesztnél is kiderült ami valószínűleg a bűntett előtt volt) csapat is tök hülyeség szerintem. Mclarent károsítanák meg akkor meg a brit csapat próbálná meg eltenni a mellesleg vb éllovas vetélytársat, ez természetes. Ezt kellene átlátni. De a legtöbb rajongó csak úgy issza a média fröcsögését és mivel ferrari ügyesen sakkozik a mclaren közben ki tudja mennyi szponzort vesztett már a jövő évre(hírneve nem éppen pozitív). Senki sem szent, büntessenek azért amiért kell(bármi is legyen az) de ne többért mert el akarja ásni 1 csapat a másikat, meg egy személy is pluszba aki nem kispályás (Flavio). Ami mostmár megy a média részéről tényleg boszorkányüldözés a véleményem szerint, az hogy Alonsot is elítélik az emberek a kémügy miatt teljesen nonszensz hiszen az utólag kiderült nem valós(jelenleg ez az állás) mailben is annyit írt ''hogy nem hiszem el''. A ph egy kultúrált fórum, de mégis olvass vissza nyugodtan miket kapott ezek után. FIA töketlensége idézte elő ezt az egészet, lett volna egy bünti még akkor lenyugodtak volna a kedélyek év végéig...
ehh válaszra kattintottam, de úgy általánosba ment volna sry -
prmcsk
addikt
Tényleg ennyire nehéz vagyok ? Olyat soha nem gondoltam, hogy a meki ártatlan...
De mit látok most? Csak a meki a bűnös, szemét és mocsok. A másik élcsapat
meg tiszta ártatlanság. Szinte nem volt olyan éve a ferkának, hogy ne lettek volna
valamivel szabálytalanok, ezek ellenére elő akarják nekem, nekünk adni, hogy ők
a tisztaság és tisztesség etalonjai, tehát ha ők mondanak valamit az úgy is van és
punktum.... Na ez nem jön be nekem.
Szerintem most látod jól...Ki mondta, hogy ron papa és a meki nem
hibás, de ha valamiről információt szereztek és az mások ellen is szól, akkor
mindenkit büntessenek, a dolgaik súlyossága szerint. Ne mentesüljön már azért
valaki, mert az infószerzés sem volt törvényes valaki ellen, főleg ha ugyanúgy
törvénytelenségre, vagy szabálytalanságra utal. -
prmcsk
addikt
Már megint a lényegről feledkezel csak el....
Az OK a döntő, hogy van e és úgy tör rám a rendőrség, vagy nincs ? Ha van rá oka
(márpedig az alapesetben úgy néz ki, hogy van), akkor tegye meg és utána nehogy
már nekem legyen az a kibújási lehetőségem, hogy mondjuk olyan dobott fel, aki
maga is bűnös.
Ilyen létezik a jogban és úgy hívják a fogalmat, hogy vádalku. -
george11
addikt
''Jaaa.... miért, te örülnél, ha pl a rendőrség mindenféle felhatalmazás nélkül ha épp úgy gondolja, betörne a laksáodba, átkutatná, stb? Mert ha ez nem így működne, ahogy, akkor bizony ezt simán meg lehetne tenni...''
Ezt ne kapkodd el, mert a felhatalmazás az nem egy elérhetetlen dolog.
Nálam 6-7 éve csöngettek hajnali kettőkor a rendőrök, hogy akkor most én velük megyek, a házat, meg átkutatják, mert én bizony egy drogdealer vagyok ....
Utólag tisztázódott, hogy engem csak azért hívogatott a csúnya/dealer bácsi, mert én szereltem az autóját ..., de ez a tényen nem változtat, hogy hajnalban elrángattak egy másik város kapitányságára, miközben a házat a családom jelenlétében felforagatták, és hajlani 7 körül értem haza.
Persze semmi ''bocs tévedtünk, izé akármi''. Jött egy papír, hogy megszüntetik a vádat ellenem. Hát k@rvajó, ez magyarország. (azóta nincs előfizetéses telefonom, főleg nem magenta színű, ugyanis ők adták ki lelkesen az adataimat)
Ehh ez off lett, de valahogy kiszaladt
Szóval, ha akarják, akkor megtehetik a házkutatást, ha ''alapos gyanú a bűncselekményre'' , ami lehet akár egy telefonhívás/levélváltás stb. -
prmcsk
addikt
Most azt gondolod, én azt nem tudom, hogy a nagybüdös jogállamiságnak mik az
''előnyei'' ?
Csak tudod én egy ilyen maradi állat vagyok, aki nem akarja ''eztetet'' érteni....
Ha egy mocsokról ugyanolyan eszközzel, mocsokul szerzek infót (mert mondjuk más
eszköz nem áll a rendelkezésemre), a módszerem miért az ő mocsokságát kompenzálja ? -
prmcsk
addikt
''sokan háborognak, akkor hirtelen mégsicsak megtalálják a bizonyítékot, és büntetésképpen levonnak annyi pontot, hogy még épp ne szóljon bele a VB végeredményébe... kb erre számítok''
Én meg arra, hogy büntiképpen annyit fognak levonni, hogy a ferka vb. legyen sőt,
jövőre eltiltják őket, tehát + egy vb. a ferkának.
Már csak azt várom, hogy mikor lesz hetediziglen...... -
Zé_Mester
őstag
én se nagyon rajongok érte, amikor a Renault-nál volt akkor se szerettem, de valóban igaz amit mondassz.
ott a mostani Renault csapat : Alonso elment-->>a csapat egy nulla
nagyon sokat számított Alonso tudása a csapatban, és ha a Toyotához kerülne akkor 2 évet nem adnék és a Toyota ott lenne az első 4 topcsapatban -
george11
addikt
''Az autó nem volt igazán más, csak egy kicsit nehezebb volt vezetni és valamivel kiszámíthatatlanabb volt, de szerintem egészen gyorsan megbarátkoztam vele. Úgy vélem, jó napot zártunk''
LOL
Nem volt más, csak lassabb, meg kiszámíthatatlanabb (ezt de k@rva nehéz leírni). Ezen az alapon átulhetne egy Spyker-be is, mert az sem más, csak nehezebb vezetni, és kiszámíthatatlanabb
Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest