- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy nekem szól, de az, hogy milyen portál hozta le a cikket, szerintem mindegy.
Ez megint olyan, hogy jobb oldali lapról van szó, vagy baloldaliról.
Engem speciel nem érdekel...Ki miben hisz, szerintem az is mindegy. Nem mondtam, hogy hülyeség, ezt csak már Te sarkítod. A cikket érdekességként adtam, hogy az éremnek két oldala van. Aztán ki mit hisz, vagy mit nem, az a saját döntése. Én nem számolom a kalóriát és a véleményem egyezik a cikkben szereplő tanulmánnyal. Másnak meg más a véleménye...
Felhoztad a saját példádat.
Azt állítod, fele annyi sikert nem ér el az, aki nem számolja a kalóriát. Tényként közlöd.
Azt is mondtad, hogy aki nem számolja a kalóriát, az ne beszéljen zöldségeket és ne mondja, hogy az nem jó, mert nem tudja mit beszél.
Felhozhatom a saját példám én is?
Akkor íme!Kalória számolása nélkül fogytam, csupán tudom, hogy mit ne és mit igen. Akkor ez hogy van most?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest