- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
wollnerd #16076 üzenetére
Ha nincs nagyon helyed akkor kérdőjeles a pedál. Nekem is saitek van, most lemértem, 40 cm a szélessége és 31 a hossza, viszont nálam le is van csavarozva hogy ne csússzon el. ha viszont állandóan cserélgetni kell az macerás lehet a kábelek miatt is. Sajnos a rudderek elég szélesek. Ebben az esetben inkább használnék egy csavarható botot, mint az X 52.
(érdekes hogy nekem is van egy T16000m és nekem is tönkrement pár hónap után, nem érzékelte a csavarást. Emellett van még egy ffb-s Microsoft Sidewinder is, jó régi de még mindig tökéletesen működik)
A Thrustmasternek is van egy pedálja, ránézésre lehet az kicsit kisebb:
[link]@bazccka:
nem vbk-m van, de ha tényleg jó cuccot akarsz akkor a Warthogról lebeszélnélek, a gimballos -rugós mechanikája miatt nem lehet vele finoman repülni, és ennyiért vannak jobb ajánlatok is, pl. mint amit írtál a VBK. Én is pont emiatt lecseréltem a Warthog mechanikáját, vettem egy Virpil base-t hozzá ami kompatibilis a joyyal, azzal sokkal pontosabban lehet repülni. Szerintem a VBK-val jobban jársz, Warthogot csak akkor vegyél ha a gázkarral együtt jó áron be tudod szerezni. -
Korcsii
őstag
válasz
wollnerd #16072 üzenetére
Logitech... nálam G940 van, amit már rég nem gyártanak, helyette megvették a Saitek-et és az általuk réges-régen kifejlesztett általad említett két típust forgalmazzák. Amik persze már bizonyítottak rengeteg szimmernél, itt a topikban is. Sőt, így legalább nagyobb eséllyel támogatják alapból.
Viszont az elmúlt időben kijött jó pár másik yoke is, amit érdemes lehet megfontolni
X-Plane alapítótól összehasonlítás:
[Brunner CLS-E NG, YoKo Plus, Honeycomb, and Logitech]
[Honeycomb Yoke Overview and Demo]
Hogy melyiket mennyire támogatja az FS2020 azt passzolom - emiatt érdemes lehet várni.ui: én, aki hasonlóan sokat repült az elmúlt időben, inkább várnék a vásárlással, hogy mennyire lesz tartós a fellángolásom - igaz a G940-nel semmi bajom, teszi a dolgát, csak hát ugye nem yoke
-
sheep
addikt
válasz
wollnerd #16072 üzenetére
Ezt szerintem neked kell egyedül eldöntened hogy megéri-e. Nekem pl. egy Thrustmaster Warthogom van, az sem volt olcsó, de mivel sokat repszimezek ezért nekem megérte.
Az x 52 nagyon jó univerzális cucc, nekem is volt vagy 5, ár/érték arányban nincs jobb, a yoke meg leginkább a polgári gépekhez van, máshoz nem igazán jó, ehhez képest viszont elég drága.
Én azt mondanám ha teheted próbáld ki valahol hogy mennyire más egy hotas, és ha annyival jobbnak érzed akkor vegyél. Én mondjuk simán használom a warthogot az x-plane 11-ben a Boeinghez, vagy dcs-ben a Minyóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest