Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
www.formula1.com: An ultimately disappointing result for Williams as Montoya and Ralf Schumacher came home in fourth and fifth place respectively, around 40 seconds behind the Schumacher-Raikkonen battle up front. Both men were on the pace in the opening stages but their challenge soon began to fade, with their choice of Michelin's harder compound proving to be a setback.
Magyarán szólva elcseszett gumiválasztás... Asszem erről beszéltem korábban, lehet, hogy összességében jók a Michelin gumik, de ha nincs egy jó szakember, aki kiválasztja, hogy melyikkel kell menni, akkor hiába... A Ferrarinal ezt is tökéletesen csinálják.
A másik fele szerintem a váltó, bár erről nem olvastam most semmit. Köztudott, hogy a verseny végére 1-2 fokozat le szokott halni a kocsikban. Ahogy elnéztem Montoya második kerékcseréje után az indulását (először majdnem beragadt), szerintem az alsó fokozatok közül valami elszállhatott...
''Kell egy csapat...''
Aktív témák
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest