- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Moddingfan #893 üzenetére
egy szóval sem mondtam, hogy ellenségem a cukor, egyszerűen nem találkozgatunk mostanában. havi bevásárlás alkalmával köszönök egyet a nagytáblás milka noisette-nek (lány legutóbb meg is tapogatta), de ezzel kifújt.
-
lapa
veterán
válasz
csirkemano #891 üzenetére
persze, hogy nincs. azt nem tudja a szervezet raktározni meg talán gyorsabban is szívódik fel de ebben nem vagyok hirtelen biztos.
-
lapa
veterán
válasz
Moddingfan #888 üzenetére
hááát, végülis ha belegondolsz annyira nem természetes, úgyértem mondjuk 20 ezer évvel ezelőtt még nem volt. innentől kezdve nem jelent különösebb problémát számomra az önmegtartóztatás, vagyis legalább indokolható. mondjuk karácsonykor elszaladt velem a ló és megevődött egy fél tepsi túrós rétes. sötét titkai mindenkinek vannak
ja, ez nem jelenti azt, hogy nem vagy kevesebbet eszem, abban semmi változás.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
én frappáns egyszerűséggel tartózkodom a cukor fogyasztásától immáron két hónapja. azóta mindenki ámul sudár alakom miatt khm. a hiányzó alkatrészeket fruktózzal (gyümölcs) igyekszem pótolni, de erre nincs konkrét terv. eddig semmi káros hatást nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest