- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hello,
valaki elmondaná, hogy hogy tudok berakni skin-eke a foobar-ba? Már egy órája szenvedek vele, elolvastam 10 guide-ot de mégsem sikerült. Találtam olyat, hogy több fájlt kell kicsomagolni leírás szerint a PanesUI mappába, találtam exe-st, ami elvileg felrakta, mégsem tudom beállítani. Vagyis nem is tudom hol tudnám beállítani. A preferences\display-nél a user interface module-t kéne átállítani default user interface-ről valami másra nem? Nah ezt nem tudom, pedig már minden szart felraktam.

Jah olvastam olyat is, hogy fel kell rakni valami PanelsUI dll-eket, de miután letöröltem mindent nem találtam meg megint neten. + 0.9.6-os (legújabb) verzióm van és olvastam pár témánál, hogy nem műxik 0.9.5-nél újabbon, de egyik se??
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- YouTube
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest