- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz rob210 #42038 üzenetére
Ez nyáron?
Ha igen, az fura, mert futófelületének szélén nyári.Az viszont fura volt, hogy mind a 4 abroncsra rá kellett robbantani a gumi, mert levegővel nem ment.
gabor9991
Ok, meglátjuk'
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz rob210 #42029 üzenetére
Ezt a gumit próbáltad? [link]
Mert ez 2022-es.Viszont még egy dolgot vettem észre, amit utólag most b…hatom.
185/65R14-re kérdeztem rá, erre kaptam 175/65R14-et.
Nem is tudom mit képzeljek már az eladó/ügyfélszolgálatosról, aki lassan 20 éve ott van.
Nem kínaiul beszéltem, de úgy látszik, jobban megértette volna mi kell nekem.ReFleXx
Igen, 4 évszakos lett.
De még így is savanyú szájízem van, a fentebb említett miatt.Esküszöm legközelebb ezt veszem [link] , s sz…rok többi márkára, meg cégre.
Itt csak ez van, nem tudnak átverni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gabor9991
őstag
válasz rob210 #42029 üzenetére
Rönó topikban egyszer már írtam erről neked is hogy rendellenesen meg van kopva ez a 4 évszakos nexen a thalián és 3 futóműves sem tudott mit mondani rá hogy miért húz jobbra az autó, nemrég meg lett forgatva és az egyik üt is vagy egy centit Szóval jobbra húz, rendellenesen kopik és egy kicsit ráz.Azt hiszem legközelebb valami más márkát nézek.Mert ez egy igazi szemét alig várom hogy el lehessen dobni a pics@ba
-
darvinya
titán
válasz rob210 #42026 üzenetére
Haha…3 hét, elvileg.
Ha már itt vagyok, akkor szapulom AKH ügyfélszolgálatis emberkét.
Mert megbeszéltem vele 4 évszakosat, erre nyári gumit raktak fel.
Még jó, hogy nem indultam el vele, csak parkolóban megnéztem milyen a gumi lett felrakva.
Erre látom, hogy valami nem stimmel, mert sehol 4season, stb. jelzés.
Azonnal vissza, hogy nem ezt kértem.
Nexxen nyári nem jobb, mint a 4 évszakos, de legalább lehúzhattak volna egy téli gumi szettel.Amúgy ez valami kevert felületű gumi, mert szélén lévő sávok nyári, a közepe téli.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
diablo1984
veterán
válasz rob210 #42005 üzenetére
jah, igen, most nézem, hogy 2006os 2 literes tdci, az még ford volt, majd az 1,6 tdci idejében jött be a 2 literes hdi is, na azok már peugeot motorok. a 2 literes ford tdci az nem egy jó konstrukció, a befecskendező rendszere finnyás, de cserébe használtként semmit sem ér.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz rob210 #41992 üzenetére
Pont járunk mostanában adagolósnál, majd rákérdezek ha már szóba került az átalakítás 🤔 Kiszedett (jó) porlasztó stb csökkenti is adott esetben a költségeket, csak kell egy chipes még aki lebutítja a vezérlőt. Ha mást nem, érdekességnek, illetve viszonyítási alapnak CR javítási költségekhez képest.
-
Joker88
őstag
válasz rob210 #41953 üzenetére
tegnap esti kaland..
Ugye a szerlő mondta,délután ötre vigyem fel,első olajcsere nálam,stb..
na, öt óra előttt,gyújtás ráad,kattog mint veszedelem.. mondom,akku
Akku ki, régi Fiestából bele a használt akksi.. 2-3 centivel nagyobb/magasabb a régi akku, a kereszttartó nem megy rá ,sebaj,falun belül kibírja az ferdén ráfogatva,egy csavarral is (mert a lefogató végén van egy műanyag doboz,belőle két vezeték jön ki .. Na,de hogy az micsoda,nemtudom .
Úgyhogy ma reggel Praktikerben kellett vennem akkut.. 45Ah,360A ( 1,3as benzinesbe elég lesz talán) valami "electric power" márka.. Jót is rosszat is olvasni róla,szóval eléggé vegyes vélemények.
Na, és ma délelőtt vissza is hoztam a kocsit úgyhogy öröm bódottá, mehetünk bármerre[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
darvinya
titán
válasz rob210 #41949 üzenetére
Kompressziót kellene nézni, vagy legalább annyit hogy izzító gyertyát kiszedve dízelt önteni és csak megforgatni.
Mire megforgatod, s nem jön ki a dízel izzító helyén, akkor egyértelmű lesz a helyzet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
grafnet
veterán
válasz rob210 #41923 üzenetére
Köszi, de ez számomra (földi halandó számára) értelmezhetetlen.
Mi az a biztosan bekapcsolásra kerülő elektromos fogyasztó, amit "csak" regeneráláskor kapcsol be?
Mert, amikor vezetem az autót, nem tűnik fel, hogy a belső világítás felkapcsolna, vagy a tükör fűtés bekapcsolna, vagy a klíma bekapcsolna.Én, teljesen tudatlan vagyok ebben a témában, de most egy elég szemmel látható összeg lett ráköltve a verdára, szeretném sokáig élvezni, s ha már van egy ilyen lehetőség, akkor azt meg beépíteni/kihasználni.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
westcoastog
veterán
válasz rob210 #41903 üzenetére
Valószínű szar a komplett üzemanyag rendszer, akkor porlasztók felújítása, nagy nyomású pumpa felújítása és a teljes üzemanyagrendszer átmosása kell hozzá. 3-500k ahogy olvasgatom.
Ha az mk3-as tdci-kben tönkremennek a porlasztók nem szabad csak porlasztót cserélni, mert tönkre fognak menni azok is záros időn belül. Meg fel is kell kódolni a porlasztókat.
Vigyétek vissza szerintem.
Mi szokott meghalni? a nagynyomású szivattyú, majd elkezdi telenyomni a porlasztókat fémreszelékkel.
De ahogy olvasgatok turbó miatt is szokott malacfarkat és vészüzemet csinálni például. De ha nálatok rossz mind a 4 porlasztó akkor sanszos a pumpa is.Igen ez gyűjtött információ, nekem benzinesem van.
[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
"Azt halottam, hogy könnyen rohadni kezdenek, ebből mi igaz?
"
Minden szó , a 2 jellemző karosszéria hiba (szinte mind) a fentebb írt nyúlvány , és hátsó kerék ív rohadás, motorra nincs infóm.
Magyarul a golfod tartósabb mint ez karosszéria szempontjából.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Lightyear - befektetési app
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...