- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
-
deicide
veterán
válasz
Franklin #6672 üzenetére
Persze, ha mozgás nélkül, vagy kevés mozgással akar fogyást elérni, akkor csökkenteni kell, ez igaz.
Csak ha ráér az ember mozogni napi 1-2 órát, akkor van más út is. Én pont azért választottam a rengeteg mozgást, mert semmilyen ételről nem akartam lemondani, így csak a mozgás miatt jött a fogyás.
-
deicide
veterán
válasz
Franklin #6666 üzenetére
Nulla szénhidráttal???
Fussál már kérlek egy (fél)maratont szénhidrátbevitel nélkül. Szegény izmok glikogénraktárait mivel töltöd akkor fel? Vagy én értek félre valamit?
hitchins: ráadásul nem is vagyunk egyformák, én semmilyen szénhidrátról nem mondtam le (nem is tehetem, lásd később), tolom a kakaóscsigát, pilótakekszet, rengeteg gyümölcscukrot, stb. Enélkül egy hétkezdő 10x400-as résztávos futóedzés 5. percében kellene gyaloglásra váltanom a 78mp-es 400-ak helyett.
Csak hogy relevánsnak tűnjön, amit írok, 2012-ben 135kg-os voltam, tegnap pedig a kecskeméti Hírös félmaraton 7km-es távját megnyertem (82kg jelenleg). -
hitchins
őstag
válasz
Franklin #6668 üzenetére
Nem igazan ertem hogy jon ide ez a kenyer stb.
Ugy kezdtem a hogy cukrot kenyeret peksutemenyt nem nagyon kellene enni..
Meg azt sem ertem hogy szerinted akkor mit kellene enni? csak hust meg zsirt???Az szinten tulzas hogy csak szenhidrattol lehet hizni.
Bocsanat a kifejezesert de ha ket pofara zabalja valaki a zsirt az ugyanugy meg fog hizni.
En meg nem talalkoztam olyan emberrel aki "zsirdieta" mellett fogyott volna le.Nem vagyok testepito sem fitness modell de nem lattam egy olyan kidolgozott testu holgyet urat aki szalonnazassal erte volna el alakjat.
Az en velemenyem tovabbra is az hogy a normalis etkezeshez feherje zsir es szenhidrat is kell.
A lenyeg a mennyiseg es hogy milyen formaban viszed be.Egyebkent sem ertem az egesz hozzaszolasodat mi ertelme volt.
Valaki tanacsot kert en meg elmondtam hogy nekem aki hasonlo cipoben voltam hogy sikerult.Nem tudom Te honnan szerezted az infoidat de eszosztas helyett inkabb leirhatnad Neked hogy sikerult lefogyni ha voltal egyaltalan hasonlo helyzetben...
azzal tobbet segitenel. -
hitchins
őstag
válasz
Franklin #6666 üzenetére
Ne haragudj de ez szerintem butasag. Minden tapanyagra szukseg van szenhidratra is csak nem mindegy milyen formaban.
En kulonben sem irtam hogy ne egyen zsirt csak azt hogy kerulje a zsiros kajakat. Ha szalonnat eszik valaki akkor igen nehezen fog lefogyni hacsak nem csinal valami brutalis mennyisegu fizikai munkat... -
Louro
őstag
válasz
Franklin #6661 üzenetére
Szénhidrátról még általánosban hallottam egy jó mondást: Ha az agy a motor, akkor a szénhidrát az olaj.
Sajnos sokan abszolút kizárnak bizonyos elemeket és nem egészségügyi okokból. Mindenre szükségünk van.
Nem bántásból, de lehet okkal annyi a faék egyszerűségű testépítő is.Miért is írom: [link]
A fogyásban egy nagyon nagy szabály van SZERINTEM: többet égetni, mint fogyasztani. Amikor még edzőterembe jártam, meglepődtek a kollégáim, hogy miket eszek - sült oldalas, rántott szeletek, pörköltek tésztával - és mégis fogyok. Pedig a titka annyi volt, hogy mozogtam. Nem kell büntetni magunkat. Fontos - nekem biztos -, hogy ne kínozzam magam és a hasam. Élvezzem az életet. Max kicsit többet mozgok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest