- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Nem tudom meddig lehet ilyen napi időbeosztást egészségesen művelni?!
Nem hinném, hogy közvetlenül lefekvés előtt jó edzeni. Mondjuk az éjszakai szellemi munka nekem is bejön
Kihagytad a családdal, és gyerekekkel való foglalkozást...A tévénézés nullára redukálása nálam is természetes 1,5 éve. Nem is gondoltam, hogy mások még néznek tévét. Tényleg sok szabadidőt ad a tévézés elhagyása. Én bicajozni szoktam helyette. Viszont rendszeres bicajozás mellett a napi 8 óra alvás nem elég, hanem inkább napi 9+ órát alszok
-
szki
őstag
Már 3-4x lefogytam 105-110 kg-ról 90 kg-ra 3-4-5 hónap alatt (38 éves vagyok, és 182 cm). Tudom pontosan, hogy lehet tartani a súlyt, de néha elkapott a gépszíj, és zabáltam éjjel is. Akkor meg hamar feljött plusz 10 kiló.
Azért kemény a +40 kg 1 év alatt
(#6066) TooN : Köszi! Életmódváltás megvan. Jelenleg tömöm a szénhidrátot pár hétig, mert extrém bicajos terhelésen vagyok. De majd visszaállok normálisabb étrendre pár hét múlva, amikor visszacsökkentem a bicajozási adagomat napi 1 órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest