Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
www.formula1.com: An ultimately disappointing result for Williams as Montoya and Ralf Schumacher came home in fourth and fifth place respectively, around 40 seconds behind the Schumacher-Raikkonen battle up front. Both men were on the pace in the opening stages but their challenge soon began to fade, with their choice of Michelin's harder compound proving to be a setback.
Magyarán szólva elcseszett gumiválasztás... Asszem erről beszéltem korábban, lehet, hogy összességében jók a Michelin gumik, de ha nincs egy jó szakember, aki kiválasztja, hogy melyikkel kell menni, akkor hiába... A Ferrarinal ezt is tökéletesen csinálják.
A másik fele szerintem a váltó, bár erről nem olvastam most semmit. Köztudott, hogy a verseny végére 1-2 fokozat le szokott halni a kocsikban. Ahogy elnéztem Montoya második kerékcseréje után az indulását (először majdnem beragadt), szerintem az alsó fokozatok közül valami elszállhatott...
''Kell egy csapat...''
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest