- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
bandi0000 #7823 üzenetére
En azert kezdtem evezogeppel dolgozni, mert tudom magamrol hogy nem birok mindenfele gyakorlatokat csinalni osszevissza. Ezt meg akar odateszem a teve ele es nyomatom, de legtobbszor csak kikapcsolomolyankor az agyam, kb mint futas vagy kocogas kozben...csak ugye ezt lehet rossz idoben is csinalni. Hasznaltan ki lehet fogni oket nagyon olcson mert megveszik az emberek, nem hasznaljak, de helyet azert foglal azatn eladjak.
Plusz nagyon jol mozgat, lab, kar, mell, hat, has mindent.
Egyebkent ahogy en csinaltam az kb az hogy mindig mikor valamit csinalni akrtam elotte edzettem, akkor is ha faradt voltam.
Menni kellene zuhanyozni...de akkor utana mar nem edzhetek, mert akkor megint leizzadok, na jo akkor elotte beiktatom azt a 20 percet.
Ehez vagyok...de akkor ha eszem utana vagy 2 orat nem tudok edzeni, na akkor megcsinalom most, aztan eszem...stbEves: En eszek szinte mindent, csak az edessegeket hagytam el szinte teljesen, plusz odafigyelek hogy mit es mennyit eszek. Pl nyilvan nem pacal meg kolbasz, hanem ebedre csirkemell+ zoldseges rizs, vagy sult lazac+rizs, vacsorara egy szendvics es nem ketto, es kozte so gyumolcs.Nem szedek ketszer, es nem nasizok etkezesek kozott. Ha ehez vagy es nasiznal akkor egy alma, vagy inkabb egy pohar szorp vagy ilyesmi. A kaloriakat nagyjabol szamoltam aztan mar kb raalt az agyam mi mennyi, es nagysagrendileg probalom az 1500 kaloriat tartani naponta.
Hamar hozzaszokik am az ember, es aztan mar nem is kivansz annyit, meg nemis tudsz enni annyit.Ha sikerul napi 500 kaloriaval csokkentened a bevitt mennyisagat az kb heti 1/2-1 kilo fogyas + ha mozogsz melle.
Ha sikerul a rendszeresseget felvenni, egyre konyebb lesz, es kb 2 honap mulva mar latvanyos az eredmeny, akkor mar az is ad hajtoerot. Lathato a fogyas, jobban erzed magad, meg ha edzel erzed hogy hu mar sokkal konnyebben csinalok annyit amit eleinte alig birtam, vagy tobbet is tudok csinalni stb.
Edzesnel is ugye az elmelet a progressziv tulterheles...nem csak annyit csinalunk ami kenyelmesen megy...ha 10 fekvotamasztol meghalsz, akkor 1-2 het mulva probalsz 12-15-ot , ha mar az is megy akkor probalsz tobbet. Mar persze ha erositeni is akarsz.Ha visszanezed raktam be kepeket az eredmenyeimrol, nekem bejott. Eleinte kis evezogeppel kezdtem aztan hozzajott csak 5 kilos sulyokkal az edzes, aztan 12 kilos sulyokkal es mostmar nagyobb evezogepen max nehezsegen csinalom a dolgokat.
-
interstate76
addikt
válasz
bandi0000 #7821 üzenetére
Szerintem rá kell állni egy olyan rendszeres mozgásra, amit hosszú távon is be tudsz építeni az életedbe. Ha ezt megteszed, akkor önkéntelenül is jobban oda fogsz figyelni rá, hogy mit eszel, különben kárba vész a befektetett munka. Én bringázok. És akkor is elmegyek tekerni hetente legalább 3 alkalommal, ha mondjuk szerda este valami máshoz több kedvem lenne. Enélkül nem megy - meg kell erőltetned magad, különben csak a halogatás és az önsajnálat marad.
Én legalábbis még nem láttam olyat, aki rendszeres mozgás nélkül tartósan lefogyott volna. Biztosan létezik ilyen, de sem nekem nem ment, sem a környezetemben élőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest