Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban csak rakódtak fel a kilók és 80 kilós lélektani határ túllépésével úgy döntöttem, hogy vissza illene menni legalább 70re. 80,3-ról kezdtem el a mérést, pont 4 héttel ezelőtt.
Azóta egyfelől visszafogtam a kcal bevitelt, így napi 1500-1600 körül próbálok maradni. Illetve telefonos app segítségével csinálok napi szinten saját testsúlyos, eszköz nélküli gyakorlatokat. Ez nagy vonalakban különböző felüléseket, push-up-okat, stb.-et jelent megadott időre vagy gyakorlat számra. Az egyes set-ek közt ált. 20mp szünetet hagyva, összesen 12-30 perc közötti hosszúsággal.
Továbbá nagyjából a 3. hét óta elkezdtem szedni az alábbiakat:
- Biotech USA L - Carnitine 100.000
- Biotech USA Thermo Drine LiquidÉs most jön az elszomorító/kiakasztó/lehangoló rész:
A fent vázoltak ellenére a 4 hét alatt összesen 9 dekát sikerült leadni. 79,4-et mértem ma reggel, ami iszonyatosan kitartás romboló. Ez nettó 0 progress szerintem...
Az említett 1600 környéki bevitellel önmagában elvileg 10 hét alatt le kéne mennie annak a 10 kilónak. Ezzel szemben nekem 4 hét alatt még 1től sem sikerült megszabadulni edzéssel.Van valami ötletetek esetleg?
Erősen elkezdtem gondolkozni, hogy felkeresek egy dietetikust és/vagy személyi edzőt. Bár nem tudom, hogy melyikhez kéne inkább menni, illetve hogy nem pénzkidobás-e.Gondolkoztam, hogy esetleg ezek az otthoni super-mega-giga fat burner workout-ok mégsem érnek lósz@rt sem és hátha azért. De ugye elvileg önmagában csak a kajával kéne fogynom.
Illetve nemtom milyen alternatíva jöhetne még szóba. Futást, biciklizést már próbáltam, de mindig hamar abba maradt, mert számomra nem okozott egyik sem örömöt, untam. Konditerembe sincs kedvem különösebben lejárogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest