Hirdetés
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy sajtburi, orrcsepp és egy feltöltős teló lesz házhoz, köszi!
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
milkabrams #31666 üzenetére
Azért ne azzal a szöveggel menj szervízbe, hogy motorgenerált kérsz 300-600k között, mert akkor mosolyogva meg is fogják neked csinálni.
Kedvenc vezérléscserés videom, amiben a mámi lépésről lépésre felvázolja mit miért csinál és mit hogy nem célszerű elbaltázni.
Ha jól tudom, a tiéd is DOHC Zetec blokk, vannak párhuzamok. Például elég precízen kell a szíjfeszítés mértékét beállítani, de annak is előfeltétele hogy mindhárom tengely pozícióban legyen amikor a szíj felkerül. Plusz nem árt ha a vezérműtengelyekre a két fogaskerék amin a szíj fut az az előírt nyomatékkal, pontos pozícióba van visszarakva (amit a szimering csere okán szedtek le róla, mert az sem árt ilyenkor). Mint ahogy főtengelyszimeringet és szelepfedél-tömítést is le szokás cserélni, (ha már ott dolgozik az ember), ezek nem tudom megtörténtek-e nálad, nem óriási összegek, de mégiscsak egy belsőégésű motorról van szó, aminek megvan a karbantartásigénye.
Különben nem vagyok szerelő, csak egy lelkes amatőr, de párszor már megnéztem a linkelt video-t, épp ilyen Zetec blokkom van, és nem bíznám a vezérléscserét csak Fordokon rendszeresen dolgozó szervízre. Ha valaki azt mondaná hogy azért csattog a vezérlésem mert fáradtak a hidrotőkék, azt a szerelőt gyorsan törölném a telefonomból.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest