Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cappa72

nagyúr

válasz bajnokpityu #19971 üzenetére

5008 irtora túl van arazva.
    Egyetértünk.

VW nekem nem tetszik se kint se bent, nekem szoba se jött.
    A VW amolyan szokásos (nem tudom mit is mondjak rá) rideg belső, tesztvezetésen majd kiderül, mit is tud az ergoActive ülés.

De ami fontosabb, hogy feleségecske beült a szalonban az új S-Max-ba, és csak annyit mondott, hogy "na... olyan, mint a mostani". Tudni kell, hogy ez elég nagy dicséret, a családban eddig a legkényelmesebb autó a mostani S-Max (mk1, 2.0 tdci, 140le). 250km-t egy huzamban simán lehet vele menni, és még a derekunk sem fájdul meg - márpedig sajna mindketten derékfájósok vagyunk.

700k-val lenne drágább a miximaxi (ahogy kisebbik fiam becézi), persze nem extra kivitellel.
    A középső sori ülések egyértelműen a ford felé billentik a mérleget. De 10 centivel hosszabb.

Aztán futottam meg egy kört sorentoval, kodiaqal, majd lefoglaltam egy smaxot.
    A Sorento fényképeit megnézve oda már nem is akartam menni, a Kodiaq-ot is csak azért néztem, mert hátha van olyan a középső üléssor, mint a Touran-é. De nem. Ha már a fiam nem fér el hátul rendesen (193cm), akkor onnantól lekerül a listáról. Lekerült.

Hajrá S-Max!

Dízelt vagy benzineset foglaltál?

B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF

Új hozzászólás Aktív témák