- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
interstate76 #7734 üzenetére
Egy átlagos zsúfolt budapesti emberből indultam ki akinek mondjuk nincsen kerékpárja
-
Scrake^;DD
aktív tag
Senkinek nem ajánlom, hogy úgy próbáljon fogyni, hogy nem eszik mert az súlyos következményekhez vezethet szóval ötleteket ne adjál. Te maradsz a diétás étrendeddel mert lusta vagy mozogni. És a fogyókúra elengedhetetlen része a mozgás ha nem úgy akarsz majd kinézni mint egy aszalt szilva.
GAbre: Nem muszáj minden nap edzőterembe járnod ha azt akarod hogy alakod is legyen ne csak sovány legyél, és akár otthon is tudsz gyakorlatokat végezni. Fekvőtámasz, felülés, guggolás és mondjuk egy kis futás. Próbáld meg úgy beosztani a heted mint egy piramis mindig többet és többet csinálj. A tested hozzászokik a terheléshez és nem lesz már egy idő után könnyű a fogyás. Pl. Először fuss mondjuk egy fél órát nem kell megszakadni de ne úgy csináld, hogy kisprinteled az életed utána sétálsz mert az úgy nem fog eredményes lenni. Ha kocogás megy akkor kocogj de intenzíven és ne sétálj bele. Az a lényeg, hogy folyamatos terhelés alatt legyél. Utána mehet háromnegyed, egy óra és a tempót is növeld. Nem muszáj edzőterembe járnod. Viszont ha izomtömeget is építenél akkor heti 3 szor menjél el és minden egyes alkalommal minden izomcsoportodat mozgasd át, hogy hozzászokjon a tested a terheléshez mondjuk 1 másfél hónapig. Azután jöhet, hogy beosztod a napokat. Remélem segíthettem.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
STC Speed #7727 üzenetére
Nem kell túlhajszolni itt mindenféle spéci méregdrága termékekkel ha tenni akarsz a fogyás érdekében csak annyi hogy menjél el mozogni és ne zabáld tele magad. Én tavaly intenzíven sportoltam nyáron kézilabdáztam és 3 hónap alatt 10 kilót fogytam úgy hogy mellette még ettem is ugyanúgy és cukor és szénhidrát is volt bőven. Nem a kaján van a hangsúly. A diéta az megint más dolog.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest