Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SzlobiG #15672 üzenetére
na látod, nekem meg kéne a méret is, átgondoltság is, megbizhatóság is, design is.
passat beltér sztem nagyon állat, viszont nem akkora hombár, mint a mondi, és hát no, az 3 gyerekkel jól jön. amúgy már az is eszembe jutott, hogy az évi 2-3 nyaralásra lehet megérné bérelni hombárt, magamnak meg vennék egy matchboxot. értékvesztés+fenntartási költségből nekem megérné. tegnap adtak már egy olyan beszámolási árat, amin 33%ot buknék bő egy év alatt. miközben az új autókkal alig bukok évek óta...és teljesen egyetértek. a ford se mérnökileg, se designilag, se anyagok terén nincs se vag, se kia szinten. sőt az uj insignia szintén jobbnak tűnik, mint mondeo v. utóbbi már sajnos vezetési élményben is jobb, azt mondják.
ford árral és szervizárral akar versenyezni, a 2 meg 4 év garival se a magánvásárlókat célozza, ezért tipikus flottakocsi. amiből néha jól jövünk ki használtan, ha vigyázott rá a flottás. de nekem pl drága lecle készül, ha még 3évesen vásárolva, miután uj árának felét bebukta még midnig 30%körül van az éves vesztés.
skodát meg 2.5ért vettem 4 évesen, 2.4ért adtam el 5 évvel és 70e kmel később.
vitarát 0km el vettem, 5%ot buktam 2 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest