- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsisg73
csendes tag
válasz
gabor9991 #15849 üzenetére
Nincs hibaüzenet, se check engine.
Illetve most hogy mondod, az asszony vezeti a kocsit, és azt mondja, hogy néha a vízhőfok és a benzinmutató közötti piros led világít, de nem ír ki semmit.
Mint ezen a képen középen:
https://autotechnika.hu/uploads/images/gallery/album90/1257409288Ho_kep1.png -
kocsisg73
csendes tag
válasz
gabor9991 #15847 üzenetére
Köszönöm.
Az aksit most feltettem töltőre mert a sok próbálkozástól lemerült.
Bár végzettségem autószerelő, a villamossághoz nem nagyon értek, inkább mechanikus ember vagyok.
Laikusként az el tudom képzelni, hogy a relédoboz az alacsony feszültség miatt kattog.
De (hangsúlyozom nagyon laikus vagyok az elektronikában) ha a világítás kapcsoló le van kapcsolva (azaz az áramkört megszakítom), akkor indítózásnál miért villan fel a fényszóró? Áthúz valahol? És menet közben miért gyengül el néha a motor, ha a generátor elvileg ellátja a rendszert?köszi!
-
kocsisg73
csendes tag
Sziasztok, segítségeteket kérném. Ford Focus 1.6 benzines. Szerelőnél volt a kocsi, ahol többek között katalizátort és váltó bowdent is cseréltek. 2 hét után néha le akart állni a motor, néha erőtlen is lett. Aztán egy hete reggel kiálltunk az utcára, délután be akartam indítani, beindult de nagyon alacsony volt az alapjárat, le is fulladt, majd onnantól nem indul be. Elején még 1-1 robbanás hallatszott, de azóta az se, csak az önindító forgatja a motort. Ami furcsa, hogy indítózáskor a fényszórók felvillannak (lekapcsolt lámpáknál!!!) és az anyósülés előtti relédoboz össze-vissza kattog. Több szerelőt megkérdeztem, szinte mindenki azt mondta, hogy valami testkábelt nem tehettek vissza a helyére. Trafót is cseréltem (típushiba), az egyik henger érintkezőjénél látszódott az égésnyom is, de nem segített. Kiszedtem a légszűrő házat is, mivel a bowden cseréhez a szerelőnek is ki kellett szednie, ott mennek a testkábelek is. Mindegyiket végignéztem, mindegyik a helyén van. Nem értem...
Valaki találkozott már hasonló problémával? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amazon
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest