Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #19971 üzenetére
5008 irtora túl van arazva.
Egyetértünk.VW nekem nem tetszik se kint se bent, nekem szoba se jött.
A VW amolyan szokásos (nem tudom mit is mondjak rá) rideg belső, tesztvezetésen majd kiderül, mit is tud az ergoActive ülés.De ami fontosabb, hogy feleségecske beült a szalonban az új S-Max-ba, és csak annyit mondott, hogy "na... olyan, mint a mostani". Tudni kell, hogy ez elég nagy dicséret, a családban eddig a legkényelmesebb autó a mostani S-Max (mk1, 2.0 tdci, 140le). 250km-t egy huzamban simán lehet vele menni, és még a derekunk sem fájdul meg - márpedig sajna mindketten derékfájósok vagyunk.
700k-val lenne drágább a miximaxi (ahogy kisebbik fiam becézi), persze nem extra kivitellel.
A középső sori ülések egyértelműen a ford felé billentik a mérleget. De 10 centivel hosszabb.Aztán futottam meg egy kört sorentoval, kodiaqal, majd lefoglaltam egy smaxot.
A Sorento fényképeit megnézve oda már nem is akartam menni, a Kodiaq-ot is csak azért néztem, mert hátha van olyan a középső üléssor, mint a Touran-é. De nem. Ha már a fiam nem fér el hátul rendesen (193cm), akkor onnantól lekerül a listáról. Lekerült.Hajrá S-Max!
Dízelt vagy benzineset foglaltál?
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest